2025 doğumu gerçekleşecek olan varmı ikiz gebelik

Evet haklısın canım darısı senin başına da inşallah sende bizde sağlıkla alırız bebeklerimizi
İnşallah inşallah, belirtilerin yoğun muydu, ben diğerlerinde süründüm ilk günlerden itibaren ama bu sefer bı tık daha iyiyim bulantım var ama katlanilir durumda carpintim halsizligim var, onun dışında iyiyim, sabah akşam tahin içiyorum tek fark olarak o var rahatlatan tahin mı yoksa sürecim mi böyle bilmiyorum. Çoğul gebeliği perinatoloji takip etmiyor mu zaten, kaçıncı haftadan sonra perinatoloji takibi basladi

Görmüştum veznecilerde okumuştum biliyorum oraları gezmistim hep, araştırma hastanesi daha ne olsun ozellerden daha teşekküllü ve tecrübeli oldugu kesin 👍🏻
Ya kadın dogumculari hep stajyer oluyor doktorun kendileri ayda bir oturuyo ama perinatoloji öyle değil hep tek doktor ve doktorumdan çok memnunum sağolsun ilgili ve açıklıyor herşeyi detayli

İnşallah inşallah, belirtilerin yoğun muydu, ben diğerlerinde süründüm ilk günlerden itibaren ama bu sefer bı tık daha iyiyim bulantım var ama katlanilir durumda carpintim halsizligim var, onun dışında iyiyim
Belirtilerim 10. Haftaya kadarda yoktu sonrasında mide bulantısı kusmalar başladı tansiyonum çok düşüyordu en ufak ayakta kalsam başım döner duserdim oda geçti çok şükür

Perinatoloji kaçıncı haftadna itibaren takibe başlıyor, çoğul gebelerin genel takibini onlar yapıyor diye biliyorum yoksa normal doktor da yapıyor mu

Perinatoloji kaçıncı haftadna itibaren takibe başlıyor, çoğul gebelerin genel takibini onlar yapıyor diye biliyorum yoksa normal doktor da yapıyor mu
Perinatoloji ye geç kayıt açtılar bnm o yüzden 14. Haftada başladık ikili testede yetisemedigimiz için yaptirmadik kadın doğum doktoru geç kayıt açtı şuan ayda bir gidiyorum perinatolojiye o süre içinde bana bı kere kadın doğuma da git diyor fazla süre girmesin araya diyor

Ayda bir perinatoloji ayda bir kadın doğum mu
Perinatoloji ye geç kayıt açtılar bnm o yüzden 14. Haftada başladık ikili testede yetisemedigimiz için yaptirmadik kadın doğum doktoru geç kayıt açtı şuan ayda bir gidiyorum perinatolojiye o süre içinde bana bı kere kadın doğuma da git diyor fazla süre girmesin araya diyor

selam canım benim de ikizlerim olacak nasipse insallah, seninle de aynı sayılırız 25 haftalık sayılırım ben de , ne agrısı ararsan var ve ben maalesef cok kilo aldım, bi de reflü ve öksürük beni asırı zorluyor , her fırsatta yatıyorum 🙈
Senin doktorun doğumunu.ne zaman düşünüyor acaba belli mi detaylı ultrasona girdin mi şeker yüklemesi filn

Ben dışarıya hiç çıkamıyorum göbeğim çok büyük değil ama yuruyemiyorum karnım çok geriliyo o yüzden hep evin içindeyim uzanıyorum kilo almamama rağmen göbeğinde çok büyük olmamasına rağmen salondan mutfağa kadar gidemiyorum yoruluyorum karnından dolayı nasıl birşey anlamadım 😂
Yaa kıyamam , benim de yuruyusum degişti , agır agır hareket ediyorum , daha da cok var saglıkla gelsin bebişlerimiz 🥰

Senin doktorun doğumunu.ne zaman düşünüyor acaba belli mi detaylı ultrasona girdin mi şeker yüklemesi filn
Canım doktorum dogum tarihi vermedi ama ins sorunsuz dururlarsa 36 37 haftaları işaret etti, ayrıntılı yaptırdım , önümüzdeki hafta kontrolum var muhtemelen seker yuklemesini de o zaman soyleyecek , sende durumlar nedir

Canım doktorum dogum tarihi vermedi ama ins sorunsuz dururlarsa 36 37 haftaları işaret etti, ayrıntılı yaptırdım , önümüzdeki hafta kontrolum var muhtemelen seker yuklemesini de o zaman soyleyecek , sende durumlar nedir
Bizde detayliyi yaptırdık benimde hedefim 37 yi görsem bana yeter doktor 38 dedi şeker yüklemesini daha yaptırmadım söylemediler daha ayın 22 sinde kontrolüm var o zaman yaparlarsa yaparım

X