İkizlerle Yeni Hayat

Ev
Evt gaz olunca emmiyorlar ağızların in kenarında süt oluyor bazen de olmuyor o zaman sıkıyorum memeyi gerçekten boş bişe gelmiyor.bazen de süt gelio yine emmiyorlar. Dedigim gibi doğaçlama. Mama da veriyorum doymuyorlar çok agliyorlar napalım artık yeter ki sağlıklı olsunlar. Hipp bulamadım marketlerde aptamil aldım mecburen aptamil i tavsiye etmiyor lar.

İlk zamanlar öyle oluyo kızlar benim nerdeyse 4 aydan sonra geldi adam akıllı süt.Bide tabi düzenli yemek yiyemiyoruz ilk aylar.ben tezgahın üzerine koyuyodım bişeyler özellikle kurıyemiş ve helva. Girip çıktıkça ağzıma atıyordum. Sizde öyle yapın. İnşallah zamanla düzene giriyorlar ve rahat ediyorsunuz.

Mrb
Mrb. Sizinkiler ne kadarlık oldular. Emzirme ve mama duzeniniz nasıldı bir de uyku düzeni var mı. Bizimkiler ne zaman canlari isterse öyle uyuyorlar.rutin oluşturmak gerekir mi. Bir de ek gıdaya ne zaman gecil çek acaba.3 buçuk aylığı z biz

Mrb 11 aylıklar. Valla ben biran önce büyüsünler toplansınlar diye sütümün birikmesini falan beklemedim acıktıkca verdim mamayı.Hemde o zaman güzel uyıyolardı. Ama uyku aralarında da emziriyodum. Zaten doymadığını anlıyosunuz. Ama şanslıyım ki doğduklarından bu yana uyku düzenleri vardı.arada düzen şaşıyordu ama olacak okadar. Ama bende her istediklerinde uyutmuyordum hala öyle. İlk aylar neyse de 4.aydan sonra oylamaya çalışıyorduk ki gece falan iyi uyusun. Hiç altı ayı falan beklemedim ek gıda için çay kaşiğıyla falan yağsız tuzsuz çorba tattıroyodum. Cici bebe falan.Şimdi hiç sıkıntı çekmiyorum
Hem emiyolar hem herşey yiyorlar maşallah :) herşey bi yana da her çocuk da bi olmuyo malesef. Ne kadar uyku düzeni varsa da emmeye sık kalkıyorlar. Sizin şimdi en ığraştırmalı dönemleri allah yardımcınız olsun

Amin ins. Büyüdükçe işler kolaylaşıyor mu zorlaşıyor mu.sagliklari yerinde olsun da ins. Ek gida isinde yağsız tuzsuz çorbalar nasıl oluyor sizin yediğiniz çorbalar mi bebeklere özel yapilanlarda n mi .mesela biz evde sulu bi yemek yiyoruz diyelim suyundan versem mi acaba ama Salçalı ve tuzlu sonuçta. Ilk nerden başlamak lazım. Sizinkiler de mi tek yumurta bu arada

Merhaba Sine sin
Bizde dort bucuk ayligiz dun dr a gittik ek gidaya baslayin dedi ben zaten bir haftadir yogurt vermeye calisiyordum sevmeselerde...
Kusluk vakti meyve ikindi yogurt aksam da aptamilin sutlu pirincli kasik mamasini yapmami soyledi
Benim icin en onemlisi gece beslenmesini sordum 5 en cok 6 saati gecmesin uyuyorsa uyandir ver dedi
Ben de ona gore bir duzen olusturmaya calisacagim

Kesinlikle kolaylaşıyor oturup oyuncaklarla oynuyorlar. Parmak yiyecekler hazırlıyorum kendileri yiyorlar. Bazen onlara göre yaptım çorbalar bazende kendi yemeklerimizin suyundan verdim. Zaten herşeyi onlara göre yapıyorsunuz. Haliyle yemeklerin baharatı yağı azaltıldı bizim evde.Ama şimdi ne yalan söyliyim yaptığım herşeyden veriyorum bazen hafif acı bile oluyo :)ilk zamanlarda dikkat ettim sadece .Bide benimkiler çift yumurta. Sizinkiler kız mı erkek mi

Arkadaş yazmış bende ilk yoğurt kaşık maması ve meyve pürelerinden başladım

Salçalı ve tuzlu yemekler vermemek gerektiğini duymuştum. Katı gıda konusunda BLW diye bir olay var onu incele bir istersen canım

Allahim sana sukurler olsun bana bu gunleride gosterdin.gece sadece 2 defa uyanan bebisler butun gunde bir o kadar keyifliydi.gezmeye nbile gittik.ben biraz ev isi yaptim.guzelce banyo yaptim.tirnaklarimi bile torpuledim.ve kafamda surekli acaaba hastalar mi sorusu dolasti.malum alisik degilim benim icin siradisi bir gundu.insallah sizlerde boyle bir gun yasarsiniz yazarsiniz burada.

:)
:)))

Stress yapma canım. Bol bol rezene ve anason cayı iç. Rahatlamalısın. Bebişlerle ten teması yapabilirsen iyi olur.

Cnm yapmıyordum ama artık elimde değil yazık doğduklarından beri mama yiyorlar ilk ağız sütü geliyor sarı su ama gerisi yok, içmediğim şey kalmadı,humana çayları,lactamil,ılık duş masaj, susam yağı...

canım ALLAH bagışlasın çoçuklarını sana tavsiyem helva ye tatlıolan ne varsa ye canım bide bol bol dinlen uyu stres yapma bu arada bende üçüz annesiyim.

canım ALLAH bagışlasın çoçuklarını sana tavsiyem helva ye tatlıolan ne varsa ye canım bide bol bol dinlen uyu stres yapma bu arada bende üçüz annesiyim.

Teşekkürler canım maşallah seninkileri de ALLAH bağışlasın,yiyorum komposto, hoşaf, fazla uyuyamıyorum uykusuzluk koşuşturmaca falan Allah hepimize yardım etsin...

Kızlar hala sütüm gelmedi 2 hafta oldu
Kızlar hala sütüm gelmedi 2 hafta oldu
Uyumayinca süt az oluyor, ne yersen ne icersen iç uyku olmadan olmuyor. Her fırsatta yatmanı tavsiye ederim. Bırak her şey dursun emzirme kampını yap, gelecektir sütun. Umudunu kırma sakin. Incir ve dereotu önerdiler yiyorum faydası oluyor. Birde Malt içecekleri yada gnc nin Malt hapı var. Allah hepimize güç kuvvet saglık versin. Kolaylıklar:)

RABBİM hepimizin yardımcısı olsun kurban oldugum herkeze taşıyacak kadar yük verir biz güçlü ANNEleriz canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…