İlahi Adalet Diye Bir Şey Var Mı?

Seni fuckbuddy olarak görmüş sadece. Kabullen ve yokuna devam et. İlahtan başkası da ilahi adaletin ne olduğunu nasıl işlediğini bilemez, düşünüp durma bunları.

Çıplak fotoğraf nedir ya nereye gidiyoruz biz. Anlayamıyorum. Adamın niyeti zaten uçkuru basta size belli etmiş kendini. Adamın suçu yok. Onun istediğini vererek siz yanlış yapmışsınız.

Bugün benzeri bir konuya da yazdım.
Bu dünyada kendini savunamayan çocuklar, hayvanlar istismar edilirken, eziyet görürken, sahipsizlikten öldürülürken, mazlumun ekmeği elinden alınırken siz ne ilahi adaletinden bahsediyorsunuz? Ben ilahi adalete birazcık inanıyorsam, onda da sahipsizlerin sahibi Allah sorsun bu savunmasızların hesabını diye inanıyorum.

Allah size akıl, fikir, güç vermiş. Kullansaydınız ya. Kendi tercihlerinizin sonucunu yaşamışsınız işte, ne ilahi adaleti? Sevmedi ama sevdim dedi falan... insanlar böyle şeylerden cezalandırılsaydı ayakta adam kalmazdı. Herkeste var kusur. Hepimizin oldu kırdığımız, üzdüğümüz insanlar. Aşın bunları.

kardeşim elbette İlahi adalet var ama bu dunyada ama ahirette ama ikisinde de tecellir eder.

senden büyük bir ablanım. akıllı ol. kendini koru tatlım. temizlen ruhun temizlensin. bembeyaz bir sayfa aç hayatına..

mutluluklar senin olsun...

Cok iyi maddi imkanlarin, mukemmel ailen ve harika bir hayatin varken hala aci mi cekiyorsun sen? Ustelik ailesi ortaokul mezunu, maddiyattan dolayi birtaraflari catlayana kadar calismak zorunda olan, ailesinden izinsiz disari cikamayan cocuk icin. Pes.

1,5 ay kadar sonra hayatımdaki her şey ters gitmeye başlayınca ne kaybederim ki deyip isteğini yerine getirdim.

Bu mesaji ciplak fotografla yanitlamazsan hayatinda Hersey ters gitmeye baslayacak bu mesaj zinciri gibi bisi mibu nasil is? Nasil bir sebep sonuc iliskisi?

Sen bu adamdan hoşlanmışsın sevmişsin onu o yüzden de ona inanmak istemişsin bazen beynimiz gerçeği bilsede kalbimize söz geçiremeyiz ve malesef haklı çıkan hep beyin olur boşver Allahından bulsun emin ol sana yaptığı yanına kalmayacaktır

21 yasında bir genç kız konu açıyor. Burada neden taşlanıyor anlamıyorum. Güzellikle anlatsak anlayacak belki. Foto konusuna takılmışsınız, şuan gençlik böyle. Nasıl anlasın kötü niyetli olduğunu. Biz ona anlatmalıyız. Yazdıklarındaki saflığı ben mi görüyorum sadece bilmiyorum. Cinsellik yaşadı diye yerden yere vuruyoruz.
İş yerine mail atayım bile yazmıştı. Ben de şaka mı bu konu yazmıştım. Bu konu da anladım kalbinin temizliğini, iyi niyetini. Yardım etmeye çalışsak daha iyi değil mi?

Üzülme artık ya çok gençsin
İnsan aşık olunca karşısındakinin her isteğine boyun eğer bunu hata olarak görme
Aman bırak ne hali varsa görsün
İlahi adalet var tabi mutlaka olmalı..

Erkeklerin o 10 dakika için ne kadar alçalacağını ne yalanlar söyleyeceğini bilmiyorsun henüz çok başındasın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…