Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sanki türk filmi gibi geliyor böyle okuyunca :/ böyle okullar böyle öğretmenler olduğunu biliyorum ama birebir yaşamış birinden duymak çok daha farklı. sizin yerinizde olsam dayanabilir miydim hiç bilmiyorum. inşallah istediğiniz gibi bir yere atanırsınız hayırlısı hakkınızda.
Branşçılara mesela ingilizce matemetik filan gibi sadece 5-6 tane il gözüküyormuş. arkadaşlar bnm şifrem yanlış diyip duruyor hakikaten durum böytle mi?
Her il gözükmüyor mu?
arkadaşlar inş. hayırlı olur biz tercihleri yaptık şimdi aıra beklemeye geldi gel çarşamba gelll...herkese
kolay gelsin
arkadaşlar inş. hayırlı olur biz tercihleri yaptık şimdi aıra beklemeye geldi gel çarşamba gelll...herkese
kolay gelsin
ben de 9 tercih yaptım hepsi istanbul 1.12'den yaptım tercihlerimi bakalım onaylanacak mı :/ bikaç arkadaş daha yaptı benimle aynı durumda olan ilçe yapın demiş umarım son anda bir aksilik çıkarmazlar, hayırlısı hepimiz için.
hayırlısı olsun hocam..bnde yaptım..
çok fazla sabahladım vucudum 12 gunluk yoğun strese dayanamadı..kalp sıkışması,solunum güçlüğü,mide bulantısı ve kol uyuşmasıyla hastaneye acıle gıttım..
ince eleyıp sık dokumak yordu bnı..serum yedım..
en guzelı çok sıkmadan kasmadan yapmakmış..hükmedemedım heyecanımı..
anksıyete bozulkuğu ve vıtamın eksıklığı çıktı..nysekı bugun kurtuldum..
en guzelı,iyisi neyse o olsun..
ben bugün gittim ilçe milli eğitime bir de arkadaşın eşi müdür yardımcısı onu aradım, iliçine başvuran il dışına başvuramıyor fakat ildışına başvurursan ve atanamazsan eş durumuna başvurabiliyorsun. zümrem baktın mı okullara çok fena ya :/ yine de gelmesi için dua edicem özür grubunda bizi çok fantastik şeyler bekliyor olabilir. aklıma gelen başıma geldi il emrini kaldırdılar ve sadece ilçe açacaklar. şansımı deniycem sen de dene.
ben de 9 tercih yaptım hepsi istanbul 1.12'den yaptım tercihlerimi bakalım onaylanacak mı :/ bikaç arkadaş daha yaptı benimle aynı durumda olan ilçe yapın demiş umarım son anda bir aksilik çıkarmazlar, hayırlısı hepimiz için.
geçmiş olsun gerçekten zor bir süreç bende yemeden içmeden kesildim tercihten önce ayrı heyecan şimdi ayrı heyecan acaba istediklerimizden hangisi gelir kaçıncı gelir diye düşünmekten mahvolduk hakikaten hayırlısı artık yapacak bişey yok biz tercih hakkımızn hepsini kullandık ya çıkmazda burda kalırsak diye 25 tercih yaptık
sağolun hocam..
bn martttan berı il ,ilçe ve okulların puanlarını 2002 ye kadar ıncelıyorum.. çok zorladım kendımı..
son ıkı haftada ıyıce stres yaptım..elimden gelenın hepsı bu kadardı..gerısı ALLAHa..ne yazdıysa o olacak razıyım..
bır daha bu kadar ınce eleyıp sık dokumayacağım
bnde 25 trcıh yaptım..26yıda seçtım..ıyıyse,guzelse olsun ..değilse olmasın ıstemıyorum..