• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

il dışı tayinler...

bende bu tayinleri bekliyorum il içi ya da eş durumu. eşimin tayini çıktı 1 ağustosta gidecek. biz hala ev tutmadık çünkü benim okulum hangi semtte olacak bilmiyoruz. burdaki evi bir an önce boşaltmamız gerekiyor lojmandayız yeni birileri taşınacak ama biz çıkamıyoruz... ramazanda ev taşıma işleriyle uğraşıcaz tabi bayrama kalmazsa... içimden neler neler demek geliyor bu bakanlığa bir bilseniz...

yazık gunah var ya..bakanllık neyıne yetiştıremedım dıyor bılmem..

bndede bnzer durum vr ev açısından..

iliçi ve ildışı 2010dakı gıbı aynı zamanda yapılacak dıyor soylentıler..hayırlısı olsun..

Son düzenleme:
aynı anda yapıcaklarmış nette öylediyor ayın 16sı gibi ikisi aynı anda olcak yazıyor memurlarda..

İl içi haftaya olacakmış.sonraki hafta da il dışı yapılacak bilgisi verilmiş meb'i arayanlara....

Son düzenleme:
sendıkalı değilim ama ebs söylentısıde bu yondeymiş..

16-23 temmuz ıliçi

23temmuzdada ildışı olacak denıyor eskı yonetmelıkle..

bır bakanlık boyle davranırsa personelıne.. vay ne gelişmiş camiaaa:20:

Eş tayini için 17 ağustos sanırım kızlar mebde bir çalışandan öyle haber aldık..
Sizce Ağustos sonuna kadar tayinler sonuçlanır mı?
Bir de asker eşlerine ayrıcalık var eş tayinlerinde ya polis eşlerine de var mı biliyor musunuz?

Eş tayini için 17 ağustos sanırım kızlar mebde bir çalışandan öyle haber aldık..
Bir de asker eşlerine ayrıcalık var eş tayinlerinde ya polis eşlerine de var mı biliyor musunuz?

17sınde tercıh almaya başlarlarsa soyledıklerı gıbı bır haftada sonuç açıklanıyor genelde..

eş durumunda asker ve savcı,hakım eşlerıne kolaylık var ama polıse duymadım..

hayırlısı olsun:nazar:

asker eşlerine ayrıcalık var derken? nasıl bir kolaylık sağlanıyor biliyormusunuz? benim eşim asker de.

Bildiğim kadarıyla asker yanına eşlerin tayini kolay oluyor şehir ve diğer şartlar çok önemsenmiyor canım..

hiç kolay olmuyor bikaç sene önceydi kolaylık.ama artık eşi asker olup kendi öğretmen olanlar özür atamalarını beklemek zorunda il emrini de kaldırdılar.asker eşleri için protokolu de imzalamadıloar.yani asker eşlerine kolaylık yok malesef:((:19:

Bildiğim kadarıyla asker yanına eşlerin tayini kolay oluyor şehir ve diğer şartlar çok önemsenmiyor canım..

hiç kolay olmuyor bikaç sene önceydi kolaylık.ama artık eşi asker olup kendi öğretmen olanlar özür atamalarını beklemek zorunda il emrini de kaldırdılar.asker eşleri için protokolu de imzalamadıloar.yani asker eşlerine kolaylık yok malesef:((:19:

bekle bekle ben de çatlayacağım az kaldı il içi il dışı olsa da sıra özür gruplarına gelse artık.

bu arada özür grubu tayinlerde yol harcırahı veriliyor mu acaba bileniniz var mı?

il içi tayınler için kılavuz yayınlandı.. başvurular 19 ve 25 temmuz..

3 ağustostan sonrada ildışılar:72::72::72:

allahıma şükürler olsun beklediğimiz günleer geldi rabbim iyi insanlarla karşılaştırsın...

Back