- 21 Ağustos 2013
- 26.658
- 55.303
- 598
- Konu Sahibi brokenhearted
teşekkür ederim yorumlar için kızlar..
darp raporu alınacak kadar değil şiddeti henüz sadece hırpalama tokat belki..
darp raporu alacağım zaman yani ağzımı burnumu patlattığı zaman geçti bi sene oldu hatta..
iki korkum var. ilki ; bebeğimin de büyüyüp onun gibi olması.. çünkü kendisi babasından ne gördüyse onu yapıyo bi karı-kızı yok diyodum belki var da ben bilmiyorum belki de ona daha vakit var diye görüyo bilemiyorum...
ikincisi de; bebeğimi benden almaya kalkması...
evet çalışıyorum ve ben karnım burnumda işe gelip gittim sırf eşim masrafların altında tek başına ezilmesin 10 lira katabilsem ona kardır diye..
zamanında öyle bi insandım ki ben yine sıkıntı yaşardım üstesinden gelirdim. yalnız yaşayıp herşeyimi kendim hallederdim...
ama şimdi bi de bebeğim var.. şuan annem bakıyo çalıştığım için.. boşanma durumu olursa da annem bakar..
aslında annem vicdansız değil elbette boşansam ailem özellikle babam bu yaşadıklarımı bilse beni bi an bırakmaz arkamda durur yani beni sokağa atmazlar ama işte hep "sen hak ettin" imasıyla karşı karşıya kalırsam?
bebeğim bi tarafı eksik mi büyür? cevap basit aslında böyle bi ortamda büyümesindense ayrı ayrı herşeyin ne olduğunu bilerek büyümesi yeğdir.
zira böyle giderse ben eksik kalacağım bebeğimin hayatından çünkü şiddet denen şey azalmıyo hiç..
bi kere başladı mı artarak devam ediyo.
ya eşim bana daha beter bişey yaparsa hiddetlendiği bi anda? bebeğim bensiz kalırsa..
Elin adamından dayak yiyip hakaret duyacağına annenin babanın imasını duy, hem kaç kere dicekler