- 17 Ekim 2011
- 86
- 28
canım uyku şart benim kuzucuklarım küvezdeyken sütüm çok vardı. onlar geldikten sonra koşuşturmadan sütüm çok azaldıTeşekkürler canım maşallah seninkileri de ALLAH bağışlasın,yiyorum komposto, hoşaf, fazla uyuyamıyorum uykusuzluk koşuşturmaca falan Allah hepimize yardım etsin...
Evet cnm soyuldu gecti sonraMerhaba anneler,benm bebeklerin ayak ve el derileri soyuluyor sizde de oldu mu bunun için bişey kullandınız mı? ben zeytin yağı sürdüm ama yine soyuluyor
Merhaba, benim bebeklerinkilerde soyuldu bir sure. Kimseye sormadim ama sanirim erken dogduklari icin oluyor. bende bebe yagi surdum sik sik. simdi 50 gunluk olduk kalmadi artik dokulme. Zamanla geciyor annesi:)Merhaba anneler,benm bebeklerin ayak ve el derileri soyuluyor sizde de oldu mu bunun için bişey kullandınız mı? ben zeytin yağı sürdüm ama yine soyuluyor
Merhaba, benim bebeklerinkilerde soyuldu bir sure. Kimseye sormadim ama sanirim erken dogduklari icin oluyor. bende bebe yagi surdum sik sik. simdi 50 gunluk olduk kalmadi artik dokulme. Zamanla geciyor annesi:)
canım senin bebeklerin kaç sisi mama içiyorlarMerhaba, benim bebeklerinkilerde soyuldu bir sure. Kimseye sormadim ama sanirim erken dogduklari icin oluyor. bende bebe yagi surdum sik sik. simdi 50 gunluk olduk kalmadi artik dokulme. Zamanla geciyor annesi:)
senin de bayramın kutlu olsunIkizlerle ilk bayramımız kutlu olsun. Bakalım bebeleri öpülmekten nasıl kurtaracağız. Iyi bayramlar:))
lık Düzeltilmiş 2 aylık oldular..senin de bayramın kutlu olsun. canım senin bebeklerin kaç günlük oldular
Bence ikiz olmaları bir ayrıcalık ve bana çok sempatik geliyor. Ömürlerince birbirlerine yoldaş olurlar Allah'ın izniyle. Hiç merak etme tek yumurtada olsalar karakterleri farklı. Benimkilerde tek yumurta bence benzemiyorlar. Ama insanlar karıştırıyor. Bugün akraba ziyareti yaptık hiç kimse bize öyle konuşmadı. Zor olacak belki ama bence ilerleyen zamanlarda çok daha güzel olacak yeterki çocuklarımızın ayrı karakterleri olduğunu kabul edelim. Kıyaslamayalım. Bugün beni rahatsız eden şey bu oldu. Biri daha hareketli diğeri daha yavaş. Hareketli olana bu size çok çektirecek falan diye takıldılar. Insanlar etiketlemeye pek meraklı:/Herkes e saglikli mutlu hayirli bayramlar.
Bugün malum gelen gidenler oldu ve benim ikizler tek yumurta olduğu için herkes çok şaşırdı aaa bunlar aynı fln die.bi de yakını hamile olanlara ins ikiz olmaz bizimki die söylenen ler.kisaca genelde bana acıma tek yumurta die üzülme ri fln. Çok moralim bozuldu bizi ve çocuklarımızı zor bir hayat mi bekliyor .Çocuklar imiza dalga mi geçe çekler okulda nasıl bi hayatları olacak.
Hipp in hepsi burada ,butukbebe,civil de kampanyalari oluyor birde evine yakin eczane ile anlasabilirsin surekli alucam diye bana 28 ten veriyo eczane anlastik.Ev
Evt gaz olunca emmiyorlar ağızların in kenarında süt oluyor bazen de olmuyor o zaman sıkıyorum memeyi gerçekten boş bişe gelmiyor.bazen de süt gelio yine emmiyorlar. Dedigim gibi doğaçlama. Mama da veriyorum doymuyorlar çok agliyorlar napalım artık yeter ki sağlıklı olsunlar. Hipp bulamadım marketlerde aptamil aldım mecburen aptamil i tavsiye etmiyor lar.
canım doktor mamaya damlatmamı söylemişti. direk agızlarına damlattıgında mideleri bulanıyormuşHayırlı bayramlar anneler,bir sorum olacak,15 günlükken başlanan demir ilacını nasıl verdiniz bebişlere mamaya mı damlattınız kaşıkla mı verdiniz acaba?
ALLAH bagışlasın RABBİM hayırlı salih evlatlardan eylesin. canım senin bebekler kaç ml mama içiyorlar.3,5 ay
lık Düzeltilmiş 2 aylık oldular..