- 18 Mart 2015
- 1.417
- 633
Yok çift yumurta olup çok benzetebilirler de. Kısmet böyle şeyler.Çift olunca benzemez die biliyorum.tek ler benziyor ama ayırt ediliyor sürekli yanında olunca.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yok çift yumurta olup çok benzetebilirler de. Kısmet böyle şeyler.Çift olunca benzemez die biliyorum.tek ler benziyor ama ayırt ediliyor sürekli yanında olunca.
Çocuk doktoruna da central a mı götürüyorsun canım? DoktorunuZ kim?Benimkiler bariz çift yumurta çok net ayrılıyor ikisi birbirinden. Görenler birini bizim tarafa diğerini eşimin tarafa benzetiyor, eşit dağılım olmuş diyorlar:)
Central bize çok uzak diye oraya götürmüyorum. Ilk yenidoğan kontrolünü öznur hanım yaptı ben çok memnun kaldım, yakın olsa devam ederdim ona aslında.Çocuk doktoruna da central a mı götürüyorsun canım? DoktorunuZ kim?
Burada da fiyatlar benzer birde 12 şer lira Sgk kesiyor. Her ay götürmeli mi kararsızım.İçime sine n bir yer bulamadım. Fiyat olarak en uygun olan 100 tl.2 çocuk 200
Sen yeni doğum yaptığın için 3 saati geçmemeleri lazım beslenmelerinin gece de gündüzde. Bir süre sonra gece ağlayınca beslemeye başladım ama 3 aylık olmuşlardı o Zaman. Ben ilk zamanlar sağıp ikiye bölüyordum geri kalanı mamayla tamamlıyordum ama şimdi biri mama içerken diğeri emiyor. Tomrisin emzirme ve süt arttırma notlarını okuyabilirsin. İnternette varKızlar bebekleri 3 saatte bir besleyenler nasıl yapıyorsunuz saati gelince uyandırıyor musunuz yoksa uyannalarını mı bekliyorsunuz. Gece uyanmalarını bekliyorum gündüz çok düzensiz bazen 3 saati geçiyo uyanmaları bazen saat başı uyanıp ağlıyorlar.bide sütüm az gelmiş bu hafta küçük olan az kilo almış. Ben sadece yatarken mama veriyordum mama sayısını artur dedi doktor.nasıl yapmam lazım her emzirmeden sonra az mama mı yoksa bi beslenme meme diğeri mama mı
Tomrisin notlarını okumuştum peki sen emzirme kampı uyguladın mı işe yarıyor mu?Sen yeni doğum yaptığın için 3 saati geçmemeleri lazım beslenmelerinin gece de gündüzde. Bir süre sonra gece ağlayınca beslemeye başladım ama 3 aylık olmuşlardı o Zaman. Ben ilk zamanlar sağıp ikiye bölüyordum geri kalanı mamayla tamamlıyordum ama şimdi biri mama içerken diğeri emiyor. Tomrisin emzirme ve süt arttırma notlarını okuyabilirsin. İnternette var
Ben ilk başta emziremedim. Sonrasında o notlardan baya faydalandım ve emzirmeye başladım. Ama mamayı bıraktıramadım. Öyle bir ortamım olmadı. Tek başına ilgilenmeye çalışıyorum.Tomrisin notlarını okumuştum peki sen emzirme kampı uyguladın mı işe yarıyor mu?
Bebekleriniz ilk dogdugunda hangi damlaları kullandınız. Bize ferrum devit 3 ve zincomega verdi ama demir damlası 4. Aydan sonra oluyormus genelde. Bu arada 35 haftalik doğum yaptım. Prematüre ddiye mi verdi ki
Ben küvezden çıktıklarından beri veriyorum ferrum ve d vitamini.Bebekleriniz ilk dogdugunda hangi damlaları kullandınız. Bize ferrum devit 3 ve zincomega verdi ama demir damlası 4. Aydan sonra oluyormus genelde. Bu arada 35 haftalik doğum yaptım. Prematüre ddiye mi verdi ki
Zinco Mega hariç dier lerini kızimda kullandım 32 haftalik dogdu. İkizlerim 36 hafta da doğdu belli bi aydan sonra dvit daha sonra demir verdiler. Dvit veriyorum da demir hergün veremiyorum.Bebekleriniz ilk dogdugunda hangi damlaları kullandınız. Bize ferrum devit 3 ve zincomega verdi ama demir damlası 4. Aydan sonra oluyormus genelde. Bu arada 35 haftalik doğum yaptım. Prematüre ddiye mi verdi ki
Zinco Mega hariç dier lerini kızimda kullandım 32 haftalik dogdu. İkizlerim 36 hafta da doğdu belli bi aydan sonra dvit daha sonra demir verdiler. Dvit veriyorum da demir hergün veremiyorum.
Bizde de aynı durum vardı. Artık sabah uyandıkları gibi 6-7 de aç karna verip 1 saat oyalayıp besliyorum. Bazen çok ağlıyorlar kalıyorBenim de demir aksıyo.öyle ağlıyolar ki bi an önce sütlerini vereyim bidahaki öğün demir veririm diyorum.kalıyo sonra