Ikiz ve üçüz gebeliği olanlar 12.gün beta hcg değerleriniz kaçtı???

kızlar günaydın yeni işe geldim.herkese hayırlı günler.bu arada senin bebklerın tek mı ikiz mi?

günaydın bayanlar.aranızda hamileyken kasıklarında batmalar olan var mıydı bende oluyo ve bazen korkutuyo bu benı aceba normal mı doktorlar normal dıyor ama içim yinede rahat etmedı.siz böyle bişey yaşadınız mı ve kaç haftalık olana kadar devam etti.

Canım bu benim 2.denemem olduğundan kendimde hiç belirti aramadığımdan mıdır nedir bilmiyorum ama hiç belirtim yoktu..

ben ister isteemz ağrı olunca kafayı takıyorum benım acı cekmem önemlı deıl bebeğime bişeymı oluyo dıye dusunmek benı yıpratıyo

Canım bu batmalar normal, bende de oldu ve 15.haftadayım (maşallah) hala ara ara oluyo tatlım eğer seni çok rahatsız ediyorsa dr.a git ama herkese oluyo..

Canım bu batmalar normal, bende de oldu ve 15.haftadayım (maşallah) hala ara ara oluyo tatlım eğer seni çok rahatsız ediyorsa dr.a git ama herkese oluyo..

teşekkür ederim arkadaşım.bende inşallah senınkı kadar olurum daha 6 haftalık bizimki.arefe gunu doktora gıdecegım ıns.kalp atışını ne kadarlıkken duymustun?

arkadaşlar bişey soracağım belki biraz saçma gelebilir ama.şimdi bizim bebekler dışarıda döllenip rahime transfer edildiği için kimi arkadaşlar transfer gününden itibaren gün sayılmaya başlanır dıyolar yanı ben 9 temmuzda transfer yapıldı.bugün 24. gün yani 3+3 haftalık hamile oluyormuşum.ama internettekı gebelık hesaplayıcılarda SAT e göre yapıldığında 5+1 haftalık hamileyim.bence mantıklı olan bu.çünki yumurtanın oluşması,çatlaması,dölenmesi bunların hepsi gebelik haftalarının içinde sayılıyo.beni aydınlatırsanız sevınırım.:ecrin_bebek:

arkadaşlar düzeltmem gereken bişey var ben transfer 9 temmuzda yapıld yazmışım 9 ağustos olacak o tarih.:ecrin_bebek:

kızlar benim 5. gün embiryosu transfer edildi, 8. gün değerim 177, 9.gün değerim 243, 13. gün değerim de 734 çıktı. sizce ikiz olma ihtimali nedir???

kızlar benim 5. gün embiryosu transfer edildi, 8. gün değerim 177, 9.gün değerim 243, 13. gün değerim de 734 çıktı. sizce ikiz olma ihtimali nedir???

maaşallah tebrik ederim canım.allah sağsalim kucağına almayı nasip etsin.bnce 2zolumunekankayizsmile

kızlar benim transferimin 11. günü 398........13. günü 894 çıktı...değerim yüksek fakat anca ikiye katladı..baktım yazılanlara ikiz olanlar genelde 3 e 4 e kalıyor...sizce ikiz olabilirmi? ayın 18 inde öğrenicem daha..çok heyecanlıyım

benim 10 gün 387 14 gün 2400 dü tek yumurta ikiziydi ama biri gelişmedi.seninki sanki tek gibi ..hayırlısı olsun hakkında canım

Merhaba KiZlar dondurulmus 2 embriyo transfer edildi..
10. Gun degerim 130
12. Gun degerim 365

sizce ikiz olma olasiligi varmi cok istiyorum ..bide testi bidaha tekrarlamama gerek varmi:)

Merhaba KiZlar dondurulmus 2 embriyo transfer edildi..
10. Gun degerim 130
12. Gun degerim 365

sizce ikiz olma olasiligi varmi cok istiyorum ..bide testi bidaha tekrarlamama gerek varmi:)

minik gelin bebeğin hayırlı olsun cnm dondurulmuş enbriyolarda sonuç yüksek çıkıyor sanırım seninki tek gerçi burda sonucu 34 olup tek yumurta ikizi doğuranlarda okuduk

herşeyin hayırlısı umarım rabbim gönlüne göre verir.

14. Gun sonucum 833 çıktı doktora sordum tek tır buyuk ihtimal ikiye katlamış dedi..yarın belli Olcak keseyi görmeye gitcem,.hayirlisi olsun tek yada çift farketmiyor Ama çift olsa daha bı sevindirdim:)))

kızlar mrb.12.gün 480 çıkmıştı değerim ikizlere hamıleyım bugun keselerı gördüm...

Maşallah canım ya.tüp bebekle 12. Gün 795, 15. Gün 2652 çıktı.çok heyecanliyim.4 gün sonra ogrenicem kismetse ama 2 transfer edilmişti.ikiz midir acaba

İkiz :) bugünüme binlerce sukur
Aa sevindim masallah
Benim 7.gun. 118
11.Gun 731
13.Gun 2560.
Cift blast embr transferiydi. Sence ikiz midir yaa sana gore kıyaslarsak ikiz. Embriyologum üçüz mu acaba dedi. üç olma durumun olmadi dimi hic?

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…