- 3 Eylül 2015
- 106
- 43
- 43
Geceleri uzun kollu tulum öğlene kadar üzerlerinde kalıyor öğlende ev ısınıyor iç body ve Çorap akşama doğru altlarına bir şey giydiriyorum anlayacağın sürekli giy çıkart :)Biz ankaradayiz gece soğuk oluyor uzun kollu bacaklı penye tulum giydiriyorum ustlerini ortmuyorum. Örtsekte atıyorlar. Gunduz body t-shirt şort ve çorap. Aksam çıkarsak uzun bacaklı pantolon giydiriyorum. İstanbul daha sicaktir
biz öğürselerde atsalarda hep verdik tutmayı alıştılar şimdi emiyorlar iyikide alıştılar diyorumKizlar benim bebeklere bir turlu emzik tutturamadim. Ya tutmuyolar ya da hemn birakiyolr. Wee baby nin damak emzigini kullaniyorim. Onerebileceginiz emzik tutturma yontemi ve markasi var mi????
Bana da sağlık ocagindan artık ek gida ya geç dediler corba fln.yoğurt. 2 kaşık verip sonra mama veriyorum. Yoğurt bazen yiyorlar bazen yemiyor lar. Yoğurt u tutan ark.lar nasıl mayaliyorsunuz.geçen sağlık ocağında hemşire yoğurdu ara öğün değil ana öğün vereceksin dedi ya bu çocuk yarın fincan yoğurtla doyarmı hiç
bu ay kilo kontrolü için gittik 5 ayı doldurdular bu ay ikiside 700 gr almış azmı sizce ama çok hareketliler yere koyduğumuz an hemen yüz üstü dönüp kafayı kaldırıp bakınıyorlar biz çeviriyoruz daha arkamıza dönmeden yine dönüyorlar birde oğlumun biri 1 haftadır yüzüstü yatıp uyuyor bütün gece çevirip duruyorum
ah ah neler çekiyorum pusette bile yüz üstü dönüp öyle durmaya çalışıyolar bağlıyorum bende başa çıkamıyorum napimBen
B8zde 800 gr almisiz 5. Ayda. Bana az geldi ama hareket ettikleri için çok almadılar yemeleri ii ydi çünkü. Yüzüstü dönme gayretleri yok Bizimkilerin.rahatlarina duskunler.
kaç kilolar şuanBen
B8zde 800 gr almisiz 5. Ayda. Bana az geldi ama hareket ettikleri için çok almadılar yemeleri ii ydi çünkü. Yüzüstü dönme gayretleri yok Bizimkilerin.rahatlarina duskunler.
similactan memnun musunuz bizimkiler evolvia içiyorlar ama son zamanlarda hep diliyle ittiriyorlar dr mamadan sıkılmışlardır değiştirin dedi similac sipariş veridk bakalım ona başlıcaaz
5. Ayda 8200 du. Sizinkiler kaç. 6. Ay kontrol umuz daha gelmedikaç kilolar şuan
bizimkiler biri 7100 diğeri 6700 olmuş biraz az gibi geldi ama dr iyi dedi 5 gün önce 5. ayı doldurduk5. Ayda 8200 du. Sizinkiler kaç. 6. Ay kontrol umuz daha gelmedi
Kaç kilo dogmus lar dibizimkiler biri 7100 diğeri 6700 olmuş biraz az gibi geldi ama dr iyi dedi 5 gün önce 5. ayı doldurduk
33+2 de biri 2010 gr biri 1890 doğdularKaç kilo dogmus lar di
bende bebelac meyve ve sebze pürelerinden ikisine yarım kavanoz yediriyoum diğer yarısını diğer gün yediriyorum seviyorlaBana da sağlık ocagindan artık ek gida ya geç dediler corba fln.yoğurt. 2 kaşık verip sonra mama veriyorum. Yoğurt bazen yiyorlar bazen yemiyor lar. Yoğurt u tutan ark.lar nasıl mayaliyorsunuz.
bizde olmadı daha çok küçükler sizinkiler bizimkiler 5 bitti hala salya falan yokKızlar benim afacanlar sürekli salya akıtıyorlar önlük takıyorum ayrıca eller hep ağızlarında 2. Aylarındalar sizde yaşadınız mı bu durumu?
hadi ya ilk senden duydumBebelac şekerli ii degil die duymuştum arastirdin mi hiç.
B8zim salya demek hafif kalır tshirt leri sırılsıklam oluyor iç body leri de aksama kadar kıyafet dayanmiyor dış çıkacaklar due tahmin ediyorumKızlar benim afacanlar sürekli salya akıtıyorlar önlük takıyorum ayrıca eller hep ağızlarında 2. Aylarındalar sizde yaşadınız mı bu durumu?