Neden sürekli conformil kullanmıyorsunuz?Memnun um kabiz olunca hemen conformil e geçiyoruz düzenliyor. Hipp ii die kullaniodum o da kabiz yapıyor az biraz.üstüne demir damla da eklendi.
BibeRon alistilar bi şekilde. Prematüre başlık kullandım gerçi ama memede de süt olmayınca emmeyi biraktilar sadece uyurken emiyorlar gece saat başı uyanıyorlar demekki emzirdigimle doymuyorlar g3ce de mama yapıyor um karinlari iyce doysun da yeterki uyusunlar die. Ben uyuyamayinca süt olmuyor olmayınca emmiyorlar kısır döngü. Sagip veriyorum fırsat oldukça ne yerlerse kar.Emzir
Emzirmiyor musunuz??
Hipp organik fln yazio ya daha ii gibi gelio o yüzden. Conformil b8beronum ayrı deligi bir büyük numara ama lifli mama olduğu için tikanio akmio. Zor oluo conformil bizeNeden sürekli conformil kullanmıyorsunuz?
Ben de emzirmeyle basa cikamadim doymuyorlardi memeden ceker cekmez aglamaya basliyorlrdi. Ama sagip verince en azindan miktarini gorup doyup doymadiklarini anlayabiliyorum. Ve demekki doyuyorlar ki iki saate kadar acikma sinyali vermiyorlar. Sutum artsin diye her saat sagiyorum. Ins artar sutumuz.BibeRon alistilar bi şekilde. Prematüre başlık kullandım gerçi ama memede de süt olmayınca emmeyi biraktilar sadece uyurken emiyorlar gece saat başı uyanıyorlar demekki emzirdigimle doymuyorlar g3ce de mama yapıyor um karinlari iyce doysun da yeterki uyusunlar die. Ben uyuyamayinca süt olmuyor olmayınca emmiyorlar kısır döngü. Sagip veriyorum fırsat oldukça ne yerlerse kar.
28 gunluguz biz. Benimki yetsin cok istedim ama olmadi mama veriyorum 4 ogun
Sabah kalktığımda memelerim dolu oluyor. Bi iki kere emzirdikten sonra memeler boşalıyor ve bi daha dolmuyor. Bi tanesi bile doymuyor anne sutu icsinler istiyorum emziriyorum ama yetmedigi icin uzerine mama da veriyorum
Ben de emzirmeyle basa cikamadim doymuyorlardi memeden ceker cekmez aglamaya basliyorlrdi. Ama sagip verince en azindan miktarini gorup doyup doymadiklarini anlayabiliyorum. Ve demekki doyuyorlar ki iki saate kadar acikma sinyali vermiyorlar. Sutum artsin diye her saat sagiyorum. Ins artar sutumuz.
İnşllh artar.bende de aynısı oluyodu. Emzirince doymuyolardı ama süt vardı.küçük doğdukları için ememiyolardı benimkiler.şimdi kısacık emimce doyuyolar ama bu sefer ben doymuyolar diye düşünüp takviye yapmaya çalışıp kusturuyorum yavrucakları.
Ben bir kaç defa emzirme yastığına koyarak emzirdim. Eşimin yardımıyla. Sonrasında ikizleri yatağa yatırdım bende üzerlerine yüzüstü geçtim öyle emzirdim. Ama sırtı dayanmıyor insanın. Ikizlerde sabırsız olabiliyorlar. Şimdi eşim mama veriyorken ben emziriyorum. O iŞe başlayınca 30 dk arayla emzirmeyi düşünüyorum veYa biri emerken diğer elimle biberonla besleyebilirim. Daha denemedim henüz. Yarın işe başlıyor eşim. Tek kalacağımBebekleri nasıl emziriyorsunuz arkadaşlar? Internette aynı anda emzirme resimleri dolaşıyor ama pratikte bunu yapabilen var mı? Sırayla emzirirken diğeri ağlarsa nasıl sakinleştirilir özellikle tek bakarken?
Bebekleri nasıl emziriyorsunuz arkadaşlar? Internette aynı anda emzirme resimleri dolaşıyor ama pratikte bunu yapabilen var mı? Sırayla emzirirken diğeri ağlarsa nasıl sakinleştirilir özellikle tek bakarken?
Ben bir kaç defa emzirme yastığına koyarak emzirdim. Eşimin yardımıyla. Sonrasında ikizleri yatağa yatırdım bende üzerlerine yüzüstü geçtim öyle emzirdim. Ama sırtı dayanmıyor insanın. Ikizlerde sabırsız olabiliyorlar. Şimdi eşim mama veriyorken ben emziriyorum. O iŞe başlayınca 30 dk arayla emzirmeyi düşünüyorum veYa biri emerken diğer elimle biberonla besleyebilirim. Daha denemedim henüz. Yarın işe başlıyor eşim. Tek kalacağım
Ben bir kaç defa emzirme yastığına koyarak emzirdim. Eşimin yardımıyla. Sonrasında ikizleri yatağa yatırdım bende üzerlerine yüzüstü geçtim öyle emzirdim. Ama sırtı dayanmıyor insanın. Ikizlerde sabırsız olabiliyorlar. Şimdi eşim mama veriyorken ben emziriyorum. O iŞe başlayınca 30 dk arayla emzirmeyi düşünüyorum veYa biri emerken diğer elimle biberonla besleyebilirim. Daha denemedim henüz. Yarın işe başlıyor eşim. Tek kalacağım
Ben aynı anda emzirmeyi denedim olmadı. Zaten tekken ancak destekle tutuyolar en ufak bi hareketimde çıkıyo ağızlarından.sırayla emzirirken diğerine emzik veriyorum.zaten sağıp veriyorum çoğu zaman.
Ben mama koymamıştım. Koşullamamak lazım belki hemen sütünüz iner emzirmeye başlarsınız. Erken doğarlarsa farklı bir mama istiyorlar prematil diye. Ama inşallah zamanında doğacaklar. Benim her şey hazırdı. Taç koymayı unutmuşum. Teyzem koşup almıştı. Veya kurdela da olabilir. Fotoğraf çekimlerinde lazım oluyor:)) sabahlıklı pijama veya gecelik Takım'ı iyi oluyor koridorda yürüyüş yaparken rahat oluyorsunuz.Allah yardımcın olsun, ilk bir kaç gün belki biraz zor geçer ama inşallah en kısa zamanda düzene oturtursun.
Çok teşekkür ederim. Sorularla biraz yoruyorum sizi ama cevaplarınız çok kıymetli. Vakit ayırıp yazdığınız için çok teşekkür ederim.
Hastane valizi hazırlamaya başladım. İkiz bebekler için ekstradan hastane valizinde neler olmalı? Mesela şimdiden mama araştırıp bir paket koyayım mı? Şimdilik aklımdakiler iki takım hastane çıkışı, çorap, bebek bezi, pişik kremi, yenidoğan ıslak mendil, biberon, emzik. Ne koyayım başka?
Ben ilk bir ay kadar çoğunlukla ikisini beraber emzirdim, doktor oyle önermişti vakit kazanmak icin. Kuzenim emzirme yastığı getirmişti ama annesi evde dikmiş benimin arka tarafında istişare gelecek kadar buyuk bir ay seklinde. Iki bebekte sığıyordu. Futbol topu modelimi deniyor ikisinin vucutları yanlardan uzanıyor veya biri yanda biri onde normal sekilde. Memeyi ilk tutturmasa bir yardımcı lazım. Ilk zamanlar hafif olduklarından tek elimle alıp koyuyordum, genelde yanıma bir yastık akıyor onun üzerinde gazını çıkarıyordum. Bebekler büyüyünce beraber emzirmek zorlaşıyor.Bebekleri nasıl emziriyorsunuz arkadaşlar? Internette aynı anda emzirme resimleri dolaşıyor ama pratikte bunu yapabilen var mı? Sırayla emzirirken diğeri ağlarsa nasıl sakinleştirilir özellikle tek bakarken?
Allah yardımcın olsun, ilk bir kaç gün belki biraz zor geçer ama inşallah en kısa zamanda düzene oturtursun.
Çok teşekkür ederim. Sorularla biraz yoruyorum sizi ama cevaplarınız çok kıymetli. Vakit ayırıp yazdığınız için çok teşekkür ederim.
Hastane valizi hazırlamaya başladım. İkiz bebekler için ekstradan hastane valizinde neler olmalı? Mesela şimdiden mama araştırıp bir paket koyayım mı? Şimdilik aklımdakiler iki takım hastane çıkışı, çorap, bebek bezi, pişik kremi, yenidoğan ıslak mendil, biberon, emzik. Ne koyayım başka?
Zamanında mı doğdular? O da belirleyici oluyor. Benimkiler düzeltilmiş 3 aylık 40 cm baş Çevresi.S a arkadaşlar benim bebekler önümüzdeki çarşamba üç aylık olacaklar bugün doktora götürdüm baş çevresi küçük dedi takip edelim dedi sağlık ocağını aradım hemşire ikizlerde normal dedi sizin baş çevresi ne kadar benimle aynı ayda olanlar benim biri 37 biri 38
36 haftalık doğdularZamanında mı doğdular? O da belirleyici oluyor. Benimkiler düzeltilmiş 3 aylık 40 cm baş Çevresi.
Benimkiler 33 haftalık doğdular sizin düzeltilmiş YAŞ hesaplanmıyor. Ama ikiz olduklarından persantil olarak geri kalmış olabilirler. Zamanla toparlıyorlar. Aklınıza kötü bir şey getirmeyin. Boy ve kiloları nasıl?36 haftalık doğdular
Ya ben birazda tedirgin bir insanım korktum yani hamd olsun kiloları iyi 6 küsürBenimkiler 33 haftalık doğdular sizin düzeltilmiş YAŞ hesaplanmıyor. Ama ikiz olduklarından persantil olarak geri kalmış olabilirler. Zamanla toparlıyorlar. Aklınıza kötü bir şey getirmeyin. Boy ve kiloları nasıl?