- 30 Nisan 2008
- 1.587
- 1
- 39
canım hayırlı olsun ama seni nasıl erken çağırdı bende evde dokuz doğuruyom walla benim daha haftaya çarşamba kese için çağırdı dr ay şaşırdım walla şimdi çünkü sordum daha erken gelsem olmazmı die
canım bazı drlar farklı yapıyor. mesela ben de daha bugün gideceğim ilk kontrolüme ve 6+5im bugün. yani test günümden 2 hafta sonra çağırmış oldu. canını sıkma zaman geçmek bilmiyor hak veriyorum canım sana ben de iple çektim bugünü bakalım nası olcak
saol canım ya sorma bende iple resmen misinayla çekiom gelmek bilmedi haftaya çarşamba benim ilk kontrolüm ama böle yüreğim hop hop bana mutlaka bildir nasıl oluğunu yarın dikkat et bebişine canım desteğin içinde saol
arkadaşlar tecrübeli arkadaşlar yorum yapabilirlermi benim taze embriyolarla yapılan tedavimde 11.günün sabahı verdiğim kanda değer 195 çıktı bu değer ikiz gebelik değeri olabilirmi yaptığım araştırmalarda kimi düşük değerlerdede ikiz gebelik olduğunu kimi yüksek olduğu haldede tek gebelik olduğunu gördüm ama yinede bilen arkadaşlardan yorum bekliyorum 11.gün sabahı 195 olan değer 12.gün ne kadar olur ve ikiz gebelik değeri olabilirmi ?
melankoli hadi hayırlı olsun biricikin :) sağlıcakla gelsin inşallah
Merhaba arkadaslar benimde 4 gün sonra test yaptırmam gerekiyor hepiniz gibi bende çok korkuyorum 2 tane kaliteli embryo yerleştirildi sizden ricam test yapıp olumlu sonç alan arkadaşlar benimle testen önce yaşadığınız belirtileri paylaşırmısınız ben adet sancısı gibi sancı çekiyorum heran adet olucam diye diken üstündeyim ve belim çok ağrıyor sizde bunları yaşadınızmı? İNŞALLAH ALLAH BİZE ÇOCUKLARIMIZI KUCAĞIMIZA ALMAYI NASİB EDER.
özge canım hamdolsun iyiyim umuta devam etmeyeceğimi söylemiştim daha doğrusu maddiyattan dolayı edemeyeceğimi neyse bende medipole gitmeye karar verdim hamileliğin başlarında elbet memnun kalacağım bir doktor bulurum diye düşünüyorum dediğin ultrason resmini bende verecekler diye umut ediyordumki ne yazıkki umutta yok böyle birşey halbuki bende burda hep öyle okumuştum embriyoları görüyormuş herkes ultrason resimlerinide veriyorlarmış ama dediğim gibi umutta yok canım keşke olsaydı bence insan o elindeyken daha bi mutlu stressiz bekler gibime geliyor çünkü bekleme süresinde bazen hiçbirşey yapılmamış gibi hissediyor umutsuzluğa kapılıyorsun o zaman bakardın en azından bak bunlar içimde diye :))))
sen yine şanslısın çünkü tahminimce sen 10 gün sonunda tahlil yaptıracaksın çünkü umutta 3.gün transferi 12 5.gün transferi 10 dondurulmuştada 15 gün sonra tahlil istiyorlar neyse 1 ay kaldı nisanı sayma o heyecanla günler geçer zetan canım