Umarım ikimizin de kan tahlili pozitif sonuç verirBugün predictor early den yaptım negatif çıktı. Ama ben hamile olduğmu hissediyorum. Moralim bozuldu. Kan tahlili yaptırmak lazım bence gözükmedi idrar testinde
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Umarım ikimizin de kan tahlili pozitif sonuç verirBugün predictor early den yaptım negatif çıktı. Ama ben hamile olduğmu hissediyorum. Moralim bozuldu. Kan tahlili yaptırmak lazım bence gözükmedi idrar testinde
Ne kadar yıpratıcı oluyormuş meğer ya. Amaan. Ben de yarın mı yapsam salı mı bilemedim şimdi. Ctesi beklenen adet tarihim. Yarınki ruh halime göre bakıcamBen de kendimi tamamen hamile hissediyordum, predictor yapmıştım o negatif göstermişti. Bence de en doğrusu kan tahlili. Tam 14 gün geçsin diye düşünüyorum aslında. Yarın ya da salı gidip kan vericem ben de bakalım sonuç ne olacak
İnşallah canım. Haberlerini bekliyorum kan tahlilini yaz muhakkak banaUmarım ikimizin de kan tahlili pozitif sonuç verir
Gerçekten çok yıpratıcı bir süreçmiş. Demekki çekmeyen anlamıyormuş hepimizin hakkında hayırlısı olsun umarım her şey gönlümüzce olurNe kadar yıpratıcı oluyormuş meğer ya. Amaan. Ben de yarın mı yapsam salı mı bilemedim şimdi. Ctesi beklenen adet tarihim. Yarınki ruh halime göre bakıcam
Yazarım yaptırdığımda, ben de senden güzel haberlerini bekliyorumİnşallah canım. Haberlerini bekliyorum kan tahlilini yaz muhakkak bana
Ben dün kan verdim canım. Adetime 5 gün vardı.Yazarım yaptırdığımda, ben de senden güzel haberlerini bekliyorum
Merhaba, ben de bugün adetime 7-8 gün kala kan verdim 1.20 çıktı. Çok da umutluydum oysaki hakkımızda hayırlısı olsun, dediğin gibi çalışmalara devamBen dün kan verdim canım. Adetime 5 gün vardı.
Negatif maalesef. Ama üzülmüyorum daha ilk denememdi zaten. Yarım yamalak olan bir şey. Acemilik reglden sonra çalışmalara devam
Biz birlikte hamile olcaz senle görürsün hahahaMerhaba, ben de bugün adetime 7-8 gün kala kan verdim 1.20 çıktı. Çok da umutluydum oysaki hakkımızda hayırlısı olsun, dediğin gibi çalışmalara devam
Hadi inşallahBiz birlikte hamile olcaz senle görürsün hahaha
Hehe inşallahHadi inşallah
yaptırdınmı tekrar tahlillllMeraba. Ben gecen hafta tahlıl yaptırdım. Beta hcg degerım 1.65 cıktı. Bı haftadır mıde bulantım ve afedersınız ıshal var. Bı hafta gecsın dıye bekledım. Cuma gunu tekrar tahlıl ysptırıcam. Bu degerdr olup hamıle kalan arkadas varmı acaba
Hayır. Yaptırmadım. Daha. Yarın yaptıracagım ınsallah deger yukselmıstır. Bu degerde olan arkadaslar varmı acabayaptırdınmı tekrar tahlillll
ay pardon cuma demişsin zaten yaa 1haftada nasıl dayandın kız ben 4günü zor geçirdim jhahahaHayır. Yaptırmadım. Daha. Yarın yaptıracagım ınsallah deger yukselmıstır. Bu degerde olan arkadaslar varmı acaba
Bekledım valla umarım bekledıgıme deymıstır.ay pardon cuma demişsin zaten yaa 1haftada nasıl dayandın kız ben 4günü zor geçirdim jhahaha
Kızlar gebelik testim silik çıkınca reglime bir gün kala beta değerim 9.91 çıktı. Kasığımın solunda inanılmaz ağrı var iki gündür ve belimde hiç ağrımazdı o da çok ağrıyor. Kimyasal olabilir mi acaba ? Çok mu düşük?
Bugün tekrar dün sabah yaptığım aynı marka testten alarak yaptım. İkinci çizgiyi gördüm ama çok çok silik. Dün yaptığım ile hemen hemen aynı. Sanırım belirginleşmesi gerekiyordu. Bugün adet günüm. Kimyasal sanırım3 4 gün daha bekleyip öyle test verip emin olabilirsiniz ya da günlük test yaparak testlerin günden güne koyulasip koyulasmadigina bakabilirsiniz bazen geç döllenme olabiliyor aklınıza getirmeyin lütfen inşallah hamilesinizdir
Hangi marka testBugün tekrar dün sabah yaptığım aynı marka testten alarak yaptım. İkinci çizgiyi gördüm ama çok çok silik. Dün yaptığım ile hemen hemen aynı. Sanırım belirginleşmesi gerekiyordu. Bugün adet günüm. Kimyasal sanırım