Yazımı yazdıktan sonra diğer annelerin düşüncelerini okudum,.Herşeyin göreceli olduğunu görüyorum.Araları az olanları çok çok iyi anlarım,çünkü iç güdülere göre yaşayan yavruların herşeyini paylaşmasını beklememeliyiz,hatta bunu istemek ileriki sorunlarıda beraber getirir.Benim abimle aramızda 2 yaş var.Anneme araları az olsun kumrular gibi büyür demişler ,annemde olur demiş.Bırakın kumruları horozlar gibi didişirdik,hala daha didişiyoruz.Hep kıskanmıştır beni hala da öyle.Değişmedi değişmeyecekte.Doyasıya kardeş sevgisi almadım.Bunun nedeni aramızın az olması değil,anne babanın kardeşleri yönlendirmemesidir.Çocuklara kardeş sevgisini verende ailedir,alanda bunu bilir bunu söylerim arkadaşlar.Babamlar 6 kardeşler yolda görse selam vermezler,kayınvalidemler 6 kardeşler kızlardan birisinin eşi kurban bayramında kalp krizi geçirdi,hastaneye inanın samimiyetimle yazıyorum ellerinin kanıyla geldiler,ceplerindeki paraları birleştirip doktor getirtiler.Benim kanım haklarını yedirmeden sizinde işlerinizin,maddiyatınızın,maneviyatınızın ve çocuğunuzun gelişiminin de uygun olduğu mükemmel zamanlamayı tutturmak.Calllio da pepe de kız kardeşler var,ara sıra ağzını arayın o size sinyali verecektir.