• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İkokul Mezunu Olup Açık İlköğretime Giden Arkadaşlar Var Mı ?

boşver canını sıkma
inşllh bu sınavda başarılı oluruzda kurtuluruz hayırlısıyla.
hangi derslerden gireceksin.
benimde 3 dersim var.
mat. ing. inkilap.
:hulya:
ders çalışmaya ne zaman başlıyacaksınız.:hulya:
biz buaralar oğlumla hastayız
ikimizinde gözleri şiş ve beyazı kanlı gözümü açıp kapatırken çok fena batıyor.:sinifsinif::gitme:

öyle canım yapacak bişey yok artık hayırlısı ben ingilizce 8 ve matamatik 8 den girecem çalışmakmı sanmıyorum çalışabilecemi çünkü ikisndede sıfır noktasındayım artık yine ya bismillah deyip atacaz inş. tuttururuz..

merhaba arkadaşlar acil yardımınıza ihtiyacım var 2 gündür bankaya gidiyorum kayıt yenileme için ama sistemler çalışmıyor diyorlar ne yapıcağımı bilemiyorum 17 disi son zaten kayıt olamıyıcam ne yapa bilirim sizce ..eyvahedigeldismile

merhaba arkadaşlar acil yardımınıza ihtiyacım var 2 gündür bankaya gidiyorum kayıt yenileme için ama sistemler çalışmıyor diyorlar ne yapıcağımı bilemiyorum 17 disi son zaten kayıt olamıyıcam ne yapa bilirim sizce ..eyvahedigeldismile

alla allah
benim kaydımı eşim yeniledi pazartesi bir sorun yoktu o zaman.
ziraat bankasında sıra çok diye diger bankadan yaptırmış ama yinele ziraat bank.sına 5 lira daha yatırmak için gitmek zorunda kaldı.

istersen diger bankalardan dene...
eger sorun böyle devam ederse zaten kayıt yenileme tarihini uzatırlar şikayetten falan.

öyle canım yapacak bişey yok artık hayırlısı ben ingilizce 8 ve matamatik 8 den girecem çalışmakmı sanmıyorum çalışabilecemi çünkü ikisndede sıfır noktasındayım artık yine ya bismillah deyip atacaz inş. tuttururuz..

al bendende o kadar...
6. sınıfta mat. güzel çalışıp sorulara bilinçli cvp vermiştim. 7. sınıfta misafirler tatil hiç çalışamadım yapabildigim kadarıyla yaptım geçmiştim.
şimdi tekrar konuları baştan alıp çalışmam gerekiyor...şimdi geçsek bile lisede bir sorun olarak karşımıza çıkacak mat.:kedi:
zaten ing.ce hiç sorma o perişan durumdaalsanaalsanasmile:sinifsinif:

selam kızlar... tebrik ediyorum sizi... inşallah başarırsınız...
benim de görümcem okudu ilk öğretim dün diplomasını aldı... hep ben çalıştırdım... eğer çevrenizde anlatabilecek kimse yoksa ingilizce, matematik ve fen konusunda msn den yardım edebilirim... özelden irtibata geçebilirsiniz benimle...

bir de diğer notlarınızı yüksek tutarsanız ingilizceden muaf kalıyosunuz.. görümcem tek kelime ingilizce bilmeden geçti.. ama diğer derslerinden hep yüksek notlarla geçti...

bir de diğer notlarınızı yüksek tutarsanız ingilizceden muaf kalıyosunuz.. görümcem tek kelime ingilizce bilmeden geçti.. ama diğer derslerinden hep yüksek notlarla geçti...

sagol canım teşekürler ilgin için.
benim eşim var yardım edebilecek.kaydirigubbakcemile5
opuyorumnanaktan

selam güzeller ....

son hafta çok yogun kıslar lise kayıtları ,kayıt yenilememler ,ortaokul hepsi üst üste geldi ...
sistemler hep felç . bende pazartesi akşama kadar ugraştım lise kaydı için ...
zıraatte olmuyorsa halk bankasına gidin ..
bu gidişle tarihi uzatırlar galiba ...

alla allah
benim kaydımı eşim yeniledi pazartesi bir sorun yoktu o zaman.
ziraat bankasında sıra çok diye diger bankadan yaptırmış ama yinele ziraat bank.sına 5 lira daha yatırmak için gitmek zorunda kaldı.

istersen diger bankalardan dene...
eger sorun böyle devam ederse zaten kayıt yenileme tarihini uzatırlar şikayetten falan.

evet canım dediğim gibi zirat ve vakıfta sistemler çalışmıyormuş dün halk bankasında haletim ama bu seferde hak eğitimde takıldım bu gün saat 2 den 5 kadar ordaydım ve yine haledemedim .allahtan kayıtları uzatmışlar ayın 24 kadar artık pazartesiye inşallah halede bilirim. birde bişi daha sormak istiyordum ben 8 inci sınıftayım geçen sene 3 dersten kaldım şimdi yine bütün derslerdenmi giricem yoksa sadece o 3 derstenmi giricem bununla ilgili bir bilginiz varmı..bilmiyorumkismile

evet canım dediğim gibi zirat ve vakıfta sistemler çalışmıyormuş dün halk bankasında haletim ama bu seferde hak eğitimde takıldım bu gün saat 2 den 5 kadar ordaydım ve yine haledemedim .allahtan kayıtları uzatmışlar ayın 24 kadar artık pazartesiye inşallah halede bilirim. birde bişi daha sormak istiyordum ben 8 inci sınıftayım geçen sene 3 dersten kaldım şimdi yine bütün derslerdenmi giricem yoksa sadece o 3 derstenmi giricem bununla ilgili bir bilginiz varmı..bilmiyorumkismile

sadecekaldığın 3 dersten gireceksin zaten kayıdını yenilediğinde verdikleri kağıtta göreceksin gireceğin dersleri güzelim...

ne yaptınız kızlar ders çalışmaya başladınızmı...benim kitabın eksik...pazartesi alınca başlıyacağım.

ne yaptınız kızlar ders çalışmaya başladınızmı...benim kitabın eksik...pazartesi alınca başlıyacağım.

canım ben bu donem kayıt yenileyemedim bi sonrakı sınava kaldım :kedi: ben sana şeyi sorucaktım bu benım 3. sınavım olucak 8 tane dersım var acaba dıyorum ben sımdı halk egıtıme gıtsem kayıt yenılemeden kıtaplarımı alabılırmıyım en azından sımdıden baslasam ders calışmaya belkı marta kadar hazırlanabılırim CADIARZU bıde kıtapların degıstıgını duydum elımde gecen donemden kaldıgım ders kıtapları var onlarda calışsam bısey olurmu cunku kıtapların içerıklerı tamamen degısıyomus dıye duydumda belkı senın bı bılgın vardır Şeniz

canım ben bu donem kayıt yenileyemedim bi sonrakı sınava kaldım :kedi: ben sana şeyi sorucaktım bu benım 3. sınavım olucak 8 tane dersım var acaba dıyorum ben sımdı halk egıtıme gıtsem kayıt yenılemeden kıtaplarımı alabılırmıyım en azından sımdıden baslasam ders calışmaya belkı marta kadar hazırlanabılırim CADIARZU bıde kıtapların degıstıgını duydum elımde gecen donemden kaldıgım ders kıtapları var onlarda calışsam bısey olurmu cunku kıtapların içerıklerı tamamen degısıyomus dıye duydumda belkı senın bı bılgın vardır Şeniz

şimdi kayıt yenilemeden kitap veriyorlarmı bilmiyorum...ama kayıt yaptırmadıgını söylemezsen verirler heralde:kedi:
dediğin gibi içeriği değişmiş...benim aradaşa eski kitabı vermemişler konular degişti demiş.
bir göz atsanda zararı olmaz bence...
hadi bakalım hayırlısı..:hulya:

şimdi kayıt yenilemeden kitap veriyorlarmı bilmiyorum...ama kayıt yaptırmadıgını söylemezsen verirler heralde:kedi:
dediğin gibi içeriği değişmiş...benim aradaşa eski kitabı vermemişler konular degişti demiş.
bir göz atsanda zararı olmaz bence...
hadi bakalım hayırlısı..:hulya:

zaten yenıleyenlerin bıle daha kıtapların hepsı ellerıne gecmemıs umarım verirler yoksa bunca zamanı bosa gecırıcem :sinifsinif:

slm kızlar haftaya sınav var...ne yaptınız.
doğru drüs çalışamadım...offf kalmak istemiyorum...:84::95:

Son düzenleme:
sınava bu sefer pazar günü girecez hiç farkında değildim yarın kuzu kuzu gidecektim sağolsun arkadaşım farkedip söyledi ........

sınava bu sefer pazar günü girecez hiç farkında değildim yarın kuzu kuzu gidecektim sağolsun arkadaşım farkedip söyledi ........

evet ya pazar günü olması kötü, ne güzel bayram tatiline cuma dan cıkacaktık sınav işi bozdu:(
herkese başarılar.ben calışamadım:18: kalırsam üzüleceğim:5:
inş güzel geçer.

Back