- 27 Haziran 2007
- 3.060
- 5.208
Gunaydin , ne guzel yenidogan hemsiresisin:) ama anliyorum simdi endise etmeni umarim sorunsuz bir hamilelik sureci yasarsin.Günaydın, çok teşekkür ederim güzel iç rahatlatan yorumların için :) ben yenidoğan hemşiresiyim sürekli erken doğan ikizler geliyor bize ve ben çok korkuyorum öyle olur diye , belki de bu düşünceyi kafamdan atarsam rahatlayacağım , ama sen 38 de doğurdum diyince çok rahatladım.. kiloları da çok iyi tek başına bir kadın 3 kilo doğurtmazsın sen ikisini de doğurmuşsun vallahi tebrikler :) son olarak kaç kilo aldın ve çatlakların oluştu mu ? Ben 159 boyda 51 kiloyum çok minyonum vücudum taşır değil mi :)
Ben 1.68 boyundayim 58 kg idim 33 kg aldim hamileligim boyunca. Bir kismi da odemdi sanirim cok odem topladim. Uc ay sonra kilolarimi verdim , karnim cok buyuk olmasina ragmen hic catlak ve sarkma olusmadi.
Bir arkadasim Clarins in yagini tavsiye etmisti. Cok faydasini gordum hamileligim boyunca 3 sise kullandim (Clarin huile tonic body treatment oil ) ama biraz da irsi sanirim annemin de hic catlagi yok.
Senin boylarinda bir arkadasim da kilolu bir bebek dunyaya getirmisti,karni nerdeyse benimki kadardi gayet iyi tasidi, bu urunu de o tavsiye etmisti hic catlagi olmadi .Olsa da artik o kadar onemli degil ikiz bebek tasiyorsun dunyaya getiriyorsun:)