İlaç içmediği her gün bana azap...

Mazlumm

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
13 Nisan 2017
70
22
3
36
Merhaba kızlar daha önce de eşimle birçok sorun yaşadığımı ayrı başlıkta paylaşmıştım.Birçok yorumda aile terapisti tavsiye etmişti.Defalarca konuşmama rağmen ikna edemedim onu ve aylarca ayni sıkıntıları yaşadık.Psikolojik sorunları olduğunu kendide farkında ama iş tedavi olmaya gelince "Ben deli miyim niye psikoloğa gideyim sen git ben böyleyim beğenirsen " moduna giriyor.Hal böyle olunca son çare ismini arkadaşımdan aldığım iyice araştırdığım bi ilacı vermeye başladım kendisine gizlice.İki haftadır hayatımın en mutlu günlerini yaşıyorum diyebilirim. Nasıl anlayışlı oldu anlatmakla bitmez.. Bağırmıyor,vurmuyor , küfretmiyor.. Gül gibi geçinip gidiyoruz.Tabağını alıp mutfağa , bana söylemeden çamaşırları toplamaya kadar yardımcı olmaya başladı . O kadar mutluydum ki taa ki ilacın etkisi geçip ertesi gün azıcık geçirsem saati tekrar aynı kabus başlıyor inanılmaz bir değişim eski bozuk davranışlar tekrar bağırmalar ,hor görmeler .. keşke kabul ettirebilseydim doktora gitmeyi ama olmuyor . Külkedisi masalı gibi şuan da yaşadıklarım Napıcam bilmiyorum? ‍

Olaki vücudu ilacı reddetti. Çünkü biliyorsunuzdur ki. Aylık rutin kontrollerinde kan değerlerine bakılır. Dozajlar değiştirilir. Çünkü ölüm riski bile vardır. Eğer hata kaza bu ilaçtan dolayı burnu bile kanarsa nasıl vicdanınız rahat edecek. Ayrıca antidepresanların sayfalarda anlatılan yan etkiler dizini var. En çok rast gelinen ise ilaçların bağımlılık yaptığı ve intihar riskini arttırdığıdır. Lütfen. Söz konusu psikoloji ise. Kesinlikle kendiniz bunu yapmayın. Bir doktora gidin.

Yanlış yapiyosun kocan seni bi anlar şikayet ederse kurtulamazsin ayrıl gitsin ugrasma kafana göre ilaç verme

Madem sen git psikoloğa diyor siz de gidin. Beraber gidin nolucak? Gizli gizli ilaç vermek çok kötü bişey. Allah korusun başına bi iş gelse nasıl durumlarla karşılaşırsınız kim bilir. Yapmayın.

Gizlice ilaç verip adamin sersemlesmis ve kendisi olmayan hallerinden keyöf aliosan bence sen bi görün psikoloğa. Zorla güzellik olmazzzz

hanfendi psikolojik sorunu olan eşiniz mi siz misiniz? siz kim olup da adama reçetesiz ilaç veriyorsunuz acaba? bu doktorlar da boşuna var çünkü dimi,herkes internetten araştırır arkadaşına sorar yazar ilacı birbirine. vallahi şok oldum gece gece ne cesaret.

Ilaç dediğin ya uyutur yada deyim yerindeyse mallaştırır insanı..
Hani sakinleştirici ilaç diye tahmin ediyorum..

Karakter değiştiren ilaç varda benimmi haberim yok? Nasıl ya, her dediğinizi yapıyor,yardım ediyor filan?
Konu bi saçma sanki..

Eşinin hastalambasına sebep olabilirsin ayrıca nasıl aldın o ilacı reçetesiz ?
Hem de yasal suç bu

Daha enerjik ve daha az öfkeli yapan reçetesiz ialçlar var cidden ama reçetesiz olması al kafana göre kullan anlamına gelmiyor. Hayır mesela adam gerçekten sorunluysa, gizli gizli haplandığını farkedip sen beni zehirlemeye çalışıyorsun diye paranoya yapsa ne olucak. Yani eşine de güvenemezse kimseye güvenemez insan.

Ilac uyutur mallastirir diyen cahil kesim bi bitmedi ya. Insani dogru dusunmeye sevk eden, tam tersi harekete geciren uyarıcı nitelikte ya da daha pozitif yapan ilaclar da var.

Belli ki 2 haftada etkisini gostermis lustral heralde? Yoksunlugunda eski halini mumla aratacak bisey yapabilir yalniz haberin olsun. Etik tarafini geciorum bence de ugrasma allahin okuzuyle ama ya saatini falan geçirme ya vazgeç.

Ilacli ilacsiz arasinda abarttigin kadar sahiden bi degisim varsa eşin ya şizofrendir ya bipolar bence cok dikkatli ol.

Adami köle edecek ilac mi varmis ..
Cok sacma. İlac icse bile sakinlesir en fazla. Birden onu bunu toparlamaz buyuk degisimlere ugramaz vsvs...
Sizin yaptiginiz insanlik sucu resmen.
Bence siz esinize daha ilimli davraniyorsunuz diye yardimci olmaya baslamistir ev islerinde..
İlac vermeyi birakin. Beraber konusma terapisi alin.

Ciddimi ya? Ozaman sorunlu eşi doktora gitmeye ikna etse burda herkes, kk daki kadınların yarı yarıya sorunu çözülür..
Acaba tedavi ediyormu yoksa o anlık bi rahatlıkmı sağlıyo..
Çok ilginçmiş gerçekte

Daha önce benzer bir konuda da yazmıştım, bilgim dahilinde olmadan eşim bana vitamin bile verse gizliden, benim için net boşanma sebebidir.

Ya eşini ikna et, yardım alsın, ihtiyacını doktor belirlesin ve ihtiyacı var ise kendi istegi ile ilaç kullansın,
Ya da boşan, çekme derdini.
Aksi durumda su yaptığın ile sadece belayı büyütüyorsun.

Hehe, bazı yönlerden düzeltir cidden ama genelde libidoyu düşürüyorlar, evliliği kurtarıcaz derken kardeş olmakta var işin ucunda :)

Beraber gitmeyi de kabul etmiyor kızlar .. En kötüsü boşanmak yanı kolay yolu seç nasılsa bizim hayatımız degil boşan gitsin diyorsunuz öyle mi? kk nın yorum istatistiklerine baksak herkese boşan diyorsunuz zaten :) Her neyse yapıcı olmak iyidir Bekar arkadaşlar çocuk oyuncağı sanıyor galiba evliliği. Şuan da aramız çok iyi . Mal falan da degil ayrıca sersem hiç değil gayet hareketli ,konuşmasında da iniş çıkışlar var. Ama demeye çalıştığım eski kötü günleri atlattık.Öfkesini kontrol altına alabildik.Herkese tşkler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…