Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hangi mamayi kullaniyorsunuz. Ben hipp kullaniyorum.2 öğünlük mamamız kaldı. Bakalım sütüm ikizlere yetecek mi sabaha kadar:/
Similac kullanıyorum. Memnun musunuz mamadan?Hangi mamayi kullaniyorsunuz. Ben hipp kullaniyorum.
Bende hipp kullanıyorum bir de demir damlasına basladk kabiz yaptı şimdi comforfile geçtik.Hangi mamayi kullaniyorsunuz. Ben hipp kullaniyorum.
Arkadaslar aranizda mamasiz sutu iki bebege de yeten var mi??????????
En son muayeneye gittiğimizde dr conformil kullanabilirsiniz kabız olurlarsa demişti. Nasıl memnun musun mamadan?Bende hipp kullanıyorum bir de demir damlasına basladk kabiz yaptı şimdi comforfile geçtik.
Ben baya bi mama kullanıyorum. Sagmaya vakit de bulamiyorum.
peki kızlar kaçıncı aya kadar evde anne ya da kayınvalide desteğine ihtiyaç duydunuz? bir de doğuma giderkenkendiniz için pijama, ped, terlik, iç çamaşırından başka yanınıza aldığınız birşeyler var mıydı?
teşekkür ederim :)3 buçuk aylığız.hala evde 3. Şahsa ihtiyaç duyuyoruz. Şimdi memleketteyiz.etraf kalabalık.yoksa hep bir kısır döngü.bunalıyo insan. Ben doğuma apar topar gitmiştim.suyum geldi 33 haftalıkken.ne bulduysam attım çantaya.hastanede çorap aldırdım eşime.ayaklarım çok üşümüştü sezeryandan sonra.tarak ve diş fırçası almıştım ben bi de.
diskiyi civiklastiriyor sanirim. O da bi yerde iyi gaz sorununu azaltiyor. Simdilik memnunum.Similac kullanıyorum. Memnun musunuz mamadan?
28 gunluguz biz. Benimki yetsin cok istedim ama olmadi mama veriyorum 4 ogunVar.ama son demlerimizi yaşıyoruz.ucu ucuna yetiyo. 3 buçuk aylığız.sizinkiler ne kadarlık??
Emzirmiyor musunuz??Bende hipp kullanıyorum bir de demir damlasına basladk kabiz yaptı şimdi comforfile geçtik.
Ben baya bi mama kullanıyorum. Sagmaya vakit de bulamiyorum.
Sabah kalktığımda memelerim dolu oluyor. Bi iki kere emzirdikten sonra memeler boşalıyor ve bi daha dolmuyor. Bi tanesi bile doymuyor anne sutu icsinler istiyorum emziriyorum ama yetmedigi icin uzerine mama da veriyorumAzalmaktan kastınız iki bebeğe birden yetmemesi mi? Tek bebeğe yetecek kadar gelmiyor mu?
Gün icinde de uyuma fırsatı bulmaya çalışmalısınız. Uyuyunca cok oluyor gercektenSabah kalktığımda memelerim dolu oluyor. Bi iki kere emzirdikten sonra memeler boşalıyor ve bi daha dolmuyor. Bi tanesi bile doymuyor anne sutu icsinler istiyorum emziriyorum ama yetmedigi icin uzerine mama da veriyorum
Biliyorum buyuk oğlumda olmuştu malesef bir sefer. O nedenle yastık koyuyorum bebeklerin basının altına. Kucağımda da sıkıntılı aslında cunku gözüm kapanıyor Allah korusun dusuverir diye korkuyorum. Bi düzen tutturduk bakalım insallah birsey olmaz.Bebeği duz yatırıp memeyi o şekilde ağzına sokup emzirdiginde sütun kulağına gidip iltehap yapma olasılığı var kucağına alıp emzirme bence
Memnun um kabiz olunca hemen conformil e geçiyoruz düzenliyor. Hipp ii die kullaniodum o da kabiz yapıyor az biraz.üstüne demir damla da eklendi.En son muayeneye gittiğimizde dr conformil kullanabilirsiniz kabız olurlarsa demişti. Nasıl memnun musun mamadan?
Azda olsa almaları iyi bence. Umarım daha da artar. Stres yapmadan daha çok emzirmek lazım.Sabah kalktığımda memelerim dolu oluyor. Bi iki kere emzirdikten sonra memeler boşalıyor ve bi daha dolmuyor. Bi tanesi bile doymuyor anne sutu icsinler istiyorum emziriyorum ama yetmedigi icin uzerine mama da veriyorum