- 8 Ağustos 2024
- 214
- 105
- 27
Predictor markaHangi marka test
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Predictor markaHangi marka test
Hangi marka test
Yanlış bir bilgi vermek istemem ama yine de gün gün takip edin çünkü erken gebelik testleri benim de boyle gösterdi iki üç gün sonrasında düzeldi kaset testler daha net göstermisti kalbinizi ferah tutun inşallah bebektirPredictor marka
Negatif 5 in ustune çıkmış olması gerekiyorKızlar BetaHCG
Sonuç : 0,320
Referans değeri : 0,50 - 5,0
Ne demek oluyor açıklar misiniz ?
Adetiniz geçti mi ...yumurtlama gününüzü biliyo musunuz biliyosanız yumurtlama üzerinden kaç gün geçtiMerhaba kızlar beta HCG değerim 12.18 çıktı çokmu düşük ?!
Yok daha adetime 2,3 gün var geçen adetimin ilk günü ayın 19 duAdetiniz geçti mi ...yumurtlama gününüzü biliyo musunuz biliyosanız yumurtlama üzerinden kaç gün geçti
Yani hamilelik yok mu12 biraz düşük evet ama geç döllenme olabilir geç yumurtlamış olabilirsiniz kan değerlerinin nasıl arttış gösterdiği belirleyebilir bazı şeyleri
5 üstü pozitif yani şu an bi gebelik var ama sağlıklı olup olmadığını anlamak için 2 günde 1 kan vermeniz ve bu kanın 2 katı artmış olması gerekiyoo doktora gittiniz miYani hamilelik yok mu
Anladım yok daha doktora gitmedim daha adet günüm geçmedi ondan5 üstü pozitif yani şu an bi gebelik var ama sağlıklı olup olmadığını anlamak için 2 günde 1 kan vermeniz ve bu kanın 2 katı artmış olması gerekiyoo doktora gittiniz mi
Anladım doktora gittiğiniz de bi daha kan istiycektir zaten değeriniz arttı mı diye duruma göre sizi yönlendirir ama siz bu zamana kadar folik asit kullanın kullanmıyosanız birazda dikkatli olun çok yeni bi gebelik gibi duruyoAnladım yok daha doktora gitmedim daha adet günüm geçmedi ondan
Tamam teşekkür ederimAnladım doktora gittiğiniz de bi daha kan istiycektir zaten değeriniz arttı mı diye duruma göre sizi yönlendirir ama siz bu zamana kadar folik asit kullanın kullanmıyosanız birazda dikkatli olun çok yeni bi gebelik gibi duruyo
Rica ederim sağlıkla ilerler inşallah hayırlı olsunTamam teşekkür ederim
Pkos sendromu var mı canım sendeMerhaba lütfen bana da yardımcı olabilir misiniz adetime 10 gün kala ilk pembe sonra koyu kahverengi akıntım oldu 6 gümdür devam ediyor yaşayan var mı
Sonucunuz ne oldu acaba?Kızlar gebelik testim silik çıkınca reglime bir gün kala beta değerim 9.91 çıktı. Kasığımın solunda inanılmaz ağrı var iki gündür ve belimde hiç ağrımazdı o da çok ağrıyor. Kimyasal olabilir mi acaba ? Çok mu düşük?