Gebelik Haftasına Göre Beta -Hcg Değeri Kaç Olmalı?

12 biraz düşük evet ama geç döllenme olabilir geç yumurtlamış olabilirsiniz kan değerlerinin nasıl arttış gösterdiği belirleyebilir bazı şeyleri

Anladım yok daha doktora gitmedim daha adet günüm geçmedi ondan
Anladım doktora gittiğiniz de bi daha kan istiycektir zaten değeriniz arttı mı diye duruma göre sizi yönlendirir ama siz bu zamana kadar folik asit kullanın kullanmıyosanız birazda dikkatli olun çok yeni bi gebelik gibi duruyo

Merhaba lütfen bana da yardımcı olabilir misiniz adetime 10 gün kala ilk pembe sonra koyu kahverengi akıntım oldu 6 gümdür devam ediyor yaşayan var mı

Hiç öyle bir şey yaşamadım ilk kez oldu var mı bilmiyorum o yüzden ama yerleşme kanaması böyle uzun sürmez değil mi

Merhaba kızlar 12 eylülde çatlatma iğnesi vuruldum 11. Ve 14. Gün evde test yaptım negatifti ilk testte demekki iğnenin etkisi sıfırlanmış diye düşündüm hatta.Dün doktora gittim evde negatif çıktı test dedim bide kanda bakalım dedi kan verdim 3.10 çıkmış hayatımda ilk defa beta hcg testm böyle çıktı eskilere baktım hep 0 yada 0.100 falan bu değer yükselir mi sizce ihtimal var mı adet günüm yarın gösteriyo

X