bezlerin genelde kiloyla hiç alakası yon ben şimdiye kadar hiç bir bezimi kilolarına göre almadım küçük geliyor anlıyorsun bir büyüğüne geçiyorsun.ilk hafta 0 beden kullanırsın sonra 1 numaraya geçersin.0 numara bir paket al dursun ha diyince bulunmuyor hiç bir yerde çünkü.
kaşıkla bir bebeğe 4 ay bitmeden yaklaşılmaz bile cnm aman diyim..o eskilerin uygulaması biberon yok diye mecbur öyle yaparlarmış ama sen dinleme bebeğinin tek ihtiyacı emme refleksini tatmin etmek.yutkunma refleksi 8-11 ayda tamamalanan bir şey zaten.psikololijk ve fizyolojik olarak sadece emme ihtiyacı var şu an.
ameliyat sabahım doktorum korse tattırdı korse takmasam yürüyemiyordum zten nefes nefese kalıyordum resmen iç organlarım yer değiştiriyordu hissediyordum:))
emzirmeye çalışırsın baktın gelmiyor yada doymadı arkasından biberonla mama verirsin ama mutlaka emzirmeye çalış.
hastanelerde genelde süt sağma makinesi oluyor ama yoğun bir hastaneyse hep beklemek zorunda kalırsın makinanın gelmesini o arada çok sefillik yaşayabilrsin sen makinanı yanında götür bence
pedi hastane veriyor zaten sen çıkarken takmak için en uzun en kalın pedlerdn alırsın yannına ben gece orkid almıştım yetmişti.