• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İkokul Mezunu Olup Açık İlköğretime Giden Arkadaşlar Var Mı ?

Arkadaşlar bişey sorucam..
Ben orta öğretime kayıt yaptırmak istiyorum..
Girdiğim sitelerdende birşey anlamıyorum..
Kayıtlar bitti mi yada son gün ne zaman..yada başladımı hiçbirşey bilmiyorum nolur yardımcı olun senağlama

Arkadaşlar bişey sorucam..
Ben orta öğretime kayıt yaptırmak istiyorum..
Girdiğim sitelerdende birşey anlamıyorum..
Kayıtlar bitti mi yada son gün ne zaman..yada başladımı hiçbirşey bilmiyorum nolur yardımcı olun senağlama

2010-2011 Öğretim Yılı I. Dönem "Yeni Kayıt" İşlemleri
12 Temmuz 2010 Tarihinde Başlayacaktır.

bu site açıkilköğretimsitesi bütünayrıntılar var buradan istediğin soruların cevapları var canım
Ak lkretim Okulu

2010-2011 Öğretim Yılı I. Dönem "Yeni Kayıt" İşlemleri
12 Temmuz 2010 Tarihinde Başlayacaktır.

bu site açıkilköğretimsitesi bütünayrıntılar var buradan istediğin soruların cevapları var canım
Ak lkretim Okulu

Çok teşekkürler yaa a.s.

Aslında ben oraya baktım ama hani emin olamayınca bir sorayım dedim..
Diğer şeylerde çok karışık..
Mesela ben şimdi adım adım neler yapmam gerekli?
başvuru için..

Çok teşekkürler yaa a.s.

Aslında ben oraya baktım ama hani emin olamayınca bir sorayım dedim..
Diğer şeylerde çok karışık..
Mesela ben şimdi adım adım neler yapmam gerekli?
başvuru için..

sana en yakın halk eğitim merkezine gidiyorsun ilkokul diplomanla birlikte seni yönlendiriyorlar bankaya 25 tl yatırıyorsun tekrar halk eğitim merkezine gidiyorsun kaydını yaptırıyorsun

bende varım bu sene anca baslayabıldım bıde bebegım var henuz ders calısmaya baslayamadım ne yapıcam bıliıyorum sıkıcam artık sansıma

arkadaşlar bende ilkokul mezunuyum .ve bende açık öğretim okumak istiyorumda nasıl başaracam bilmiyorum doğrusu iki çocuğum var birisi ilkkl üçüncü sınıfa geçti ve derleri çok zor .ve ben okulu bitireli 15 yıl oldu nasıl çalışırım neler yapabilirim.acaba bana yardımcı olurmusunuz .belkide birilerinin gazına ihtiyacım var.ama çok istiyorum.

Artık diplomamı aldım :teytey:
ve hemen üzerine doldurmam gereken bi formda
Mezuniyet bilgisini ortaokul olarak işaretledim:kahve:

bende. bende .....:teytey:

darısı tüm kısların başına ....:lepi:Şeniz

kızlar dersler nasıl gıdıyo ben bı turlu calışamadım yanı başladım calışmaya umarım yetıştırebılırım :Saruboceq: zaten ıkı tane yabancı dılım var ıkısınede sallıycam hıc anlamıyorum gerıye kalıyo 6 tane ders onlara agırlık verıcemm umarım basarırım kızlar benım ıcın dua edın herkese basarılar tabıkı banada yerimseniben yerimseniben

sınava girecek arkadaşlara başarılar diliyorum bir de sorum olacak 300 puan aldığımızda bitirip diploma alabiliyormuyuz

sınava girecek arkadaşlara başarılar diliyorum bir de sorum olacak 300 puan aldığımızda bitirip diploma alabiliyormuyuz
ALLAH kolaylık versin tüm sınava gireceklere...:Saruboceq:

ekinoks evet canım . her sınıf için 300 puanı tamamladınızmı mezunsunuz olumunekankayizsmile

kızlar nerdesiniz yaa sınav nasıl geçti hic sesiniz cıkmıyo :))

dün ben buraya yorum yapmıştım şimdi ise yok silinmişakannehirfisfisfis:sm_confused:
neyse.
baştan yazayım bari.
ben tatildeydim sınavdan birgün önce döndüm doğru dürüs hatta hiç çalışamadım.... güya 9 derse de güzel hazırlanıp notlarım yüksek olacak kalan 2 derse de girmeden yırtacağım hayali kuruyordum:3::3:
mat ve fen hariç gerisinden umutluyum.:umursamaz:
senin ki nasıl geçti.

bende. bende .....:teytey:

darısı tüm kısların başına ....:lepi:Şeniz

hayırlı olsun kızlar darısı da lise diplomasına....
birde başımıza.kaydirigubbakcemile5
bu arada lise kayıtları eylülde başlıyormuş ben sınavdayken müdür bilgilendirdi haberiniz olsun 2011 i beklemeyin.a.s

dün ben buraya yorum yapmıştım şimdi ise yok silinmişakannehirfisfisfis:sm_confused:
neyse.
baştan yazayım bari.
ben tatildeydim sınavdan birgün önce döndüm doğru dürüs hatta hiç çalışamadım.... güya 9 derse de güzel hazırlanıp notlarım yüksek olacak kalan 2 derse de girmeden yırtacağım hayali kuruyordum:3::3:
mat ve fen hariç gerisinden umutluyum.:umursamaz:
senin ki nasıl geçti.

umarım oyle olur ya benımkı kotuydu bu sınava pek hazırlanamadım bakalım umarım bıseyler olur :Saruboceq:

umarım oyle olur ya benımkı kotuydu bu sınava pek hazırlanamadım bakalım umarım bıseyler olur :Saruboceq:

inşallah güzel sonuçlar alırsın canım.olumunekankayizsmile

Buarada kızlar soru ve cevaplar yayınlandı.
ben öylen girdiğim sınavda cvp şıklarını almıştım benim hesaplarıma göre geçiyorum.
sizde bi göz atın bakalım.olumunekankayizsmile

Hepiniz egeçmiş olsun İnşlh Lise kayıtlarınıda berbaber yaptırır Beraber sınıf sınıf atlar onuda kolayca bitiririz
Biraz gözüm korkuyor gibi sanki benim eyvahedigeldismile

hepiniz egeçmiş olsun inşlh lise kayıtlarınıda berbaber yaptırır beraber sınıf sınıf atlar onuda kolayca bitiririz
biraz gözüm korkuyor gibi sanki benim eyvahedigeldismile

yok ya korma sakın çalışınca bence herşey kolay.
Bu arada eylülde lise kayıtları başlıyormuş bilginize.
yani bizden önce liseli oluyosun.

Son düzenleme:
Back