Ben hamileliğimin ikiz olduğunu öğrendiğim andan itibaren kafamda pek bir erken doğum muhbbti döndü çok 37-38 de doğuran duydum yani kuzenim vs hep=35 den sonra dogurdukar ama işte hamilelik herşeyi kötüye yorma bide bir bilinmez. Gebeliğim bulantı dışında on numara geçti ne bir risk ne sıkıntı takı 32.hftaya kdr adet olcak gibi ağrılar başladı hafif akıntı doktorum norml vs dedi ve seni erken dogurtmucaz muhbbtini yaptı hep bnm 32.hfta sonunda Nisan geldi acilmam oldu bir cm ve 33.hftalikken doğum yaptım sezeryan ile ikizlerim toplam 20 gün küvezde kaldılar ve çok şükür sağlıklı bir şekilde evlerine geldiler şuan 14 aylıklar. Sadece olumlu düşün gerckten çok etkili ve bol soda iç magnezyum takviyesi illaki doktorun önermiştir ve dinlen uzan merdiven inip çıkma gerckten çok etkiliSelam ikiz anneleri Allah kısmet ederse bende ikiz annesi olacağım inşallah
Merak ettiğim doğum hikayeleriniz ve tecrübeleriniz doğum nasıl oldu ? Sezeryan ya da normal mi kaçıncı haftada geldiler ? Bende erken doğum olmasından korkuyorum hatta geçenlerde bir haber gördüm bir ikiz annesi doğum sırasında kan kaybından hayatını kaybetmiş. Çevremde de hiç ikizi olan hiç kimse yok bunları duydukça insan ister istemez endişeleniyor . Umarım sağlıklı bir şekilde atlatırız bu süreci.
Maşallah Allah bağışlasın bende görürüm inşallah o günleri.. Benimde hedefim 37-38 gibi ama ne olacağı bilinmez dediğiniz gibi. Benimde öyle şu anlık için çok zorlayan bi belirtim yok ama psikolojik mi nedir bilinmez sabahları alarmla uyanıp işe gitmekten nefret ediyorum o kadar yorgun hissediyorum ki kendimi işten geldikten sonra da full uyuma hiçbir şey yapamadan boşa geçiyor günler gibi geliyor enerjm yok hiç umarım en kısa zamanda geçerBen hamileliğimin ikiz olduğunu öğrendiğim andan itibaren kafamda pek bir erken doğum muhbbti döndü çok 37-38 de doğuran duydum yani kuzenim vs hep=35 den sonra dogurdukar ama işte hamilelik herşeyi kötüye yorma bide bir bilinmez. Gebeliğim bulantı dışında on numara geçti ne bir risk ne sıkıntı takı 32.hftaya kdr adet olcak gibi ağrılar başladı hafif akıntı doktorum norml vs dedi ve seni erken dogurtmucaz muhbbtini yaptı hep bnm 32.hfta sonunda Nisan geldi acilmam oldu bir cm ve 33.hftalikken doğum yaptım sezeryan ile ikizlerim toplam 20 gün küvezde kaldılar ve çok şükür sağlıklı bir şekilde evlerine geldiler şuan 14 aylıklar. Sadece olumlu düşün gerckten çok etkili ve bol soda iç magnezyum takviyesi illaki doktorun önermiştir ve dinlen uzan merdiven inip çıkma gerckten çok etkili
İns kaçıncı hftadasiniz ilk hftalarda çok uyku oluyor birde sonlara dogruMaşallah Allah bağışlasın bende görürüm inşallah o günleri.. Benimde hedefim 37-38 gibi ama ne olacağı bilinmez dediğiniz gibi. Benimde öyle şu anlık için çok zorlayan bi belirtim yok ama psikolojik mi nedir bilinmez sabahları alarmla uyanıp işe gitmekten nefret ediyorum o kadar yorgun hissediyorum ki kendimi işten geldikten sonra da full uyuma hiçbir şey yapamadan boşa geçiyor günler gibi geliyor enerjm yok hiç umarım en kısa zamanda geçer
13 Haftalık oldular tam bugün umarım geçer biran önce. Beni inanılmaz zorluyor sabah erkenden kalkıp çalışmak evde de kalsam kendi kendime kafamda kurarım biliyorumİns kaçıncı hftadasiniz ilk hftalarda çok uyku oluyor birde sonlara dogru
inşallah sizde sağlıkla kucağınıza alırsınız hayırlısıyla. burda forumlarda bir kaç yorum okudum zamanla kapanıyormuş fark evham yapmayın kendinize iyi düşünün iyi olsun hem bebişlerimizde hissediyormuş ne oluyorsa güzel şeyler olsun inşallah. Siz kaç haftalık oldunuz ? Ben son kontrole 11. haftamda gitmiştim aynıydılar o zaman bir sıkıntı yoktu bir dahaki kontrol 13nde bakalım ne durumdalarMerhaba . Insallah sağlıkla kucağına alırsınız .Bende ikiz bekliyorum biri digerınden 1 hafta geriden geliyormuş
11+4 deyiz bugün . Yarın kontrolümüz var Allah ın izniyle güzel şeyler duymayı istiyorum . Biz tüp bebegız bu arada :)inşallah sizde sağlıkla kucağınıza alırsınız hayırlısıyla. burda forumlarda bir kaç yorum okudum zamanla kapanıyormuş fark evham yapmayın kendinize iyi düşünün iyi olsun hem bebişlerimizde hissediyormuş ne oluyorsa güzel şeyler olsun inşallah. Siz kaç haftalık oldunuz ? Ben son kontrole 11. haftamda gitmiştim aynıydılar o zaman bir sıkıntı yoktu bir dahaki kontrol 13nde bakalım ne durumdalar
Ay güzel haberler alırsınız inşallah daha da küçüklermiş bence o zaman hiç sıkıntı etmeyin 1 hafta geride olan kesin yakalar kardeşini ileriki haftalarda fark daha da açılırsa sıkıntı oluyormuş diye biliyorum o yüzden hiç sıkmayın canınızı. Benimde doğal oldu hemde ailemde arkadaşlarımda dahi ikiz gebelik yokken herkes şok oldu duyunca11+4 deyiz bugün . Yarın kontrolümüz var Allah ın izniyle güzel şeyler duymayı istiyorum . Biz tüp bebegız bu arada :)
Sağlıcakla gelsinler inşallahAy güzel haberler alırsınız inşallah daha da küçüklermiş bence o zaman hiç sıkıntı etmeyin 1 hafta geride olan kesin yakalar kardeşini ileriki haftalarda fark daha da açılırsa sıkıntı oluyormuş diye biliyorum o yüzden hiç sıkmayın canınızı. Benimde doğal oldu hemde ailemde arkadaşlarımda dahi ikiz gebelik yokken herkes şok oldu duyuncaTabi ben herkesten daha fazla şok oldum korktum çok ağladım ama vakit geçtikçe ne kadar şanslı olduğumu farkettim. Bakması zor olacak ama tek bebek de olsa zor olacaktı zaten tek seferde 2 tane yavrumuz olacak. Çok güzel bir şey çok şükür
Ben dehşet bir şekilde doğum anına kdr bulantı yaşadım ve yediğim herşeyi küstüm sürekli ekşi tuzlu yemeye çalıştım o yüzden keşke uyku olsaydı sadece13 Haftalık oldular tam bugün umarım geçer biran önce. Beni inanılmaz zorluyor sabah erkenden kalkıp çalışmak evde de kalsam kendi kendime kafamda kurarım biliyorumhayırlısıyla kucağıma alabilirim inşallah
İçinizi ferah tutun ve ikiz gebelik riskli o yüzden perinatolog ile devam edin bnce ölçümlerde gerckten cihaz ve ölçen kişi çok etkili oluyor bnm bebeklerin genelde hep biri çok çok az bile olsa kilo boy olarak ilerde gidiyordu hftasi degisecek kdr değil ama bir kere çalıştığım hastanede bir hekime muayene olmuştum oğlum için kısa minyon olucak dedi eşimde bnde uzunuz şok oldum ve perinatolog hyr öyle bişi yok dedi ve doğumda kilo boy olarak oğlum daha ilerdeydiMerhaba . Insallah sağlıkla kucağına alırsınız .Bende ikiz bekliyorum biri digerınden 1 hafta geriden geliyormuş
yarın belli olacak doktor randevumuzdan sonra telefonda görüştüm zaten de sıkıntılı görürsek perinatolojı görür dendiİçinizi ferah tutun ve ikiz gebelik riskli o yüzden perinatolog ile devam edin bnce ölçümlerde gerckten cihaz ve ölçen kişi çok etkili oluyor bnm bebeklerin genelde hep biri çok çok az bile olsa kilo boy olarak ilerde gidiyordu hftasi degisecek kdr değil ama bir kere çalıştığım hastanede bir hekime muayene olmuştum oğlum için kısa minyon olucak dedi eşimde bnde uzunuz şok oldum ve perinatolog hyr öyle bişi yok dedi ve doğumda kilo boy olarak oğlum daha ilerdeydi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?