Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Gebelik Haftasına Göre Beta -Hcg Değeri Kaç Olmalı?
Yanlış bir bilgi vermek istemem ama yine de gün gün takip edin çünkü erken gebelik testleri benim de boyle gösterdi iki üç gün sonrasında düzeldi kaset testler daha net göstermisti kalbinizi ferah tutun inşallah bebektir
5 üstü pozitif yani şu an bi gebelik var ama sağlıklı olup olmadığını anlamak için 2 günde 1 kan vermeniz ve bu kanın 2 katı artmış olması gerekiyoo doktora gittiniz mi
5 üstü pozitif yani şu an bi gebelik var ama sağlıklı olup olmadığını anlamak için 2 günde 1 kan vermeniz ve bu kanın 2 katı artmış olması gerekiyoo doktora gittiniz mi
Anladım doktora gittiğiniz de bi daha kan istiycektir zaten değeriniz arttı mı diye duruma göre sizi yönlendirir ama siz bu zamana kadar folik asit kullanın kullanmıyosanız birazda dikkatli olun çok yeni bi gebelik gibi duruyo
Anladım doktora gittiğiniz de bi daha kan istiycektir zaten değeriniz arttı mı diye duruma göre sizi yönlendirir ama siz bu zamana kadar folik asit kullanın kullanmıyosanız birazda dikkatli olun çok yeni bi gebelik gibi duruyo
Merhaba kızlar 12 eylülde çatlatma iğnesi vuruldum 11. Ve 14. Gün evde test yaptım negatifti ilk testte demekki iğnenin etkisi sıfırlanmış diye düşündüm hatta.Dün doktora gittim evde negatif çıktı test dedim bide kanda bakalım dedi kan verdim 3.10 çıkmış hayatımda ilk defa beta hcg testm böyle çıktı eskilere baktım hep 0 yada 0.100 falan bu değer yükselir mi sizce ihtimal var mı adet günüm yarın gösteriyo
Kızlar gebelik testim silik çıkınca reglime bir gün kala beta değerim 9.91 çıktı. Kasığımın solunda inanılmaz ağrı var iki gündür ve belimde hiç ağrımazdı o da çok ağrıyor. Kimyasal olabilir mi acaba ? Çok mu düşük?