İkizlerle Yeni Hayat

Teşekkürler canım maşallah seninkileri de ALLAH bağışlasın,yiyorum komposto, hoşaf, fazla uyuyamıyorum uykusuzluk koşuşturmaca falan Allah hepimize yardım etsin...
canım uyku şart benim kuzucuklarım küvezdeyken sütüm çok vardı. onlar geldikten sonra koşuşturmadan sütüm çok azaldı uykusuzluk çok etkiliyor sana tavsiyem bebeklerin gelmeden bol bol uyu dinlenmeye çalış dinlen

Merhaba anneler,benm bebeklerin ayak ve el derileri soyuluyor sizde de oldu mu bunun için bişey kullandınız mı? ben zeytin yağı sürdüm ama yine soyuluyor

Merhaba anneler,benm bebeklerin ayak ve el derileri soyuluyor sizde de oldu mu bunun için bişey kullandınız mı? ben zeytin yağı sürdüm ama yine soyuluyor
Merhaba, benim bebeklerinkilerde soyuldu bir sure. Kimseye sormadim ama sanirim erken dogduklari icin oluyor. bende bebe yagi surdum sik sik. simdi 50 gunluk olduk kalmadi artik dokulme. Zamanla geciyor annesi:)

Merhaba, benim bebeklerinkilerde soyuldu bir sure. Kimseye sormadim ama sanirim erken dogduklari icin oluyor. bende bebe yagi surdum sik sik. simdi 50 gunluk olduk kalmadi artik dokulme. Zamanla geciyor annesi:)

Maşallah cnm kırkları çıkmış darısı bize inşALLAH:) bebe yağı gözenekleri kapatıyor dediler losyon sürsem mi ki bilemedim

Hayırlı bayramlar anneler,bir sorum olacak,15 günlükken başlanan demir ilacını nasıl verdiniz bebişlere mamaya mı damlattınız kaşıkla mı verdiniz acaba?

Herkes e saglikli mutlu hayirli bayramlar.

Bugün malum gelen gidenler oldu ve benim ikizler tek yumurta olduğu için herkes çok şaşırdı aaa bunlar aynı fln die.bi de yakını hamile olanlara ins ikiz olmaz bizimki die söylenen ler.kisaca genelde bana acıma tek yumurta die üzülme ri fln. Çok moralim bozuldu bizi ve çocuklarımızı zor bir hayat mi bekliyor .Çocuklar imiza dalga mi geçe çekler okulda nasıl bi hayatları olacak.

Bence ikiz olmaları bir ayrıcalık ve bana çok sempatik geliyor. Ömürlerince birbirlerine yoldaş olurlar Allah'ın izniyle. Hiç merak etme tek yumurtada olsalar karakterleri farklı. Benimkilerde tek yumurta bence benzemiyorlar. Ama insanlar karıştırıyor. Bugün akraba ziyareti yaptık hiç kimse bize öyle konuşmadı. Zor olacak belki ama bence ilerleyen zamanlarda çok daha güzel olacak yeterki çocuklarımızın ayrı karakterleri olduğunu kabul edelim. Kıyaslamayalım. Bugün beni rahatsız eden şey bu oldu. Biri daha hareketli diğeri daha yavaş. Hareketli olana bu size çok çektirecek falan diye takıldılar. Insanlar etiketlemeye pek meraklı:/

Kizlar benim kizlarim ayri yumurta onlarla ilgili de ama nasil ikiz bunlar hic benzemiyor diyorlar nitekim insanlar hep konusuyor bosverin kiyaslama maalesef hep oluyor benim de ikizim var erkek bambaska insanlariz omur boyu kiyaslandik
Bu arada ben bu muhabbetlerden biraz uzak kalmak icin biraz da cok kucukler kalabaliga girmek istemedigimden ailelerin yanina gitmedik evde geciriyoruz bayrami tatil gunu gibi oldu bize

Hipp in hepsi burada ,butukbebe,civil de kampanyalari oluyor birde evine yakin eczane ile anlasabilirsin surekli alucam diye bana 28 ten veriyo eczane anlastik.

Hepinize iyi bayramlar arkadaslar.
Demir ilaci olarak ferrum kullanan arkadaslar nasil veriyosunuz.mama veya su ile mu sadece kasiklami?ben bir aylikken baslamustim gittigim ikibci doktor erken dedi normalde dort aylikkwn baslanir sen iki aylari dolunca badla dedi.bende birakmistim hatami ettim acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…