Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhaba ArkadaşLar...
23 Haftalık HamiLeyim.Allah Nasip Ederse 2 Tane Kızım Olacak.:ecrin_bebek:
Ama iKizLerime iSim BuLamıyorum.:sm_confused: Bİr Tanesini Nisa İstiyorum.. Diğerine uygun Arıyorum :1rolleyes:Lütfen Bana Yardımcı oLun...
TeşekkürLer...:1hug:
:ecrin_bebek: ay ne güzel seninde ikiz hem 29 haftalık benimde 29 haftalık canım.allah sağ salim elimize almayı nasip etsin.kaydirigubbakcemilebenimde ikiz kızlarım olucak 29 haftadayım ama ben farklı isim koyucam.
araştırmalarıma göre karakter gelişimleri için farklı isimler koymak çok önemliymiş çağırırken bile mesela kızlar gelin yerine tek tek isimleriyle çağırmak gerekiyormuş.
ben mesela İREM ve BEYZA koymayı düşünüyorum...
nisa ismi çok güzel
kaydirigubbakcemiletşk ederim tatlım.canım nesli anlamı nedir?oyoyoyoyoy ikizmi olacaklar çok şanslısın tatlım
Allah analı babalı büyütsün
İkizlere benzer isim koymak gibi bir durum söz konusu hatta sanki zorla benzer isim olacak yani toplum bile baskı yapabiliyor öyle bi saçmalık var
Tabiki anne baba istediği ismi koyar ama bana illa benzer isim olacak gibi zorunluluk saçma geliyor
Hatta ablamın şöyle bi espirisi vardı bu ikizler ömür boyu sanki kolkola mı gezcekler
Atıyorum Ezgi Sezgi koyduk hep sanki yanyana olacaklar :roflol:
Neyse konuyu dağıtmayayaım nisa güzel isim tabiki nesli de hoşumaa gidiyor bence nisa ve nesli çok güzel isimler bunlar olabilir
ama tabiki seçim sizin a.s.
NİSA kadın anlamında ve kuranı kerimde 4.süre canım.:CüvCüv:nisa nın anlamı ne canımm
bana pek güzel gelmedii
:CüvCüv:kızlar büyük ihtimal NİSA ve ERVA olucak nasıl sizce ama yinede tam karar veremiyoruz.....a.s.