Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
ikra; oku, anla, arkasından git ve yaşa manalarının hepsini aynı anda içinde bulunduran arapça bir kelimedir
canım yani kısacası oku demek ikra ve Allah'ın uyarıcı ve kurtuluşa ermeleri için insanlara son peygamberi gönderdi ve ona ilk ayetle oku diye seslendi
oku (ikra) yaradan rabbin adıyla oku (bismillahirrahmanirrahim)
berfu : Cennet çiçeği Berika : Kabe örtüsü kızım olusa kurmayı istediğim isim Esila: ışık saçan kız Hazel:Allahın sevğili kulu ve farsça da da deniz anlamında Dila: Gönlümü çalan Efsa: Cennetteki ırmak İrem :cennet bahçesi Zişan : İlk savaşçı kadın İslamiyet zqmanında Kayra:Allahtan gelen iyilik gibi bence hepsi birbirinden güzel
Ben de ikiz bekliyorum henüz cinsiyetleri belli değil.Ancak cinsiyetleri aynı olsalar bile benzer isimler koymayı düşünmüyorum.İkisini de farklı kişilikler olduğundan iki alakasız isim düşünüyorum....:1rolleyes: Arkadaşlar güzel tavsiyelerde bulunmuşlar..Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasib etsin inşallah..
Benim kızımın adı BERİL bence çok hoş bir isim Behra Özge Elif Melis diğer düşündüğüm isimlerdi ama ben Beril koydum Hayırlısıyla bebeklerine kavuşursun inşallah
Bu başlığı açtığımda aklımdan iki isim geçti: Esra ve Nisa :asigim: Ve seninde koymayı düşündüğün isimlerden birisinin Nisa olduğunu gördüm.. gerçekten çok şaşırdım!! Esra ismide Nisa'ya çok güzel uyuyor bence. Hem anlam hemde söyleniş olarak.. Nisa Kur'an-ı Kerim'in 4. suresi, Esra Kur'an-ı Kerim'in 17. suresi