ikinci üyelikle yeni konu...

Zamanında aileye anneye rest çekip ayrı eve çıkmışsınız şimdi Afedersiniz ama eşiniz sizi insanlıklıjtan çıkarmış hala o gitsin tek başıma yapabilir miyim annemarkamda ddurmaz vs lardasınıs. Yazık şu ailelere

Öyle sinir oldum ki eşinize. Abiniz erkek kardeşiniz yok mu paçasını önce bir aşağı alsın onun. Sonra gidip açın davanızı, 1+1 ev tutun o evde ne çeyiziniz varsa alın, eşinizin aldıkları da kalsın. Ev sahibiyle de konuşun, muhtemelen o da evden çıkartır. Yok öyle al pılını pırtını git bu evden demeler, o ev ikinizin, yuva bozulacaksa beyefendinin de evi dağılacak.

sen ailene şiddet gördügünü söylesen
annen gene arkanda olmaz mı
oh iyi mi olmuş diyecek

Boşanın. Oglunuzu da alın daha mutlu büyür en azından. O adamdan hayır gelmez. Sizi sindirmesine izin vermeyin. Zamaninda yapmissiniz simdi neden yapamayacaksiniz? Mis gibi durursunuz kendi ayaklarinizun üstünde. Bu yaratikla hayat mi gecer?

Darp raporu al.. eger ailen arkanda değilse bile yine tek yasarsin dicem ama çalışman gerek çocuğa bakıcı tutman lazım. Allah yardımcın olsun

Sinir oluyorum boylelerine. Ye dayagini otur diye bagirasim geliyor. Isin gucun var. Elin ayagin tutuyor. Ailen arkanda. Bscim Sadist misin; dayak yemek asagilanmak hosuna mi gidiyor?

eskiden çocuğunu al git derdi çarşamba günü olan kavgada çocuğu bile hak etmiyosun sen onu da alıcam dedi.

Yazdıklarınızdan eşinizin boşanmak istemediğini anladım ben . Boşanmak istese bebeği alıcam falan demez . Bebekten ayrılamayacağınızın farkında belli . Adliye ye git dediğinizde ayrılırdı .

Ayrı evde yaşamak bu sorumluluğu taşıyabileceğinizi düşünmüş hatta yaşayarak bunu başarmış güçlü bir insansınız .Her şey yoluna girecektir zamanla . Ama önce ne yapacağınıza karar vermeniz gerekiyor . Ailenizle mi eşinizle mi yaşamak zor .