Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
teşekkür ederim canım bakalım salı randevum belllı olr sanrım
kızlar degerı 480 e yakın olanlar varmıydı kactane bebişleri tuttu
canım 12.gün değerim 277 14.gün değerim 548 idi . ,
3 tanesi tuttu
3 tanesi tuttu
tebrik ederim.seninle aynı duyguları paylaşıyorumçbenim de üçüz.üçü de tuttu.senin yavruların ne kadarlık oldu şimdi.
kizlar 20 gün degerine baktiran var mi benim yirminci gün 2050 :) simdilik bi kese görünüyor ikiz olabilirmi doktor bi tane dedi
sorgusus canım bugün iki tane kese gördük ama kalp atımını daha duymadık 15gün sonra geldedi senin nasıl gidiyor şuan üçtanemi
3 tanesi tuttu
kızlar mrb.12.gün 480 çıkmıştı değerim ikizlere hamıleyım bugun keselerı gördüm...
kızlar mrb.12.gün 480 çıkmıştı değerim ikizlere hamıleyım bugun keselerı gördüm...
merhaba arkadaşlar benim 12. gün değerin 130 du benimde ikizlerim olacak inşallah.katlamalarda tam ikişer kat bile olamamıştı.iki kata çok yakın bir katlama olmuştu.1 zannediyordum iki çıktı çok şükür.
merhaba gözünüz aydın bende ikizler hamileyim benikiler beş hafta beş günlükken keselerini gördük fakat kalp atışını duymadık sormak istediyim sizinkiler nekardarlık ve kalp atışını duydunuzmu
arkadaşlar geçen hafta doktora gittim tek kese ve 5 haftalık denmişti bu hafta başka bir doktora gittim ve 2 kese 5,5 hafta dedi keselerden birinde problem yok ama diğer kesenin icinde bebeğin gelişmediği daha geride olduğunu yüzük gibi bir görüntünün olduğunu söyledi muayene karından ultrasonla oldu ve doktor kalp atışlarını duyamadı. cumartesiye tekrar randevu verdi ne olumlu ne olumsuz net bir şey söylemedi sizce bu durum ikiz gebelikte normal mi kalp atışlarını duyması gerekmiyor muydu?