Herkes ayni seyi yasiyor demekki. Bizim gazimiz azaldi ama yine de devam ediyor. Sanirim benimkiler hep aglayan bebekler olacak. Oyle geliyor. Geceleri bazen guzel uyuyorlar 3-4-bazen 5 saat uyuduklari oluyor. Ama gunduz sizinkiler gibi. Benimkiler 18inde 3 ayi doldurmus olacaklar. Yorgunluk hep var ama bir gulumsemeleri yetiyor.
Dun hastaneye goturduk ve cok yorucu ve komikti. Esim arabayi park etmeye gitti. Ben de bebekleri ikiz arabasina yatirdim. Anında ikiside aglamaya basladi. Emzik de almadilar. Yanimda da diger kizim. Ikizler agliyor ben guluyorum. Asansore bindik hala agliyorlar. Ben gulmeye devam. Asansordekiler de guluyor. Asansore de oyle bir binmisiz ki. Asansorun en arkasinda kaldik. Büyük bir asansordu. Inerken tum Asansordekiler yol verdi. İkiz arabasi ancak cikti. Bu arada bizimkiler hala agliyor. Doktorun odasinin onune geldik. Birini aldim kucagima sakinledi. Digerini de baska bi kadin yardima geldi. Al dedim. Oyle sustular. Doktor odasinda yokmus, yanindaku sekreteri bizimkilerin aglamasina dayanamayip doktora tel acip cagirmis. Gelur gelmez bizi aldilar. Yani ise de yariyor. ama eve geldigimde dayak yemis gibiydim.