Ikinciyi Düşünenlere

Büyük oğlum 2 yaşındayken ağbi oldu
iki oğlum arasında tam 2 yaş var, ikisi de Ocak doğumlu tesadüfen

ilk başlarda ikinciye hamile olduğumu öğrenince çok ağladım ama şimdi onu severken iyiki gelmişsin diyorum

bence çocuktan çocuğa değişiyor yaş aralığı... kimi çocuk 4 yaş fark olunca abi-abla olduğuna sevinip yaşından olgun bi tavır sergiliyor,kimi kendisinden başka bi bebeğin sevilmesi kabullenemiyor ama ikiside çocuk. çocuğu bu duruma hazırlama en önemli faktör bence, damdan düşer gibi 'bu da senin kardeşiiin' denildiğinde çocuk afalıyor:53: ve tepki gösteriyor haklı olarak:49:

Benimde 5 mayis 2010 dogumlu bir oglum var bebekliginden beri sagolsun hic sorun cikarmadi evladim simdi su 2,5 yas donemimiz biraz zor geciyo nede olsa kendi kisiligini olusturmmaya calisiyo esimle bizde ikinci bebegi coki istiyoruz ama suanda degil oglumla biraz daha fazla zaman gecirmek istiyorum belki 2 sene sonra dusunuyoruz

benimde 5,5 yaşında bir kızım var.
Bu yıl anasınıfına gidiyor. Kızım artık bir kardeşi olsun istiyor. Sınıfta kardeşi olan arkadaşlarına özeniyor. Eşimde olsun artık diyor ama ben malesef hazır değilim. Kızımla vakit geçirmenin anca daha keyfine varmaya başladım. anne-kız bişiler yapabiliyoruz artık. Daha çok yapacaz tabi inş. ama ikinci bebeğimiz olunca bu duruma baya bir ara verilecek:) Biraz daha keyfini çıkaralım bu durumun:)))

valllahi bravo....oğlum üç yaşın da ama benim hala cesaretim yok hastasıyım senin gibi böyle yakın yaş aralıklarla çocuk sahibi olup sevinenlere;))bana da verin bu enerjiden lütfennnn..
Kuzum yapıver gitsin.. Böyle bi hediyeden kim pişman olmuş.. Hem yeni moda ardarda...

ben de 2.yi düşünsem mi düşünmesem mi diye düşünüyorum bir oğlum var.ama kardeş şart biliyorum çünkü tek çocuklar genelde sorunlu oluyor.düşüncedeyim yani

Ben de ikinci bebeğime hamileyim kızım 3,5 yaşında şimdi de bir oğlum olacak inşallah.seneye düşünüyordum ama kısmet bu zamanaymış.Başta biraz tedirgin oldum ama her anne ve anne adayı gibi İYİ Kİ OLDU diyorum şimdi.Hatta 3.ye bile niyetlenmedim değil yani:)İnşallah Allah'ım sağ salim kucağıma almayı nasip etsin.

Ben de ikinci bebeğime hamileyim kızım 3,5 yaşında şimdi de bir oğlum olacak inşallah.seneye düşünüyordum ama kısmet bu zamanaymış.Başta biraz tedirgin oldum ama her anne ve anne adayı gibi İYİ Kİ OLDU diyorum şimdi.Hatta 3.ye bile niyetlenmedim değil yani:)İnşallah Allah'ım sağ salim kucağıma almayı nasip etsin.

sağlıkla tamamına ersin inşallah çok güzel zamanlama =):nazar:

Back