- 2 Aralık 2014
- 1.099
- 1.084
- 42
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aa sevindim masallah
Benim 7.gun. 118
11.Gun 731
13.Gun 2560.
Cift blast embr transferiydi. Sence ikiz midir yaa sana gore kıyaslarsak ikiz. Embriyologum üçüz mu acaba dedi. üç olma durumun olmadi dimi hic?
Rahatlattin beni cok sagol biraz arastirdim da, tek bebekler hcg degerini ikiye katliyormus, cogul gebelikler 3e 4e katliyormus.. 3.5 kat artti, bir de testimi farkli yerde yapttirdim belki degerler arasinda o yuzden fark da olusmus olabilir...Evet bana kıyaslandığında ikiz:) inş gönlünden nasil geçiyorsa öyle olsun..iki transfer edilmişti. Hic 3 mu demedik:)
Ben iki transfer edilmesine rağmen hic beklemiyordum ikidide tutsun
Tesekkür ederim cvbn için mezig hayırlı olsun bebişlerin saglıkla mutlulukla büyüt inş, ben de tedavinin basında ruyamda ikiz erkek görmüştüm saglıklı olsunlar da farketmezHatta cinsiyetleri iki oglan olacak:)
İkiz mi canımTesekkür ederim cvbn için mezig hayırlı olsun bebişlerin saglıkla mutlulukla büyüt inş, ben de tedavinin basında ruyamda ikiz erkek görmüştüm saglıklı olsunlar da farketmez
Selam herkese, öncelikle hepinizin hamileliği hayırlı olsun..sağlıkla kucağınıza alın inşallaah
Cumartesi günğ transferim oldu bendimde..2 tane 5. Gün embriyosu verildi..ama gebelik testi için 16. Günü verdiler bana..çok geç değil mi? Burda bakıyorum herkes en geç 12 sinde öğrenmiş hatta 9 unda falan da öğrenen var..erkenden de test yapmak istemiyorum ama napıcam bilemedim..
arkadaşım niye 16.gün hem kaliteli embriyolarmış bi yanlış var bu işte. ben 8.gün yapmıştım çıkmıştı benimkide 5.gün embriyosuydu.
Ya bilmiyorum ki..ben de burda okuyunca farkettim geç bir tarih olduğunu..9 da falan yapsam çıkar mı acaba benimde
Sen hamilesin galiba hayırlı olsun
Ben 7.gun yaptrdm cikti ilk gebeligmdede ayni 7.gun yaptrmistm cikmistiYa bilmiyorum ki..ben de burda okuyunca farkettim geç bir tarih olduğunu..9 da falan yapsam çıkar mı acaba benimde
Betahcg de kesin cikiyor idrarda cikmayabiliyorYa bilmiyorum ki..ben de burda okuyunca farkettim geç bir tarih olduğunu..9 da falan yapsam çıkar mı acaba benimde
Hayırlısıyla bir şey olmaz inş , bu sonuclar kacıncı gunlerın cnm arada 2 gun mü varIlki 76
ikincisi 873
üçüncüsü 2500
Ama dr sorun var diyor. Ben çoğul gebeliktir diye düşünüyorum. Sizce? dr sıkıntı var dedi dünyam yıkıldı
Birinciyle.ikinci.arasında 4,, ikinciyle.üçüncü.araaında 2 gün varHayırlısıyla bir şey olmaz inş , bu sonuclar kacıncı gunlerın cnm arada 2 gun mü var