Ikiz ve üçüz gebeliği olanlar 12.gün beta hcg değerleriniz kaçtı???

Ya kızlar evet benimkide ikizmiş ama bir embryoyu görebildik diğerini göremiyoruz.Dua edin Allah herkesin yüzünü güldürsün.

kizlar merhaba
ben asılama ile hamile kaldım 15. gun degerim 198 acaba ikiz olabilir mi?

canım ben 2 kez ikiz hamileliğ yaşadım.ilk hamileliğimde 12.değerim 1000 küsürdü.ikinci hamileliğimde 12.gün değerim 278 di,14.gün değerim 811di.gerçi hiç belli olmaz ama seninki tek gebeliğe benziyor.

kizlar asilamanın 15. gunu tup bebegin 13. gunune esitmis.
cunku tup bebekte dollenmis embriyo rahme yerlestiriliyor asılamada kendi kendine bir surecte dolleniyor..

rabbım hepimize saglıklı bebkler nasıp etsın saglıkla kucaklarımıza alalım..................

a.s.arkadaşlar benaranıza yeni katıldım benim adetim 5 gün geçti beta hcg testi yaptırdım sonuç 1866,3 sizce çoğul gebelik olabilirmi bilgisi olan arkadaşlar lütfen cvp bekliyorum:Saruboceq:

merhaba
micro yaptırdım 10 gün bthcg 172 12. gün bthcg 310 cıktı. tekmi ikizmi bilemiyorum ama 24 haziranda keseye bakılacakmış
fikirlerinizi paylaşırsanız sevinirim.

11. gün değerim 205,7 çıktı 14,gün değerim ise 714 2 enbriyo transfer edildi sizcede ikiz olabilirmi

kızlar buraya yeni üye oldum.ilk tüp bebek denememdi.hep sizlerin yaşadıklarınızı okuyarak bılgı sadibi oldum.3 gün önce sonucumu aldım pozitif ve değerim 230.9.ramazan bayramı arefe günü ultrasona gireceğim sizce ikiz olabilir mi doktorum bi daha test yaptırmana gerek yok dedı :emir_bebek:

kızlar buraya yeni üye oldum.ilk tüp bebek denememdi.hep sizlerin yaşadıklarınızı okuyarak bılgı sadibi oldum.3 gün önce sonucumu aldım pozitif ve değerim 230.9.ramazan bayramı arefe günü ultrasona gireceğim sizce ikiz olabilir mi doktorum bi daha test yaptırmana gerek yok dedı :emir_bebek:

canım hayırlı olsun tebrik ederim..Allahım saglıcakla kucağına alabilmeyi nasip etsin....Tek embriyomu transfer edildi??

2 embriyo transfer edildi.iyi kalitelerdi.amin canım inşallah Allahım tamamına erdirir.

Selam,

Benim 12.gün değerim 517 ve 14.gün değerim 1362 çıktı cnm..

Allah hamileliğini hayırlı etsin..

X