İkizlerle Yeni Hayat

Biz ankaradayiz gece soğuk oluyor uzun kollu bacaklı penye tulum giydiriyorum ustlerini ortmuyorum. Örtsekte atıyorlar. Gunduz body t-shirt şort ve çorap. Aksam çıkarsak uzun bacaklı pantolon giydiriyorum. İstanbul daha sicaktir
Geceleri uzun kollu tulum öğlene kadar üzerlerinde kalıyor öğlende ev ısınıyor iç body ve Çorap akşama doğru altlarına bir şey giydiriyorum anlayacağın sürekli giy çıkart :)

Kizlar benim bebeklere bir turlu emzik tutturamadim. Ya tutmuyolar ya da hemn birakiyolr. Wee baby nin damak emzigini kullaniyorim. Onerebileceginiz emzik tutturma yontemi ve markasi var mi????
biz öğürselerde atsalarda hep verdik tutmayı alıştılar şimdi emiyorlar iyikide alıştılar diyorum

bu ay kilo kontrolü için gittik 5 ayı doldurdular bu ay ikiside 700 gr almış azmı sizce ama çok hareketliler yere koyduğumuz an hemen yüz üstü dönüp kafayı kaldırıp bakınıyorlar biz çeviriyoruz daha arkamıza dönmeden yine dönüyorlar birde oğlumun biri 1 haftadır yüzüstü yatıp uyuyor bütün gece çevirip duruyorum

geçen sağlık ocağında hemşire yoğurdu ara öğün değil ana öğün vereceksin dedi ya bu çocuk yarın fincan yoğurtla doyarmı hiç
Bana da sağlık ocagindan artık ek gida ya geç dediler corba fln.yoğurt. 2 kaşık verip sonra mama veriyorum. Yoğurt bazen yiyorlar bazen yemiyor lar. Yoğurt u tutan ark.lar nasıl mayaliyorsunuz.

Ben
bu ay kilo kontrolü için gittik 5 ayı doldurdular bu ay ikiside 700 gr almış azmı sizce ama çok hareketliler yere koyduğumuz an hemen yüz üstü dönüp kafayı kaldırıp bakınıyorlar biz çeviriyoruz daha arkamıza dönmeden yine dönüyorlar birde oğlumun biri 1 haftadır yüzüstü yatıp uyuyor bütün gece çevirip duruyorum

B8zde 800 gr almisiz 5. Ayda. Bana az geldi ama hareket ettikleri için çok almadılar yemeleri ii ydi çünkü. Yüzüstü dönme gayretleri yok Bizimkilerin.rahatlarina duskunler.

Ben

B8zde 800 gr almisiz 5. Ayda. Bana az geldi ama hareket ettikleri için çok almadılar yemeleri ii ydi çünkü. Yüzüstü dönme gayretleri yok Bizimkilerin.rahatlarina duskunler.
ah ah neler çekiyorum pusette bile yüz üstü dönüp öyle durmaya çalışıyolar bağlıyorum bende başa çıkamıyorum napim

similactan memnun musunuz bizimkiler evolvia içiyorlar ama son zamanlarda hep diliyle ittiriyorlar dr mamadan sıkılmışlardır değiştirin dedi similac sipariş veridk bakalım ona başlıcaaz

Smilac memnunum. Bizimkiler tüm mamalar da kabiz sorunu yaşıyor ii gelen tek şey conformil onu da sürekli kullanmak istemiyorum. Smilac ve evolvia karşılaştırdik 100 gr mind a demir calsiyum vb. Evolvia daha ii bizde ona geçse k diyorduk. Bizim doktor anne sütü ne en yakın smilac demişti onu kullandik genelde

Hipp in kayısı erik pureleri var onlardan veriyorum 2 gündür. Çok da vermek istemiyorum ama çok sevdiler onun yerine evde taze yapmak daha ii sanırım mevsim meyvelerinsen.kabiz oldukları için kayısı verdim bi faydası olmadi

Kızlar benim afacanlar sürekli salya akıtıyorlar önlük takıyorum ayrıca eller hep ağızlarında 2. Aylarındalar sizde yaşadınız mı bu durumu?

Canım işine karışmak gibi olmasın ama önce sebzelerden başlamayı öneriyorlar çünkü tatlıya alıştıklarında sebzeleri yemek istemiyorlarmış

Bana da sağlık ocagindan artık ek gida ya geç dediler corba fln.yoğurt. 2 kaşık verip sonra mama veriyorum. Yoğurt bazen yiyorlar bazen yemiyor lar. Yoğurt u tutan ark.lar nasıl mayaliyorsunuz.
bende bebelac meyve ve sebze pürelerinden ikisine yarım kavanoz yediriyoum diğer yarısını diğer gün yediriyorum seviyorla

Kızlar benim afacanlar sürekli salya akıtıyorlar önlük takıyorum ayrıca eller hep ağızlarında 2. Aylarındalar sizde yaşadınız mı bu durumu?
B8zim salya demek hafif kalır tshirt leri sırılsıklam oluyor iç body leri de aksama kadar kıyafet dayanmiyor dış çıkacaklar due tahmin ediyorum

X