İkizlerle Yeni Hayat

peki kızlar kaçıncı aya kadar evde anne ya da kayınvalide desteğine ihtiyaç duydunuz? bir de doğuma giderkenkendiniz için pijama, ped, terlik, iç çamaşırından başka yanınıza aldığınız birşeyler var mıydı?

Bende hipp kullanıyorum bir de demir damlasına basladk kabiz yaptı şimdi comforfile geçtik.
Ben baya bi mama kullanıyorum. Sagmaya vakit de bulamiyorum.
En son muayeneye gittiğimizde dr conformil kullanabilirsiniz kabız olurlarsa demişti. Nasıl memnun musun mamadan?

peki kızlar kaçıncı aya kadar evde anne ya da kayınvalide desteğine ihtiyaç duydunuz? bir de doğuma giderkenkendiniz için pijama, ped, terlik, iç çamaşırından başka yanınıza aldığınız birşeyler var mıydı?

3 buçuk aylığız.hala evde 3. Şahsa ihtiyaç duyuyoruz. Şimdi memleketteyiz.etraf kalabalık.yoksa hep bir kısır döngü.bunalıyo insan. Ben doğuma apar topar gitmiştim.suyum geldi 33 haftalıkken.ne bulduysam attım çantaya.hastanede çorap aldırdım eşime.ayaklarım çok üşümüştü sezeryandan sonra.tarak ve diş fırçası almıştım ben bi de.

3 buçuk aylığız.hala evde 3. Şahsa ihtiyaç duyuyoruz. Şimdi memleketteyiz.etraf kalabalık.yoksa hep bir kısır döngü.bunalıyo insan. Ben doğuma apar topar gitmiştim.suyum geldi 33 haftalıkken.ne bulduysam attım çantaya.hastanede çorap aldırdım eşime.ayaklarım çok üşümüştü sezeryandan sonra.tarak ve diş fırçası almıştım ben bi de.
teşekkür ederim :)

merhaba kızlar, geçiyordum uğradım:))
ve size tebessümle bakıyorum:) mini mini eller ayaklar ayy kıyamam yaa:)
benim kuzularım 4 yaşını doldurmak üzereler, çok meşakkatli ve çok özel bişey ikiz anneliği, yaşım genç olsa yine isterdim ve yine ikiz olsun diye dua ederdim:)
analı babalı büyütün hepiniz :) Mevla evlatlarımızı bize bizide evlatlarımıza bağışlasın :)

Azalmaktan kastınız iki bebeğe birden yetmemesi mi? Tek bebeğe yetecek kadar gelmiyor mu?
Sabah kalktığımda memelerim dolu oluyor. Bi iki kere emzirdikten sonra memeler boşalıyor ve bi daha dolmuyor. Bi tanesi bile doymuyor anne sutu icsinler istiyorum emziriyorum ama yetmedigi icin uzerine mama da veriyorum

Sabah kalktığımda memelerim dolu oluyor. Bi iki kere emzirdikten sonra memeler boşalıyor ve bi daha dolmuyor. Bi tanesi bile doymuyor anne sutu icsinler istiyorum emziriyorum ama yetmedigi icin uzerine mama da veriyorum
Gün icinde de uyuma fırsatı bulmaya çalışmalısınız. Uyuyunca cok oluyor gercekten

Bebeği duz yatırıp memeyi o şekilde ağzına sokup emzirdiginde sütun kulağına gidip iltehap yapma olasılığı var kucağına alıp emzirme bence
Biliyorum buyuk oğlumda olmuştu malesef bir sefer. O nedenle yastık koyuyorum bebeklerin basının altına. Kucağımda da sıkıntılı aslında cunku gözüm kapanıyor Allah korusun dusuverir diye korkuyorum. Bi düzen tutturduk bakalım insallah birsey olmaz.

Azda olsa almaları iyi bence. Umarım daha da artar. Stres yapmadan daha çok emzirmek lazım.

X