İkizlerle Yeni Hayat

annem başından beri yanımda yoktu benim zaten eşimin zoruyla geldi birkaç gün güya yardım edecek ne aile hayatımız kaldı ne bir şey üstüne benim birsürü sinirlerimi bozdu ağlamaktan azıcık olan da sütüm yok oldu resmen istemiyorum dedim git daha iyi. gönderdim şimdi sütüm gelsin diye uğraşıyorum bir yandan az az geliyor ama...
Naturpy diye bir süt çayı var. Onuda deneyebilirsiniz.
image.jpg

Ben aldim ama henuz kullanmadim.bugun actik hatta.ama sirt kismi tam yatmiyor.ana kucagindaki gibi egimli duruyor bebekler.anlamadim ki boyle mi kullanicaz.sen baska kullanana denk gelirsen sor mutlaka dogumdan iyibaren kullanmislar mi.bu sekilde kullsnmsk uygunmu ki.
Canim sikıldı acikcasi.arada cikarmayi planliyodum artik
umuts76 peg peregonun kapali ölçülerine rastlamadim hix bir yerde.sen biliyor musun ya da ölçme imkanin var mi.chipolino twix diye ikiz bebek arabasi ilgimi cekti gayet kullanisli saglam.bir seye benziyor. Ölçülerini kiyasliyim diyorum

Selam anneler.. Ben yeni ikizlere hamileyim.. Merak ettiğim bir konu var ikiz gebeliklerde sezeryan doğum şart mı yani normal doğum yapan var mı aranızda?

Kızlar hıçkırıkla ilgili bir çözüm üretebildiniz mi?
Emzirmek yada biberonla beslemek hıçkırığı geçirir. Eğer hızlı çözüm istersen çay kasığı ile 2damla kadar limon verebilirsin ama biraz kiziyorlar. Oğlum hıçkırıkta çıldırır hic durmazdi mecburen limon verirdim saniyesinde keser.

umuts76 peg peregonun kapali ölçülerine rastlamadim hix bir yerde.sen biliyor musun ya da ölçme imkanin var mi.chipolino twix diye ikiz bebek arabasi ilgimi cekti gayet kullanisli saglam.bir seye benziyor. Ölçülerini kiyasliyim diyorum
Yaa su chipolino yi tesadufen bende gordm internette ama ilk defa duydugm bi marka pek guvenemedim kullananda yok galiba guzele benziyo aslinda ama karar veremedim hem tam yatiyo sirti

Dogum yapmis anneler biberon kac tane almaliyim ve hangi boyutlarda alayim, sizler nasil yaptiniz yardimci olursaniz sevinirim

Emzirmek yada biberonla beslemek hıçkırığı geçirir. Eğer hızlı çözüm istersen çay kasığı ile 2damla kadar limon verebilirsin ama biraz kiziyorlar. Oğlum hıçkırıkta çıldırır hic durmazdi mecburen limon verirdim saniyesinde keser.
Bebek yapım bakım onarım diye bir grup var Facebook'ta .. Orada limon kullanılmaması gerektiği yazıyordu. Birde 6 aya kadar su içirilmemesi gerektiği.

Bebek yapım bakım onarım diye bir grup var Facebook'ta .. Orada limon kullanılmaması gerektiği yazıyordu. Birde 6 aya kadar su içirilmemesi gerektiği.
Canum bende su verilmez derim ama bizimkiler sadece anne sutu almiyoku mama tuketiyolar havada cok sicak agzu dili kuruyo resmen yavrularin ben iki gundur iku cay kasigi veriyom vallahi birde anasob veriyom napim gazla basimiz dertte 24 saat kucaktalara nerdeyse

Slm duble annisler hersey yolundadir inş. Minnisler iyilerdir inş. Kızlar benim oglusun biri kulaktan hiç iniyor ne yapsam nasıl cozsem bilen yardimci olsun lutfeeeeeeeeen biz 5 aylık olduk çok şükür dün asimiz vardı bugün atesleri var biraz demir ilacı basladilar hepimize kolaylıklar diliyorum

Arkadaslar 22.haftayiz ama ben kendimi cok yorgun ve agarlaşmıs hissediyorum nefes darligi yasiyom cok yemek yeyince Allahim yardımcım olsun daha da agarlasinca naparim sirtlarim agriyo karnim 7 aylik gibi oldu bugunlere Sonsuz şükürler olsun ama zormus ikiz gebelik dun ayrintili ultrosonumuz vardi hersey iyi cok şükür bizimkilerin kilolari hemen hemen ayni aralarinda 10 gram var 473-463 keseleri ayri ama tek plesantadan besleniyorlar doktorumuz hersey yolunda dedi insallah hep boyle gider Dogum yapan rkadaslar güle güle büyütun bebeklerinizi ins.darisi bizlere.

Neden verilmiyormuş acaba? Ben oğlumda verdim herhangi bir problemimiz yok şükür 5,5 yasında. Benim bebisler problem etmiyor hıçkırığı ben de birsey yapmıyorum bunlara. Ama oğlum ağlama krizlerine girer çatlardi aglamaktan mecbur verirdim dayanamazdim haline. Suyu bende vermiyorum ama sanırım o sırf anne sutu alan bebekler icin gercekten. Bunu doktora sormak lazım.

Neden verilmiyormuş acaba? Ben oğlumda verdim herhangi bir problemimiz yok şükür 5,5 yasında. Benim bebisler problem etmiyor hıçkırığı ben de birsey yapmıyorum bunlara. Ama oğlum ağlama krizlerine girer çatlardi aglamaktan mecbur verirdim dayanamazdim haline. Suyu bende vermiyorum ama sanırım o sırf anne sutu alan bebekler icin gercekten. Bunu doktora sormak lazım.
Limon asitik olduğu için bünyeleri kaldırmazmış. Mamanın içinede su kattığımız için ekstradan su vermeye gerek yokmuş...

Canım ya hic uzme kendini. Aslan gibi oğulların var, onlara iyi bakmak icin kendine de iyi bakmalısın. Insallah zamanla çoğalır sütun. Yapabilirsen karışık meyvelere kabuk tarcin ekleyip kaynat, sürekli sıvı tüket birde sucak su torbasını göğüslerine koyabilirsin. Ben humana stil tea de iciyorum.gecenbana birisi galaktago damla diye birsey önerdi eczanelerde oluyormuş ama henuz denemedim. Bol sutlu günler dilerim

tarçınla meyveleri kaynatmayı deneyeyim bir de humana still tea ben de içiyorum bir kutu bitirdim hatta
teşekkür ederim :) hepimize bol bol süt olur inşallah...

X