bende bu tayinleri bekliyorum il içi ya da eş durumu. eşimin tayini çıktı 1 ağustosta gidecek. biz hala ev tutmadık çünkü benim okulum hangi semtte olacak bilmiyoruz. burdaki evi bir an önce boşaltmamız gerekiyor lojmandayız yeni birileri taşınacak ama biz çıkamıyoruz... ramazanda ev taşıma işleriyle uğraşıcaz tabi bayrama kalmazsa... içimden neler neler demek geliyor bu bakanlığa bir bilseniz...
Eş tayini için 17 ağustos sanırım kızlar mebde bir çalışandan öyle haber aldık..
Sizce Ağustos sonuna kadar tayinler sonuçlanır mı?
Bir de asker eşlerine ayrıcalık var eş tayinlerinde ya polis eşlerine de var mı biliyor musunuz?
Eş tayini için 17 ağustos sanırım kızlar mebde bir çalışandan öyle haber aldık..
Sizce Ağustos sonuna kadar tayinler sonuçlanır mı?
Bir de asker eşlerine ayrıcalık var eş tayinlerinde ya polis eşlerine de var mı biliyor musunuz?
asker eşlerine ayrıcalık var derken? nasıl bir kolaylık sağlanıyor biliyormusunuz? benim eşim asker de.
Bildiğim kadarıyla asker yanına eşlerin tayini kolay oluyor şehir ve diğer şartlar çok önemsenmiyor canım..
Bildiğim kadarıyla asker yanına eşlerin tayini kolay oluyor şehir ve diğer şartlar çok önemsenmiyor canım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?