• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İkokul Mezunu Olup Açık İlköğretime Giden Arkadaşlar Var Mı ?

nette testlar var bilyorum ordanda yardım alabilirsin araştırın ..
ben lisedeyim .sistem aha degişmedi ise ortaokul sınavlarında ortalama puanla geçiliyor..diger derslerden yüksek not alırsanız bu derslerdende geçersiniz....:16:

oy kedicigim açık liseye kayıt olacakmısın .?.. bekliyoruz canım :16:

seviyom başaracaksın telaş yapma ....:38:
canımya teşekkürler.
ama pek umudum yok mat. ve ingilizceden girecegim derslere.ve ikiside çok zor yapamıyorum.
ortalamayla geçmek için puanım yetmiyor.
hep sınavlarım tatillere ve misafirlere denk geliyor düzgün çalışamıyorum.misafirlerim vardı yeni evim sakinleşti ders yapmaya başladım bir baktım sınav martın 6 sında şok oldum.:18:
7. sınıf ve 6. sınıf notlarım iyiydi ama bu çok kötü oldu:5:

arkadaşlar sınav soruları nasıldı beni biraz ingilizce ve matematik zorladı diğer dersler fena sayılmazdı...
+

bende mat ve ingilizceden girdim
ingilizceyi hiç bilmiyorum tamamen salladım.:30::17:
matıda birazcık yapabildim
eve geldigimde aklımda kalan sorulara baktım birazını yanlış yapmışım.
inş. geçerim:25:

ben 8 dersten gırdım 7-8 mat. 7-8 fen 7-8 ing. 8 türkçe 8 ataturk ınk. sınavın son saatıne kadar kaldım elimden geleni yaptım sadece ing. salladım... inşallah hepimiz geçmişizdir :))

nette testlar var bilyorum ordanda yardım alabilirsin araştırın ..
ben lisedeyim .sistem aha degişmedi ise ortaokul sınavlarında ortalama puanla geçiliyor..diger derslerden yüksek not alırsanız bu derslerdende geçersiniz....:16:

oy kedicigim açık liseye kayıt olacakmısın .?.. bekliyoruz canım :16:

seviyom başaracaksın telaş yapma ....:38:

kayıt gününü kaçırmışım yaa çok üzüldüm martın ondördüne kadar sanıyodum 4 mart son günmüş çok üzüldüm çokkk

arkadaşlar derslerden kaç doğru yapmamız gerekiyo yani 20 sorudan kaçını yaparsak geçebiliyoruz bilgilendirirseniz sevinirim.

arkadaşlar bi abla war komşum sınav için hazırlanması kayıt olması ws nasıl yardımcı olabilirim ben ona ..

hazıranda canım :)) kayıt işlemlerı yakında başlar en yakın halk egıtım merkezıne başvursun orda yardımcı olurlar :))

kayıt gününü kaçırmışım yaa çok üzüldüm martın ondördüne kadar sanıyodum 4 mart son günmüş çok üzüldüm çokkk

Slm kizlar benimde arkadasım acikilkogreti okuyo kk uyeliyi yok size sormamı istiyo 3 dersten girmiş 2 sinı verememiş bugün sayfasinina baktım donuk yazıyo gecti sannip kayıtta yenilemedi nedemek acaba
Hii arkadaşımın kuzenininde mezuniyet kontrolü yaziyomus o nedemek onu merak ediyoruz
Hepinize basarılar dileriz

kızlar nerelerdesınız topik tamamen başı boş kalmıs yarın sınav gunu heyecan dorukta allahın izniyle bi bitseydi su orta okul son gun olmasına ragmen kafamı kıtaptan kaldıramıyorum :)) inşaallah başarılı olurum :((

Back