İkizlerle Yeni Hayat

Bizde de ablalarindan kalma 1 tane var çok hoşlarina gidio birbirlerinden almaya çalışıyorlar.daha sonradan 2 tane hediye geldi öncekinden yerini tutmadi:) alırsam 2 tane alcam sanırım artık bebekleri büyük olanlar öyle mi yapmalıyız araba fln alsak aynisindan 2 tane mi
Biz her türlü kıyafet oyuncağı farklı alıyoruz ama bilinçlendikleri Zaman aynı şeyi giymek ve aynı oyuncakla oynamak istiyorlarmış.

Bizde daha oyuncak qlmadik hic haftasonu cikip alicaz insalh oyun halisi alicam mutlaka bide cingirak ellerine diyorm
Ben oyun halisini cok gereksiz buldum ve almadim yere pike seriyorum ev alttan isitma bide onlerinede oyuncak koyuyorum cokta guzel oynuyorlar dondukleri icin genelde koydugum yerde bulamiyorum evlatlari :)

Önce suyunu verip sonra pürelere geçicem. Kızların durumunada bağlı. Şimdilik kabak havuç patates gitmeyi düşünüyorum.
Bende ek gidalara gectim artik dr onay verdi havuc patates karnabahar pirinc hasliyorum blenderla pure haline getiriyorum tarhana corbasi yogurt peynir yumurta falan veriyorum muzada bayiliyorlar

Ikisine ayni anda mama verebiliyomusun?
Ben pusette
Ikisine ayni anda mama verebiliyomusun?
Bende pusette yada yerde yastik koyup doyuruyorum ikisinide ama corba yerken pusette cunku surekli donmek istiyorlar heryer corba oluyor gecede besikten almiyorum baslarinin altina yastik koyuyorum iki besigin arasona sandalye ikisinede yediriyorum

Çok zor değil mi :KK43: Allahım güç kuvvet versin. Bu aralar öyle dua ediyorum.Allahım çocuklarıma yetecek güç kuvvet ver diyorum.2 hafta sonra ben de tek bakıcam.bi yandan çok zor olucak biliyorum.bi yandan da deli gibi istiyorum. Ben kv ile bakıyorum ve bu eşitlik olayını çözemedik.eli hep aynı çocuğa gidiyo.haliyle benimki de diğerine.bazı günler bi bakmışım çocuğumun birini hiç kucağıma almamışım.çok kötü hissediyorum.yavrumla aramdaki bağ zayıflıyo gibi geliyo.o yüzden onlarla yalnız kalmayı deli gibi istiyorum.
yalnız kalınca daha pratik oluyo dediğin bişeyler var mı.ben odaya yanıma termosla sıcak su almayı düşünüyorum mama ısıtmak için.mutfağa gidip vakit kaybetmiim diye. Başka da bişey gelmiyo aklıma.
Dogduklarindan beri termos kullaniyorum cok rahat su isitma derdi yok kaynamis sogumus suyumda hep hazirda oluyo mama icin vakit kaybetmiyorum hic

Bizde de ablalarindan kalma 1 tane var çok hoşlarina gidio birbirlerinden almaya çalışıyorlar.daha sonradan 2 tane hediye geldi öncekinden yerini tutmadi:) alırsam 2 tane alcam sanırım artık bebekleri büyük olanlar öyle mi yapmalıyız araba fln alsak aynisindan 2 tane mi
Bence belli bir yaştan sonra paylaşmayı öğrenmeliler,1 yaşına kadar aynı şeyler alınabilir ama daha sonra alıştırmaya çalışıcam...

Biz her türlü kıyafet oyuncağı farklı alıyoruz ama bilinçlendikleri Zaman aynı şeyi giymek ve aynı oyuncakla oynamak istiyorlarmış.
Aynı kıyafet işini sevmiyorum zaten tek yumurta lar.ama hediyeler o şekilde geliyor değiş tir çek vakit olmuyor bi şekilde çocukları aynı giydirm8s buluyorum kendimi öyle denk geliyor genelde. Ama oyuncak aynı da alsan dierini n el8ndekini istiycek diyorlar. Bir de büyüyünce kıyafet aynısı ni istiyorlarmis ama benimkiler erkek kıyafette k8skanclik yapmazlar heralde

Ben pusette
Bende pusette yada yerde yastik koyup doyuruyorum ikisinide ama corba yerken pusette cunku surekli donmek istiyorlar heryer corba oluyor gecede besikten almiyorum baslarinin altina yastik koyuyorum iki besigin arasona sandalye ikisinede yediriyorum
Siz normal beslemeye başladınız sanırım. Bir kaç öğünde katı gıda veriyorsunuz. Tadımlık değilde doyumluk değil mi?

Aynı kıyafet işini sevmiyorum zaten tek yumurta lar.ama hediyeler o şekilde geliyor değiş tir çek vakit olmuyor bi şekilde çocukları aynı giydirm8s buluyorum kendimi öyle denk geliyor genelde. Ama oyuncak aynı da alsan dierini n el8ndekini istiycek diyorlar. Bir de büyüyünce kıyafet aynısı ni istiyorlarmis ama benimkiler erkek kıyafette k8skanclik yapmazlar heralde
Erkek kız farketmiyor canım bir tanıdığımın oğulları var kazakları arada paralanıyordu neredeyse:))

Oy bu bebeler mafetmişler bizi. Aksam kac defa uyandılar sayamadım ben :KK43: gündüz melek gibi uyuyorlar gece içlerine bir şey kaçıyor uyut uyutabilirsen
Ben anladım artık onların derdini:) çok yormak lazım kucak istiyolar zaten yediriyoruz odanın içinde gezdiriyoruz yada kendi hallerine bırakıyoruz zaten gözler gidiyor sonra iki sallamaya uyuyorlar:KK48:

Siz normal beslemeye başladınız sanırım. Bir kaç öğünde katı gıda veriyorsunuz. Tadımlık değilde doyumluk değil mi?
Sabah mama veriyorum 12 de kahvalti 3 te mama 4.5 da yogurt yada meyve puresi bir sonraki ogun corba bidaha mama , ben artik ana ogun olarak veriyorum

Ben anladım artık onların derdini:) çok yormak lazım kucak istiyolar zaten yediriyoruz odanın içinde gezdiriyoruz yada kendi hallerine bırakıyoruz zaten gözler gidiyor sonra iki sallamaya uyuyorlar:KK48:

yerde oynadiklarinda cok fazla yoruluyorlar ve uykuya gecmesi kolay oluyor

Oy bu bebeler mafetmişler bizi. Aksam kac defa uyandılar sayamadım ben :KK43: gündüz melek gibi uyuyorlar gece içlerine bir şey kaçıyor uyut uyutabilirsen
Gece gündüz ayrımı yaptırman lazım Can'ım. Gündüz sessiz ve loş olmasın ev. Gece karanlık ve sessiz olmalı. Allah kolaylık versin. Birde ayrı yatırma. Birbirlerinin sesine alışsınlar.

X