- 18 Mart 2015
- 1.417
- 633
kızlarım 7 aylık oldular bende emzirmeye devam ediyorum. Gece kalkıyorlar. Yatakta uyuttuğum için artık kucak istemiyorlar. Ama bir kızım kendi uyuma konusunda baya dirençli. Fazla ağlıyor bende su veriyorum arada. Boğazları kuruyabiliyor çünkü. Bende beslenmelerinin arasını açmaya çalışıyorum ama 3-4 saatte acıkıyorlar. Şimdilik zorlamıyorum. Seninkiler kaç aylık? Biraz daha kolaylaştı mı? Yürüyünce yandınız diye korkutuyorlar beni. Sen ne düşünüyorsunCan'ım aynen yatakta sakinleşme metodu ben emzirdigim icin kesmedim gece beslenmesini..emzirme bitince de Bi sure suyla devam ettim simdi istemiyorlar artık..normalde uyku eğitimi verirken gece beslenmesi kesilir ama bu çocuktan çocuğa degisiyo aralarını açmaya çalışabilirsin gece beslenmesinin bide kac aylıksınız onu bilmiyorum..bu biraz çocuğun tercihine kalmis bise istemiyosa besleme..ama illa istiyosa ne kendini yor nede kuzularını derim zamanla hersey yoluna girecek Zaman ver kendine ve çocuklarına..
Can'ım masallah 35 ine gelmişsin kasılmalar normal artık düzenli ve sık olursa endişe et dicem ama kilolar da çoğalmış bu haftalarda kilo gun gun artar masallah iyi kilolarınız dert esecek bise yok sakin kal en faydalı sey bu senin icin..hayırlı doğumlar..
Bunu hep söylüyorum aslinda birileri olunca annenin isi kolaylasmiyo oyle aman aman kolaylasan seyler olsa bile zorlasan seyler de oluyo duzen kaciyo en önemlisi..Bi ikiz annesi olarak bazen depresif hissetmek cok normal bence de hepimizin delirrecek gibi oldugu Zaman'lar olmustur..kafaları icin de yan yatırmayı alışkanlık edebilirsiniz ama 1 yasından sonra sekil değişmez diye duymuştum ben hep yan yatırdım kızları Bi Bi yana Bi oteki yana Bi Zaman'dan sonra donuyorlar zaten mümkün olmuyo kontrol etmek..kendinizi suçlamayan bence ikiz annesi olmak cok cok özel bise kıymetini bilin..