• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İkokul Mezunu Olup Açık İlköğretime Giden Arkadaşlar Var Mı ?

s.a kızlar sonuçlar ne zaman açıklanaca çatlıcam meraktan.
geçen dönem 2 gün önce açıklanmıştı şimdide öyle olurmu diye girip girip bakıyorum.
öğrenci girişi yapıyorum ama notlar bölümüne basınca eski sonuçlar bile çıkmıyor.
acaba benim pc mi açmıyor. sizde bir giriş yapın bakalım.

sonuçlar 6 ağustos yani yarın ama bu gece yarısından sonrada görebilirmiyiz bilmiyorum. bilgilerine ulaşamıyosan eğer farklı programla siteye gir mozillo dan giriyorum çıkıyo eski sınav dökümleri falan.

Son düzenleme:
öylen girdigimde öğrenci bilgileri kısmında sınıf 7 yazıyordu şimdi ise sınıf 8 yazıyor demekki 7. sınıfı geçmişim.bayanssulusmile
tabi notlar daha görünmüyor o kısım pasif.
seninkinde ne yazıyor bir baksana.
ya meraktan çatlıcam:utangac:

KIZLAR 9 dersten 8 geçmişim inkilaptan kalmışım.
hiç ortalamayla geçtigim yok inkilabı ortalamayla geçirselerdi ne vardı.
neyse bunada şükür fazla çalışmadan yinede iyi sonuç.

KIZLAR 9 dersten 8 geçmişim inkilaptan kalmışım.
hiç ortalamayla geçtigim yok inkilabı ortalamayla geçirselerdi ne vardı.
neyse bunada şükür fazla çalışmadan yinede iyi sonuç.

canım tebrık ederım cok sevındım adına opuyorumnanaktan ama kendım ıcın aynı seylerı soyleyemıyecegım maalesef sadece ıkı dersten gecmış onlarda dın kültürü gercı hıc calışamamıştım bekledıgım bı sonuctu umarı dıger sınavda basarırım :Saruboceq:

canım tebrık ederım cok sevındım adına opuyorumnanaktan ama kendım ıcın aynı seylerı soyleyemıyecegım maalesef sadece ıkı dersten gecmış onlarda dın kültürü gercı hıc calışamamıştım bekledıgım bı sonuctu umarı dıger sınavda basarırım :Saruboceq:

olsun canım çaışmadığın halde o da iyi.
bende zaten hep sınırdan kurtarmışım.:delphin:
sen kaçıncı sınıf oldun.
benim sadece 3 dersim kaldı tabi en zorları mat. ing. inkilap.

benım 7 den 3, 8 den 5 ders kaldı bunların 2 tanesı ing. benı en cok fen ve matematık zorluyo bu sefer sıkı calışmam lazım benım hedefım 3 sınavda bıtırebılmektı umarım basarırım allahın izniyle.... senın pek bısey kalmamıs canım inşş. onlarıda verırsın ve lıseye terfı edersın sımdıden basarılar :)

Son düzenleme:
arkadaşlar benim de hedefim 3 sınavda vermekti büyün dersleri ama son sınava hiç çalışamadım olmadı işte 3 dersten de kaldım .ben şeyi merak ediyorum benim gibi az dersi kalanlar ilk sınavda bunları verdik geçtik diyelim kalan diğer 2 sınava giremicez ya kayıt yenileme vs ne olucak diploma yine yıl sonunda verilir dimi sizce nasıl yaa fikri bilgisi olan varmı ?

arkadaşlar benim de hedefim 3 sınavda vermekti büyün dersleri ama son sınava hiç çalışamadım olmadı işte 3 dersten de kaldım .ben şeyi merak ediyorum benim gibi az dersi kalanlar ilk sınavda bunları verdik geçtik diyelim kalan diğer 2 sınava giremicez ya kayıt yenileme vs ne olucak diploma yine yıl sonunda verilir dimi sizce nasıl yaa fikri bilgisi olan varmı ?

canım benim pek bilgim yok ama fikrimi söyleyim.
zaten bu girdiğimiz 3. dönem sınavıydı.
bundan önce ki sınav sonrası mezun olan arkadaşlar hatırlarsan diplomasını aldı yani 3. dönem sonunu beklemedi. öyle olacak olsaydı şimdi diplomalarını almaları gerekirdi.
yani diplomamızı alırız.

Bende yazıldım sonunda orta okulaaa yuppiiikaydirigubbakcemile2

Siteden okuyorum bişeyleri bilgiler alıyorum ama yinede burada paylaşarak yaşayan kişilerden bilgi ve destek almak daha iyi oluyor..

Şimdi ilk sınav 14 kasımda..
Ben bazı sorular sormak istiyorum arkadaşlar..
Şimdi bana 6 sınıf 7. sınıf hatta 8.sınıftanda 2 kitap verdiler..
Ben sadece 6.sınıfı çalışıcam değil mi?
İlk sınavda 6.sınıf ders notlarının hepsini mi çalışıcam..
Birde sınıf atlama olayı nasıl oluyor?

Çok soru sordum ama yardımcı olursanız çok sevinirim gerçekten..
yaşayanlardan öğrenmek daha anlaşılır oluyor..

Birde ben ders seçemedim niye ki acaba aktif hale geldim ama seçilecek biyer yok..

Bende yazıldım sonunda orta okulaaa yuppiiikaydirigubbakcemile2

Siteden okuyorum bişeyleri bilgiler alıyorum ama yinede burada paylaşarak yaşayan kişilerden bilgi ve destek almak daha iyi oluyor..

Şimdi ilk sınav 14 kasımda..
Ben bazı sorular sormak istiyorum arkadaşlar..
Şimdi bana 6 sınıf 7. sınıf hatta 8.sınıftanda 2 kitap verdiler..
Ben sadece 6.sınıfı çalışıcam değil mi?
İlk sınavda 6.sınıf ders notlarının hepsini mi çalışıcam..
Birde sınıf atlama olayı nasıl oluyor?

Çok soru sordum ama yardımcı olursanız çok sevinirim gerçekten..
yaşayanlardan öğrenmek daha anlaşılır oluyor..

Birde ben ders seçemedim niye ki acaba aktif hale geldim ama seçilecek biyer yok..

slm. bir dönemde en fazla on dersten sınava giriyorsun. yani çalışabilirsen 6. ve 7. sınıf derslerinin hepsine çalış. daha erken mezun olursun.

sınıf atlama mesela 6. sınıf derslerinin hepsini geçersen 7. sınıfa geçiyorsun.
4 aya bir sınav oluyor.

bende ilk kayıt olduğumda pasif durumdaydı ders seçememiştim.
onu tam bilmiyorum belki daha sonra aktif olabilir.
hadi başarılar kolay gelsin.opuyorumnanaktankaydirigubbakcemile5

slm. bir dönemde en fazla on dersten sınava giriyorsun. yani çalışabilirsen 6. ve 7. sınıf derslerinin hepsine çalış. daha erken mezun olursun.

sınıf atlama mesela 6. sınıf derslerinin hepsini geçersen 7. sınıfa geçiyorsun.
4 aya bir sınav oluyor.

bende ilk kayıt olduğumda pasif durumdaydı ders seçememiştim.
onu tam bilmiyorum belki daha sonra aktif olabilir.
hadi başarılar kolay gelsin.opuyorumnanaktankaydirigubbakcemile5

Çok teşekkür ederim yaa:)
Ana şu ders seçme olayına ben birdaha bakıyım seçemedim çünkü geç mi kaldım yada olabilir yani..
İnşallah çok sağol..opuyorumnanaktan Fen ve matematik çok zor görünüyor yaa onlar zorlayacak benikafamçokkarıştı

slm kızlar
kaydınızı yeniledinizmi?
bende dün yeniledim.

3. sayfaya düşmüşüz zor buldum.:))
ders çalışmaya başladınızmı.

bende bayramdan önce yeniledim kaydımı 2 der için tekrar sınava girmek zoruma gidiyo hele birini kıl payı kaçırmışken:((

bende bayramdan önce yeniledim kaydımı 2 der için tekrar sınava girmek zoruma gidiyo hele birini kıl payı kaçırmışken:((

boşver canını sıkma
inşllh bu sınavda başarılı oluruzda kurtuluruz hayırlısıyla.
hangi derslerden gireceksin.
benimde 3 dersim var.
mat. ing. inkilap.
:hulya:
ders çalışmaya ne zaman başlıyacaksınız.:hulya:
biz buaralar oğlumla hastayız
ikimizinde gözleri şiş ve beyazı kanlı gözümü açıp kapatırken çok fena batıyor.:sinifsinif::gitme:

Back