Evet kesinlikle çok iyi analdiniz beni iyi hisettirdiniz beni anladığınız içinÇaresiz değilsin arkanda ailen var.
Boşandıktan sonra seni rahat bırakmayacağında mı korkuyorsun ya da zarar verme potansiyeli var mı ?
Rabbim yardımcın olsun.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet kesinlikle çok iyi analdiniz beni iyi hisettirdiniz beni anladığınız içinÇaresiz değilsin arkanda ailen var.
Boşandıktan sonra seni rahat bırakmayacağında mı korkuyorsun ya da zarar verme potansiyeli var mı ?
Rabbim yardımcın olsun.
Çaresiz falan da değilsiniz. Ailenizin yanınızda babanız kapi gibi arkanızda sizin adamı birakasiniz yok. Geri dönüp ikna olup barışan sizsiniz. Anlayamadım sizi gercek
Çok haklısınız o duruma geln bı insandan ne hayır gelir ki zaten herşeye rağmen hislerim var galiba yada alışkanlık da olabilirÇaresiz falan da değilsiniz. Ailenizin yanınızda babanız kapi gibi arkanızda sizin adamı birakasiniz yok. Geri dönüp ikna olup barışan sizsiniz. Bir kere dava aşamasına gelmissiniz niye ordan döndünüz. Zarar vermesinden korkuyorsaniz evliyken de veriyor adam size zarar.Anlayamadım sizi gercekten. Elalem ne derler buna niye katlanacaksiniz
Ne yapıyor mesela?Eşim beni çok üzüyor her konu da ona çok ah ediyorum ilahi adalet yerini bulur mu sizce yaptıklarının cezasını çeker mi sizce sürekli Allah'a dua ediyorum ona sığınıyorum
Çok baskıcı bı insan kıskanç şiddet var piskojik şiddet varNe yapıyor mesela?
Sonradan okudum yorumları, aileniz arkanızdaymış, boşanın.Yaptığınız bütün yorumlara katılıyorum
Çok baskıcı bı insan kıskanç şiddet var piskojik şiddet var
Hala evli kalmayı tercih ediyorsanız neden ilahi adalet sistemi çalışsın ki. Sanıyorum ilahi adalet konusunu çok yanlış anlıyoruz.Eşim beni çok üzüyor her konu da ona çok ah ediyorum ilahi adalet yerini bulur mu sizce yaptıklarının cezasını çeker mi sizce sürekli Allah'a dua ediyorum ona sığınıyorum
Bırakmamak diye bahsettiginiz sey bu mu?İş davaya kadar gitti bı kere gelip özür diledi yalvardı çocuklarımız da seviyordum da kendisi geri barıştım ama düzelmiyor kesinlikle
Tüm söylediklerinize sonuna kadar katılıyorum umarım bende bana mantıklı gelmeyen bu hayattan bı an önce kurtarırım kendimiBak buna çok kızıyorum çok. Neyin alışkanlığı neyin sevgisi siz bunlardan vazgeçmemek için berbat bir muameleyi kendinize ve çocuklarınıza reva görüyorsunuz sonra çaresizlikten bahsediyorsunuz. Dinleyeceksiniz gercekten soyleyeyim. Güçlü olun aileniz var , siz de isterseniz çalışır kazanır gül gibi yaşarsınız. Kendinize saygınız olsun size iyi davranmayan kimseyi sevmeyin kendinize bunu layık görmeyin. Hic mi acimiyorsunuz kendinize. Niye daha güzel bir hayatınız olmasın.
Bedduan çocuklarını bulmasın . Senın ikna edilesin varmışAilem var onalr sonuna kadar arkamda çok şükür babam ölene kadar sana ve cocukalrina bakarim diyor kapim açık der hep ama her defasında ikna ediyor barisiyoruz bende de hata var kabul etmemelydim
Evet hepsi var saplantılı tiplerdenBırakmamak diye bahsettiginiz sey bu mu?
Siddet mi uyguluyor, tehdit mi ediyor?
Bosanma davasi acabilecek kadar evin disina cikabiliyorsuniz anladigim kadariyla darp raporu alip uzaklastirma çıkarttırabilirsiniz. Devletin guclerine siginip, onlara guvenebilirsiniz.Evet hepsi var saplantılı tiplerden
İlahi adalet tecelli ettiği zaman yine senin başına kalacak. Yine sen bakmak zorunda kalacaksın bence.Eşim beni çok üzüyor her konu da ona çok ah ediyorum ilahi adalet yerini bulur mu sizce yaptıklarının cezasını çeker mi sizce sürekli Allah'a dua ediyorum ona sığınıyorum
Allah cevap verir: Evladım ben sana akıl verdim, fikir verdim. Boşanma hakkı verdim. Neden beddua okuyacağına adamı terket miyorsun? Ben sana kendi adaletini sağlama hakkı verdim, sen hala gökten yıldırım düşüp adama çarpsın diye bekliyorsun. İlahı adalet bekleme, aklını başına topla , sana verdiğim aklın bir kısmını lütfen kullan ve adamı boşa.Eşim beni çok üzüyor her konu da ona çok ah ediyorum ilahi adalet yerini bulur mu sizce yaptıklarının cezasını çeker mi sizce sürekli Allah'a dua ediyorum ona sığınıyorum
Bu kadar çok üzüyorsa boşa ilahi adaleti sen beklemeden kendi adaletinle cezasını ver işte ne bekliyorsun samanyolu dizisi gibi bir gün aniden belasını bulup sana kurban olcak falan sanmıyorsun inşEşim beni çok üzüyor her konu da ona çok ah ediyorum ilahi adalet yerini bulur mu sizce yaptıklarının cezasını çeker mi sizce sürekli Allah'a dua ediyorum ona sığınıyorum