• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İkokul Mezunu Olup Açık İlköğretime Giden Arkadaşlar Var Mı ?

HİÇ GÜZEL GEÇMEDİ....:47:
zaten ingilizce berbattı...cvp şıklarını almıştım...mat. ve ing. den kalıyorum
puan ortalamam 50 nin altında oldugu için sınıfta kaldıııııııııııııııııımmm:5::14::84:
diger dersleri hep sınır puanla geçmişim...eğer onlardan kalsaydım ezber yapar p:18: puanımı yükseltir ortalamayla geçerdim...şimdi mat ve ing. le baş etmek zor olacak. offfffffffff:18:
siz ne yaptınız:36:

Son düzenleme:
kızlar bende başlıyacam şimdi kayıt yaptırabiliyormuyum,birde fotografım kayıt .için başım açıkmı olacak.kapalı foto
olmazmı
lütfen cevaplayın. teşekkürler.

kızlar bende başlıyacam şimdi kayıt yaptırabiliyormuyum,birde fotografım kayıt .için başım açıkmı olacak.kapalı foto
olmazmı
lütfen cevaplayın. teşekkürler.

evet yeni kayıt başlamış kayıt yaptırabilirsin...başın açık olmasına gerek yok.
hadi kolay gelsin.:71:

HİÇ GÜZEL GEÇMEDİ....:47:
zaten ingilizce berbattı...cvp şıklarını almıştım...mat. ve ing. den kalıyorum
puan ortalamam 50 nin altında oldugu için sınıfta kaldıııııııııııııııııımmm:5::14::84:
diger dersleri hep sınır puanla geçmişim...eğer onlardan kalsaydım ezber yapar p:18: puanımı yükseltir ortalamayla geçerdim...şimdi mat ve ing. le baş etmek zor olacak. offfffffffff:18:
siz ne yaptınız:36:
kolay gelsin seviyom ..:16:...
hadi kıslar çabuk bitirin, lise topigine bekliyorum sizleri..:31:

evet yeni kayıt başlamış kayıt yaptırabilirsin...başın açık olmasına gerek yok.
hadi kolay gelsin.:71:
bende kayit yaptirmak istiyorum cnm bu bilgileri nereden alyiorsunuz umarim gec kalmamisimdir kaydolmak icin tr deyken acik ögretim 7.siniftan biraktim almanyaya gelecegim icin aslinda almanyadada varmis türk acikögretim okulu yeni ögreniyorum

boşver canımya takma kafaya umarım dıger sınavda basarırsın ya benımde matematık alak bullak ettı benı ne yapıcagımı bılmıyorum nasıl calışıcam bılmıyorum :(

ne bileyim üzülüyor insan. eşimde çalışmadın kaldın diye kızdı zaten:26:
artık mat. çalışıp geçmek farz oldu.:18:
eşim çalıştıracak beni.
bende kayit yaptirmak istiyorum cnm bu bilgileri nereden alyiorsunuz umarim gec kalmamisimdir kaydolmak icin tr deyken acik ögretim 7.siniftan biraktim almanyaya gelecegim icin aslinda almanyadada varmis türk acikögretim okulu yeni ögreniyorum
canım nette bakıyorum.
a.i.o yaz çıkar ordan bakabilirsin.
eger açık ilköğretime daha önce kayıt yaptırıp devam etmediysen o zaman kayıt yenileyeceksin
oda şimdi değil zaten.
şuan yeni kayıt yapılıyor.
paran boşa yanmasın.

merhaba eger hala almanyadaysaniz bizim burda bi tanidigimiz var kendileri ilkokul mezunu ve kayit yaptirdi ve su an evde calisiyor kitaplari geleli 1 ay filan oldu esi calistiriyor bazende kendi calisiyor bunu internetten arastirabilirsiniz yani eger hala almanyadaysaniz türkiye ye gelip gitmek sizin icin zor olacaktir burdada acikögretim var

hepinize tesekkür ederim cevaplariniz icin kaydimi yeniden yaptirmak istiyorum vakit kaybetmemek icin acaba acik ilkögretime senede bir keremi yoksa üc keremi kayit yaptiriliyor

merhaba kızlar :3:

bende kayıt olup olmamak arasında bocalıyorum yeni kayıtlar önümüzdeki hafta son sınavda 6 martta:36:
derslerden bi haberim nereden başlıyayım çalışmaya bilmiyorum lise öğrencisi kızım ve ilkokul 5 te okuyan bir oğlum var ne ingilizce nede matemetik bilgim var
sorular nasıl zormu ?
offff kitaplar harici nerelerden yardım alabiliriz lütfenyardımmm:18:

mezun oldummm benim dersler bitti sonunda diplomamı aldım emegimin karsılıgını almış olmak çok güzel hiç düşünmeyin derim başlamak bitirmenin yarısıdır

mezun oldummm benim dersler bitti sonunda diplomamı aldım emegimin karsılıgını almış olmak çok güzel hiç düşünmeyin derim başlamak bitirmenin yarısıdır

çok güzel darısıda bize inş.

arkadaşlar ben sınavı 14 mart sanıyordum meger 6 martmış.
sitres oldu şimdi bana:50:

merhaba kızlar :3:

bende kayıt olup olmamak arasında bocalıyorum yeni kayıtlar önümüzdeki hafta son sınavda 6 martta:36:
derslerden bi haberim nereden başlıyayım çalışmaya bilmiyorum lise öğrencisi kızım ve ilkokul 5 te okuyan bir oğlum var ne ingilizce nede matemetik bilgim var
sorular nasıl zormu ?
offff kitaplar harici nerelerden yardım alabiliriz lütfenyardımmm:18:
nette testlar var bilyorum ordanda yardım alabilirsin araştırın ..
ben lisedeyim .sistem aha degişmedi ise ortaokul sınavlarında ortalama puanla geçiliyor..diger derslerden yüksek not alırsanız bu derslerdende geçersiniz....:16:
oy kedicigim açık liseye kayıt olacakmısın .?.. bekliyoruz canım :16:
çok güzel darısıda bize inş.

arkadaşlar ben sınavı 14 mart sanıyordum meger 6 martmış.
sitres oldu şimdi bana:50:
seviyom başaracaksın telaş yapma ....:38:

kızlar sınav yerleri acıkladımı bı bilginiz varmı normalde ayın 21 de acıklanacagı soylenıyodu ama bende gorunmuyo :((

Back