• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

il dışı tayinler...

ewt ya nasıl sabırsızlanıyoruz bizde acaba diyoruz toplanmaya başlasakmı

Heyecandan karnım ağrıyor midem kasılıyor sürekli..
Acaba kontenjanlar nasıl olucak?
İstediğim illerde yeterince okul açılacak mı ?
Merkez ilçelerde nereler açılacak?
Of of off gel pazartesii geelll
:18:

Heyecandan karnım ağrıyor midem kasılıyor sürekli..
Acaba kontenjanlar nasıl olucak?
İstediğim illerde yeterince okul açılacak mı ?
Merkez ilçelerde nereler açılacak?
Of of off gel pazartesii geelll
:18:

aynı sorularda benım kafada dönup duruyor bant kaydı gıbı.. gecelerı ruyamda..uyuyabılırsem tabi..

inşallah tayın oluruz:31:

aynı sorularda benım kafada dönup duruyor bant kaydı gıbı.. gecelerı ruyamda..uyuyabılırsem tabi..

inşallah tayın oluruz:31:

İnşallah.Hayırlısıyla olsun.Huzurlu,kafamızın rahat olabileceği,rahat yerlere atanalım inşallah.
Sabah 10 dan sonra % 50 netleşir kafamda bazı şeyler zaten.Olabilitesi var ya da yok diye.Bakalım.Nasipp nasiipp :44:

hala açılmadı il içlerde öğleden sonra açılmıştı tercihler yanlış hatırlamıyosam bekliyoruz sabırsızlıkla dün gece 12 den sonra dan beri sürekli kontrol ediyoruz...

İnşallah.Hayırlısıyla olsun.Huzurlu,kafamızın rahat olabileceği,rahat yerlere atanalım inşallah.
Sabah 10 dan sonra % 50 netleşir kafamda bazı şeyler zaten.Olabilitesi var ya da yok diye.Bakalım.Nasipp nasiipp :44:

amin inşallah hocam:31:

saat kaç oldu hala yok bı haber..sanırım akşama kalıcak..

şu saat oldu bı haber yok.. iliçilerden kalan okullar az çok bellıyken bu bekletme nıye yaa:20:

6 yı 20 geçe gibi acıklandı.
Umdugum gibi değil pek.
Hayırlısı olsun yinede.

sınıf öğretmenleri il dışı atama rezaletine ne tepki verecekler merak ediyorum. umarım bi yanlışlık vardır.

sınıf öğretmenleri il dışı atama rezaletine ne tepki verecekler merak ediyorum. umarım bi yanlışlık vardır.

rezalet ben de baktım da şimdi branş öğretmeniyim ben adana, mersin,antep, maraş, izmir, ankara, bursa hiç biri açık değil. eş durumunda rezil olacağız belli oldu. Allah bildiği gibi yapsın hepsini.

özür grubu kılavuzunda şöyle bi şey var

Sağlık durumu ve eş durumu özrü bulunduğu hâlde, 2012 yılı yaz döneminde il içi ya da iller
arasında isteğe bağlı olarak görev yeri değiştirilen öğretmenler, bir sonraki özür grubu yer
değiştirme dönemine kadar yer değiştirme başvurusunda bulunamayacaktır.

görev yeri değiştirilenler diyor, acaba ildışı istesek gelmezse özür grubuna başvurabiliyor muyuz?

ildışında da şöyle bi şey var

.12. 06.05.2010 tarihinde yayımlanan Millî Eğitim Bakanlığı Öğretmenlerinin Atama ve Yer
Değiştirme Yönetmeliği ile yürürlükten kaldırılan Yönetmelik hükümlerine göre zorunlu
çalışma yükümlülüklerini yerine getirmek üzere ikinci ve üçüncü hizmet bölgesine dâhil
iller ile birinci hizmet bölgesine dâhil illerin (D) ve (E) ilçelerindeki eğitim kurumlarında,
a) 06.05.2010 tarihi itibarıyla kadrolu olarak görev yapan öğretmenler,
b) 06.05.2010 tarihi itibarıyla sözleşmeli olarak görev yapan öğretmenlerden 632 sayılı
Kanun Hükmünde Kararname kapsamında kadrolu öğretmenliğe atananlar,
c) 06.05.2010 tarihi itibarıyla sözleşmeli olarak görev yapan öğretmenlerden KPSS puanı
ile kadrolu öğretmenliğe atananlardan adaylığı kaldırılmış olanlar
bulundukları illerdeki zorunlu çalışma sürelerini tamamlayıp tamamlamadıklarına ve fiilen
üç yıl görev yapmış olma şartına bakılmaksızın 06.05.2010 tarihinde çalıştıkları hizmet
bölgelerinde hâlen görev yapmakta olmaları kaydıyla yer değiştirme başvurusunda
bulunabileceklerdir.

yani ben il dışı isteyebiliyorum. il dışı istersem ve gelmezse sonrasında eş durumu isteyebilir miyim acaba? kime sorabilirim bunu? il ve ilçe milli eğitimdekiler ne kadar sağlıklı bilgi verirler ki? bakanlığı mı arasam?

ben de merak ediyorum aqualilly,il dışından gelmezse eş durumu hakkım hala devam eder mi acaba..
mem'lere güvenemem,hepsi ayrı şey söylüyor,aynı mem'deki insanlar bile birbirinden habersiz.bakanlığı aramalı,ama onlar bile birbirinden bihaber genelde,Allah yardımcımız olsun.

Back