• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İlaç içmediği her gün bana azap...

Merhaba kızlar daha önce de eşimle birçok sorun yaşadığımı ayrı başlıkta paylaşmıştım.Birçok yorumda aile terapisti tavsiye etmişti.Defalarca konuşmama rağmen ikna edemedim onu ve aylarca ayni sıkıntıları yaşadık.Psikolojik sorunları olduğunu kendide farkında ama iş tedavi olmaya gelince "Ben deli miyim niye psikoloğa gideyim sen git ben böyleyim beğenirsen " moduna giriyor.Hal böyle olunca son çare ismini arkadaşımdan aldığım iyice araştırdığım bi ilacı vermeye başladım kendisine gizlice.İki haftadır hayatımın en mutlu günlerini yaşıyorum diyebilirim. Nasıl anlayışlı oldu anlatmakla bitmez.. Bağırmıyor,vurmuyor , küfretmiyor.. Gül gibi geçinip gidiyoruz.Tabağını alıp mutfağa , bana söylemeden çamaşırları toplamaya kadar yardımcı olmaya başladı . O kadar mutluydum ki taa ki ilacın etkisi geçip ertesi gün azıcık geçirsem saati tekrar aynı kabus başlıyor :KK43: inanılmaz bir değişim eski bozuk davranışlar tekrar bağırmalar ,hor görmeler .. keşke kabul ettirebilseydim doktora gitmeyi ama olmuyor . Külkedisi masalı gibi şuan da yaşadıklarım :KK43:Napıcam bilmiyorum? ‍♀️
Bence bir daha verme ve eşini tedavi için ikna etmeye çalış ...Eşin (Allah korusun )kalp krizi filan geçirip veya başka şekilde vefat ederse ve kanında bu ilaç çıkarsa ne yapacaksın bu defa ölümünden sen sorumlu olabilirsin....

Bence bir daha verme ve eşini tedavi için ikna etmeye çalış ...Eşin (Allah korusun )kalp krizi filan geçirip veya başka şekilde vefat ederse ve kanında bu ilaç çıkarsa ne yapacaksın bu defa ölümünden sen sorumlu olabilirsin....
Yok artık iyice saçmaladınız :)) eşiniz diyorsunuz bakın benim eşim ? Tamam kabul reçetesiz ilaç kullanmak yanlış birşey. Ama ilaca karşı alerjisi yok yan etkisi de olmadı. Hanfendiler kocamı köle ilan etti Yok öyle birşey . Gitmedi doktora gitmiyor da çok uzun zamandır ikna etmeye çalışıyorum aile terapistine gidelim diye. Mecbur kaldım. Pişman da olmadım. Allah'ın izniyle bi müddet sonra iyileşecek ve bırakıcak . İçiniz rahat olsun lütfen herşey çok güzel olacak :)

Yaptığınız çok yanlış bir şey.Sonuçta onun haberi yok ilaç kullandığından.Zor durumdasınız belli ama çözümü de bu değil.

allah yardimcin olsun ama o ilaclarin ozellikle erkeklerde cinsel yonden yan etkileri var bir gun bana ne oluyor demesin

Yok artık iyice saçmaladınız :)) eşiniz diyorsunuz bakın benim eşim ? Tamam kabul reçetesiz ilaç kullanmak yanlış birşey. Ama ilaca karşı alerjisi yok yan etkisi de olmadı. Hanfendiler kocamı köle ilan etti Yok öyle birşey . Gitmedi doktora gitmiyor da çok uzun zamandır ikna etmeye çalışıyorum aile terapistine gidelim diye. Mecbur kaldım. Pişman da olmadım. Allah'ın izniyle bi müddet sonra iyileşecek ve bırakıcak . İçiniz rahat olsun lütfen herşey çok güzel olacak :)
Hanımefendi ben değil siz saçmalamışsınız madem kendinizi dr olarak görüyor ve ilacı kullanıyorsanız benim için sorun yok umarım eşiniz öğrenmez aynısı bana yapılsa tepkim çok çok büyük olurdu

Yaa psikolojik ilaclar zaten tehlikeli bir de doktor kontrolunde degil bir de gizli gizli veriyosunuz cok tehlikeli bi is yapiyosunuz hem suc, hem esiniz daha buyuk zarar gorebilir simdilik yariyor ileride farkli olabilir.

Sen sapmişsin sen ! Konu sapsa nolur
Habersiz ilac veriyon kocana
Insanlik sucu resmen...
verdigi de yaa cipralextir ya prozac milletin leblebi gibi kullandigi ilaclar verdiginiz tepkiler cok sacma adam hasta psikopat kadina eziyet ediyor o sic olmuyor da bu mu oluyor s.tirsin gitsin nereye sikayet ederse etsin

verdigi de yaa cipralextir ya prozac milletin leblebi gibi kullandigi ilaclar verdiginiz tepkiler cok sacma adam hasta psikopat kadina eziyet ediyor o sic olmuyor da bu mu oluyor s.tirsin gitsin nereye sikayet ederse etsin
Vhalla ben bilmem hayatimda kullanmadim bunlardan ama etkilerini biliyoruz toplumca...adam hik diye gitse veya inthar etse...ayrica adamin sucu yok
Adamin profili buysa bosan...bosanmiyorsan kabullen
Gizli gizli ilacin verilmesini savunduguna inanamiyorum

Vhalla ben bilmem hayatimda kullanmadim bunlardan ama etkilerini biliyoruz toplumca...adam hik diye gitse veya inthar etse...ayrica adamin sucu yok
Adamin profili buysa bosan...bosanmiyorsan kabullen
Gizli gizli ilacin verilmesini savunduguna inanamiyorum
intihar etmiyorlar cok hafif onlar ama ofke kontrolu icin iyiler onun disinda intihar ettirecek ilaclar kirmizi receteyle satilir biliyorum

Ilerde ilaci veremediginde, olur ya adam ogrenir elinden su bile icmez veya baska bi sebep olur, cok daha zor gunler konu sahibini bekliyor olacak, bi nevi bagimlilik yapiyor bu ilqclar. Ve yine bu ilaclara bunye alisiyor bi sureden sonra ayni etkiyi yapmayacak falan. Daha da paranoyaklasayim adam gizliden baska ilac kullaniyo olabilir, yasak olan bi icki icebilir, zehirlenebilir, olebilir, konu sahibi hapse. Tavsiye edilcek sey degil gercekten, agri kesicilerin bile bi dunya yan etkisi varken, adamin huyunu suyunu degistiren bi ilac kimbilir neler yapiyodur. Tamam adam suclu ama cozum yolu bu degil. Tehdit eder, ikna eder, rest ceker bi sekilde ikna olur. Olmuyosa da yapacak bir sey yok zorla guzellik olmaz.

Ilerde ilaci veremediginde, olur ya adam ogrenir elinden su bile icmez veya baska bi sebep olur, cok daha zor gunler konu sahibini bekliyor olacak, bi nevi bagimlilik yapiyor bu ilqclar. Ve yine bu ilaclara bunye alisiyor bi sureden sonra ayni etkiyi yapmayacak falan. Daha da paranoyaklasayim adam gizliden baska ilac kullaniyo olabilir, yasak olan bi icki icebilir, zehirlenebilir, olebilir, konu sahibi hapse. Tavsiye edilcek sey degil gercekten, agri kesicilerin bile bi dunya yan etkisi varken, adamin huyunu suyunu degistiren bi ilac kimbilir neler yapiyodur. Tamam adam suclu ama cozum yolu bu degil. Tehdit eder, ikna eder, rest ceker bi sekilde ikna olur. Olmuyosa da yapacak bir sey yok zorla guzellik olmaz.
konu sahibi en iyisi bosan canim sen

Recetesiz ilaci nasil aliyorsun? Bildigim kadariyla antidepresan veriyorsun. Antidepresankar iki haftada etki gostermez ki? Vucutta birikip belli bir doza ulastiktan sonra etki gosterirler. O da yakladik 3 ay surer. 3 aydan once genelde yan etkilerini gosrerir. Ve en az 6 ay kullanilir. Iyilestikten sonra da hemen pat diye birakilmaz yavas yavas birakilir. Doktor kontrolu olmadan ilac kullanmayin derim ben. Bu arada size tutumunun degismesine sevindim. Ama keske doktora da gitse. Bir sekilde ikna edilmesi gerekir. Sadece deliler antidepresan kullanmiyor. Vucudumuz hastalandigi gibi ruhumuz da hastalanabilir, yorulabilir. Antidepresan kullanmak gayet normal birsey. Esiniz keske bu cahillikten kurtulabilse.
Anladigim kadariyla siddet de var. Baskadina gicu yetmeyip karisina guc yetiren zavallilardan. Allah yardimciniz olsun..
Ben olsam ya doktora gidersin ya da bosaniriz derdim. Senin stres topun degilim ben derdim.

Back