Merhaba kizlar benimde bebisler 37.hafta da biri 2200 digeri 3450 dogdu.oysa ultrasonsa 2700-2900 görünüyordu.benim ilk iki hafta annem.yanimdaydi sonra bir hafta yanliz kaldim aimdi gene iki hafta annem var sonra uzun bir sure bakici buki caya kadat yanlizim.benim.bebeklerim hic yeni dogan diger bebekler gibi yiyip misil mosol yatmadilar zingir zingir agladilar uyanip ilk zamanlar 2-3 saat simdi iae 5 saate kadar direnip yatmiyorlar.en uzun yattiklari zaman ise 3.5saat suana kadar.ben mama +meme veriyirum.cogu zaman enwrjim kalmiyor mamaya yukleniyiruz.benim bir tane sallanan ahsap beşiğim var.cok rahat sigiyorlar.biri agladiginda digerinin rahatsiz olma durumu simdilerde baaladi gibi.ama sunu diyim gece disinda cocuklar evde heryerde yatiyor ana kucagi tekli koltuklar vs.sut pompasi lansinoh 2li aldim cok isime yaradi 15dk sagiyorum hic biriktirme yapamiyirum ama.bebek arabasi kuzenimden kalan arkali onlu bir tane var 1ay oldu daha hic kullanmadik.biberonu avent aldim.4tane var ama iki tanesi yetiyor hwr defasinda kaynar su ile calkaliyorum.ikiz annesi iseniz hic ideal mantilikli anne olma tribine girmeyin olmuyor ya da ben beceriksizim.emzik vermeyelim diyirdum simdi bas yardimcimiz oldu sallamaya alismasinlar diyiorduk caresiz kalinca sallanan besigi ucuruyoruz. Kucaga alisturmayin olayini asla yapamazsiniz.onlar aglamaktan katilirken canınız gidiyor. Cok opmeyelim çocukları diyorduk simdi yanaklarini yiyoruZ; ) Bide bebeginizi o gun geken misafir varsa ya da anne baba pinpirik olmayin verin baksinlar sizde dinlenin.ben en cok bundan yakiniyorum.birde ben catlaklarsan yana sanssizim malesef 15kilo aldim 72ile doguma girdin bur hafta icinde 56oldum.karnim yasli teyzeler gibi oldu karnim çatlak ve sarkık. Karnimdan 10kilo cikmis dr hesabina gore puff diye sonunce böyle oldu.ama benim hayatıma anlam katan iki aşkim oldu.insan üzülüyor ama onlara değer