hiç belirti hissediyor muydun?Selam,
Benim 12.gün değerim 517 ve 14.gün değerim 1362 çıktı cnm..
Allah hamileliğini hayırlı etsin..
hiç belirti hissediyor muydun?
Canım bu benim 2.denemem olduğundan kendimde hiç belirti aramadığımdan mıdır nedir bilmiyorum ama hiç belirtim yoktu..
günaydın bayanlar.aranızda hamileyken kasıklarında batmalar olan var mıydı bende oluyo ve bazen korkutuyo bu benı aceba normal mı doktorlar normal dıyor ama içim yinede rahat etmedı.siz böyle bişey yaşadınız mı ve kaç haftalık olana kadar devam etti.
Canım bu batmalar normal, bende de oldu ve 15.haftadayım (maşallah) hala ara ara oluyo tatlım eğer seni çok rahatsız ediyorsa dr.a git ama herkese oluyo..
arkadaşlar bişey soracağım belki biraz saçma gelebilir ama.şimdi bizim bebekler dışarıda döllenip rahime transfer edildiği için kimi arkadaşlar transfer gününden itibaren gün sayılmaya başlanır dıyolar yanı ben 9 temmuzda transfer yapıldı.bugün 24. gün yani 3+3 haftalık hamile oluyormuşum.ama internettekı gebelık hesaplayıcılarda SAT e göre yapıldığında 5+1 haftalık hamileyim.bence mantıklı olan bu.çünki yumurtanın oluşması,çatlaması,dölenmesi bunların hepsi gebelik haftalarının içinde sayılıyo.beni aydınlatırsanız sevınırım.:ecrin_bebek:
kızlar benim 5. gün embiryosu transfer edildi, 8. gün değerim 177, 9.gün değerim 243, 13. gün değerim de 734 çıktı. sizce ikiz olma ihtimali nedir???
kızlar benim transferimin 11. günü 398........13. günü 894 çıktı...değerim yüksek fakat anca ikiye katladı..baktım yazılanlara ikiz olanlar genelde 3 e 4 e kalıyor...sizce ikiz olabilirmi? ayın 18 inde öğrenicem daha..çok heyecanlıyım
Merhaba KiZlar dondurulmus 2 embriyo transfer edildi..
10. Gun degerim 130
12. Gun degerim 365
sizce ikiz olma olasiligi varmi cok istiyorum ..bide testi bidaha tekrarlamama gerek varmi:)
minik gelin bebeğin hayırlı olsun cnm dondurulmuş enbriyolarda sonuç yüksek çıkıyor sanırım seninki tek gerçi burda sonucu 34 olup tek yumurta ikizi doğuranlarda okuduk
herşeyin hayırlısı umarım rabbim gönlüne göre verir.
kızlar mrb.12.gün 480 çıkmıştı değerim ikizlere hamıleyım bugun keselerı gördüm...
Canim durumun ne oldu?Maşallah canım ya.tüp bebekle 12. Gün 795, 15. Gün 2652 çıktı.çok heyecanliyim.4 gün sonra ogrenicem kismetse ama 2 transfer edilmişti.ikiz midir acaba
İkiz :) bugünüme binlerce sukurCanim durumun ne oldu?
Aa sevindim masallahİkiz :) bugünüme binlerce sukur