Ikiz ve üçüz gebeliği olanlar 12.gün beta hcg değerleriniz kaçtı???

canım bazı drlar farklı yapıyor. mesela ben de daha bugün gideceğim ilk kontrolüme ve 6+5im bugün. yani test günümden 2 hafta sonra çağırmış oldu. canını sıkma zaman geçmek bilmiyor hak veriyorum canım sana ben de iple çektim bugünü bakalım nası olcak

saol canım ya sorma bende iple resmen misinayla çekiom gelmek bilmedi haftaya çarşamba benim ilk kontrolüm ama böle yüreğim hop hop bana mutlaka bildir nasıl oluğunu yarın dikkat et bebişine canım desteğin içinde saol

arkadaşlar tecrübeli arkadaşlar yorum yapabilirlermi benim taze embriyolarla yapılan tedavimde 11.günün sabahı verdiğim kanda değer 195 çıktı bu değer ikiz gebelik değeri olabilirmi yaptığım araştırmalarda kimi düşük değerlerdede ikiz gebelik olduğunu kimi yüksek olduğu haldede tek gebelik olduğunu gördüm ama yinede bilen arkadaşlardan yorum bekliyorum 11.gün sabahı 195 olan değer 12.gün ne kadar olur ve ikiz gebelik değeri olabilirmi ?

Geldim kızlaar hayırlı haberlerlee bebişim 1 taneymiş sıkıca tutunmuş annesinee, kalp atışlarını da duydum allaha şükür, şimdilik her şey yolundaaaaa allahım bu duyguyu insallah sizlere de tattırsın arkadaşlar, anne olmayan kimse kalmasıın insallaaah, hepimizin sağlıklı mutlu eliayagı düzgün ve hayırlı evladı olsun inşş. allahım hayırlısıyla ver.. amiiin. hepinize desteklerinden dolayı teşekkür ediyorum kızlar, 2 hafta sonra tekrar muayneye gitcezz. ay şimdiden özledimm. canım benim darısı sana. bu arada biz 6+1 olmuşuz bugün yani alttaki ticker yannışmış

turser, 2 günde 2 katı çıkıyor ki seninkinin 12. günde yaklaşık olarak 300 civarı çıkması gerekir. ama çoğul olunca iki katından bile fazla çıkıyor. 12. gün 300 ise ikiz olabilir bence.

ben bu başlıkta okuduklarımdan şöyle bir genelleme çıkardım: düşük değer olursa ikiz olması imkansız değil ama yüksek çıkarsa çoğul gebelik yüksek olasılık.

mrb arkadaşlar yeni üyeyim bugün test yaptırdım 11.günümde 301 çıktı nasıl sizce bilgilendirirseniz sevinirim tşk herkese

pembemavi bir yerde değerin yüksekliğide önemli fakat ikiden fazla artması çoğul gebelikte ipucu oluyor gibi bişey söylemişsin benim 8.gün sabah değerim 28,22 iken 11.gün sabah değerim 195 oldu artış 2 katından fazla olmuş dediğin gibi 12.gün değeride en az 300 olsa çoğul şansı olabiliyor gerçi ben Rabbim hayırlısını versin ama tekil gebelikten yanayım ama Mevlam ikizi uygun görmüşsede boynum kıldan ince vardır bir hayır derim yorumun için sağol arkadaşım

melankolia canım çok sevindim darısı bizlere inşallah tek çift farketmez en önemlisi eli ayağı düzgün hayırlı evlat olmaları bizlerede görmek kalp atışlarını duymak nasip olur inşallah

canımm bende senin gibi adet olucam korkusunu yaşadım belim karnım ağrısı uyuduğumda bile rüyamda adet olmuş görüyodumm ama allahın izni ile 12.gün testini yaptırdık 518 çıktı 2 gün sonra gittiğimizdede 1157 çıktı kesin ikiz dedik ama dün keseyi görmek için doktora gittik 1 tane bebek var olsun hayırlısı ve sağlıklılısı olsun şimdi 21 gün sonra kalp atışları için doktora gidicez yani bunlar çok güzel duygular allahım inşallah bizide yarı yolda bırakmaz ve kucağımıza almayı nasip eder o yüzden çk fazla takılıp üzülme herşey morell sen artık anne adayısın güçlü olman lazım

tursercim buldum seni nasılsın bakimm.herşey yolundadır umarım.çok dikkat et kendine.bebek sayısı içinde rabbim en uygununu nasip eder sana inşallah.hayırlı haberlerini bekliyorum.hastane bulabildinmi hangisine gidicen kontrole.bide ben sana şey sorcaktım.burda bir kaç kez okudum tüp bebek merkezlerinde transferden sonra ultrason görüntüsü veriyorlarmış.yumurtaların resmini yani.umutta da varmı böle bir uygulama cnm merak ettim walla.......

özge canım hamdolsun iyiyim umuta devam etmeyeceğimi söylemiştim daha doğrusu maddiyattan dolayı edemeyeceğimi neyse bende medipole gitmeye karar verdim hamileliğin başlarında elbet memnun kalacağım bir doktor bulurum diye düşünüyorum dediğin ultrason resmini bende verecekler diye umut ediyordumki ne yazıkki umutta yok böyle birşey halbuki bende burda hep öyle okumuştum embriyoları görüyormuş herkes ultrason resimlerinide veriyorlarmış ama dediğim gibi umutta yok canım keşke olsaydı bence insan o elindeyken daha bi mutlu stressiz bekler gibime geliyor çünkü bekleme süresinde bazen hiçbirşey yapılmamış gibi hissediyor umutsuzluğa kapılıyorsun o zaman bakardın en azından bak bunlar içimde diye :))))

sen yine şanslısın çünkü tahminimce sen 10 gün sonunda tahlil yaptıracaksın çünkü umutta 3.gün transferi 12 5.gün transferi 10 dondurulmuştada 15 gün sonra tahlil istiyorlar neyse 1 ay kaldı nisanı sayma o heyecanla günler geçer zetan canım

cnm hayırlı olur inşallah medipolde iyi hastane.hakkında hayırlı olur inşallah.bende eğer öle bi durum olursa inşallah hamileliğimde dragos sahilde sema hastanesi var oraya gitmek istiyorum.bilmiyorum sgk ile anlaşması varmı ama riskli gebeliklerle ilgilenen ayrıca doktorları varmış.çoğul gebelik,tüp bebek tedavisiyle gebe kalanlar gibi.bende ilk gebeliğimde düşük yaptığım için daha çok korkuyorum tekrarlar diye.nasip kısmet artık ne desem boş ne yazılmışsa yazgımıza o çıkacak karşımıza.kendine iyi bak cnm görüşmek üzere

Kızlar imdat!!! Çarşamba günü 214 olan değerim bugün 338 çıktı. İkiye katlamamış yani(
Doktor, hemen moralini bozma üçüzden ikize düşmüştür belki dedi. Pazartesi testi tekrarlıycam. Ama ben yıkıldım.
Tecrübesi olan, fikri olan nolur söylesin. Ama moral vermek için değil gerçekleri yazın lütfen. Boş yere ümitlenmek istemiyorum.

güzelim doktorun bile ihtimal üzerine konuşmuş ayrıca değerin tam ikiye katlanmamış bile olsa düşüşte değil buda doktorunun haklı olabileceğini gösteriyor hakkında hayırlısı olsun canım ama ben herşeyin yolunda gideceğine inanıyorum bol bol dua et tatlım

Aysuncum 11.gün 302 çıktı demiştim 13.gün tekrar yaptırdım 591 çıktı vallahi çok merak ediyorum hayırlsıyla bi öğrensem

Tecrübeli arkadaşlar.Bana yardım edin çok şaşkınım.Benim normal gebelik.16. gün hcg değerim 984,34 dü.Çoğul gebelik olma ihtimali varmı?Çok merakatyım.Yarın doktorla randevum var.Keselere bakıcaz ama ben çok meraktayım.

Doktordan geldim.Bebişimizin kesesini gördük çok şükür.İnanmıycaksınız ama kese bir taraftan bakıldığında çift gibi görülüyor.Doktor ikizde olabilir dedi.Eğer ikizse bebişlerim yemin ederim ikiz anneleri rüyalarını dikkate alsınlar.Ben bu sıralar çok ikiz rüyası görüyorum.10 gün sonra birdaha gidicem doktota o zaman netleşir dedi doktor.Hayırlısı bekliycez bakalım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…