• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İkokul Mezunu Olup Açık İlköğretime Giden Arkadaşlar Var Mı ?

Ben girdim hiç çalışmadım sadece 6. sınıf türkçe ve sosyal bilgisine çalışmaıştım okadar 10:00 da girdim ilk oturuma 11:00 da çıktım :79:

ikinci oturumdada 14:00 da girdim 15:00 da çıktım bu sınavda ümütsiz vakayım kaldım snııftı :9::9::9:

arkadaşlar son sınav soru ve cevapları açıklandımı bilgisi olan varmı içinizde herkeze başarılar...

Sonuçlar hala açıklanmadı değilmi hanımlar ben göremiyorumda bu konuyla ilgili bilgisi olan varmı?

Merhaba arkadaşlar benim kafam karıştı şimdi sonuçlara baktımda notlarım yeterli olmasada 3. dönemde üç defadır girdiğim 8. sınıf ingilizce ve matamatikten muaf olmayı bekliyordum ama malesef hiç bişey yazmıyor bu konu hakkında bilgisi olan arkadaşlardan yardım bekliyorum beni aydınlatırlarsa sevinirim,sıkıldım artık koca senem bu 2 ders yüzünden boş geçti bide geçen sene son dönemde vermiştim aynı 2 dersten 4 kere sınava girmiş oldum ama geçemiyorum bi türlü:((

canım sıtede bı acıklama yapmışlar ortalamayla sınıf gecme ve mezun olmayla ılgılı bazı degısıklıkler varmıs bu degısıklıgın resmı gazetede yayınlanması beklenılıyomuş yayınlandıktan sonra kımın sınıf gectıgı ve mezun oldugu daha belırgın bı sekılde acıklanacakmış sayfamızı takıp edın dıyo.

evet bende okudum onu ondan dolayıda biraz kafam karıştı zaten neyse biraz bekleyelim bakalım...

Merhaba arkadaşlar benim kafam karıştı şimdi sonuçlara baktımda notlarım yeterli olmasada 3. dönemde üç defadır girdiğim 8. sınıf ingilizce ve matamatikten muaf olmayı bekliyordum ama malesef hiç bişey yazmıyor bu konu hakkında bilgisi olan arkadaşlardan yardım bekliyorum beni aydınlatırlarsa sevinirim,sıkıldım artık koca senem bu 2 ders yüzünden boş geçti bide geçen sene son dönemde vermiştim aynı 2 dersten 4 kere sınava girmiş oldum ama geçemiyorum bi türlü:((

offfffff canım al bendende o kadar. aynı şekilde mat ve ingilizceden 4 defadır kalyorum yine kaldım. ilköğretim okulunda bile kalma yok bizi niye artık mezun etmiyorlar:26:

Back