• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Pozitif Doğum Hikayeleri

Başa gelen çekilir mecbur iyi veya kötü bir şekilde çıkıyor:) zor hatta doğrurken Allahım niye hamileyim falan diyorsun. Doğum sonrası da Allahım iyi ki doğurmuşum en güzel bebek benimki diye aşk yaşıyorsun. Annelik=deliliktir
Her deneyim farklı oluyor sonuç ise bebeğe olan aşk :)
Sağlıkla kavuşun da gerisi önemli değil
ben doğururken ne derdim vardı da cocuk istedim diye ağlıyordum 😂😂 doktor da diyor ki olan olmus gecmise takılma 😂😂

cocuk doğunca da ilk söylediğim sey “oh be” oldu 😂

Şimdi ister normal ister sezaryen olsun en konforlu geçen versiyonu bile ikisinde de çok zor ve yorucu. Doğum bitiyor yenidoğana bakmak acemi anne için adaptasyon süreci zor. İlk üç ay kadının evrimi gerçekleşiyor bebeğe bakarken. Gerçekten annelik bir babaya veya doğurmamış birine anlatılarak empati yapılacak bir şey değilmiş. Anne olunca anladım. Allah tüm annelere kolaylık versin bebişlerine de sağlık hayırlı uzun ömürler versin😍
bu cok doğru.. keske doğumu düsündüğüm kadar kendimi doğumdan sonrasına hazırlasaydım psikolojik olarak.. ben en zoru doğurmak sanmıştım halbuki kendin de henüz tam iyileşememişken tamamen sana bağımlı biriyle ilgilenmek insanı çok yoruyor

Eklentiler

• IMG_3173.jpeg
    IMG_3173.jpeg
    191,8 KB · Görüntüleme: 8
Daha ben çok yeni sayılırım bayıldım anlatım tarzına komiksin çünkü burcun ne 😀 su an biz 17+3 üz daha ama hamilelik konularını hep takip ediyorum hem de her güzel şey bana umut oluyor ❤️
hep iyi gececeğine inan ve bol bol hamileliğin tadını çıkar. ben de hamilelikte hep stres yasadım “ya bebeğe bir sey olursa, ya bebeğimi hiç göremezsem, ya doğumda ebeler bana kötü davranırsa” 😂 bir dünya sey. halbuki gerek yokmus. bir sekilde bu bebek doğacak sadece buna odaklan ve geri kalan kısımda elinden geldiğince keyfini çıkarmaya bak. psikolojik olarak ne kadar iyi olursan doğumdan sonra bebeğine o kadar iyi gelirsin.

mesela ben çok sükür korkularımın hiçbirini yasamadan sıkıntısız ve çoğu kişiye göre rahat bir gebelik gecirdim, sağlıklı güzel bir doğum yasadım ama bebeğim sinirli 😂😂 ben hamilelikte yasadığım stres yüzğnden olduğuna inanıyorum valla.😂

Daha ben çok yeni sayılırım bayıldım anlatım tarzına komiksin çünkü burcun ne 😀 su an biz 17+3 üz daha ama hamilelik konularını hep takip ediyorum hem de her güzel şey bana umut oluyor ❤️
Gel canıms gel bende 19.haftadayim doguracagiz arka arkaya inşallah sağlıcakla, ay sevmezsin belki ama akrebim ben, genelde iyy akrep mı diyorlar çok anlamam ben de bu işlerden 😂😂

Back