- 17 Ağustos 2023
- 7.809
- 23.423
- 268
- Konu Sahibi Nolivesmatter
-
Ismini bilseydik etiketlerdikBilemedim. Arkadasım ben tanıyorum diyen biri vardı o gelse bari
Valla birşey diyemiyorum ama o kadar fake kişi gördü ki bu gözler şaşirmam:) Valla eskiden cin gibiydim her kavganın içinde olurdum. Şimdilerde ancak uzaktan izliyorum.
Ne diyorsun şimdi buna Bibi? Olabilir mi sence?
Annesi veya kardesi gerçenten avukat falansa o wp konusmalarina ulaşabilir çok rahat.
Gelecek, taninmamak icin bilgilerimi degistirdim diyip gececek. Ne travertenler vardi dass gibi popolar paylasan sonra ortadan usulca kayboldu.
Sen karakutuymuşsun da çaktırmıyorsun@Khomyuk sanki hakimlik sınavlarına girdim dediği zaman da hakimlik sınavı olmamıştı.
Akışta konuşuluyordu göz gezdirsen bulursun belkiBaşka hangi kaos var?
Hiç söylemiyorsunuz. Eki Görüntüle 3514189
Burada onu savunanlarda vardıOyyy gülüm sen daha yeniymişsinSassy de burada bir üyeydi. Babam doktor demisti. Hatta alanında nadir bir prof muydu ne yanliş hatırlamiyorsam. Nisanliydi. Bayaği desifre olmustu. Fotolar falan. Hatta disarda gorustuk diyenler vardı.
Meğer fakeymiş işte.
Ben insandan anlamıyorum zaten.Valla birşey diyemiyorum ama o kadar fake kişi gördü ki bu gözler şaşirmam
Etiketledi bir arkadaş bakalım gelecek mi. Belki arkadaş da yoktur ortada aynı kisilerdirIsmini bilseydik etiketlerdik
Derdiniz ne şimdi üyeler hakkında konu açmak yasak zaten yemediniz içmediiniz de bunu mu buldunuz yazık ne boş vakitlerDefnehan kendisinin eski nicki ve tüm paylaşımları oradan yapıp, ardından egecell'e dönmüş. Bu konularda da hayvanları savunan insanlara çatmış. :)))
Hastalık sorup babasına tedavi ettirmeye calisan vardı yahu ahshshhsBurada onu savunanlarda vardı
Babasını tanıyorlarmıs
Hatta babasının adı kadın adıymış dırekt ıfsa olabılecek biriymiş vs vs alakaları hatırlamıyorum
On yıllık üyeyim. Cahilliğime bak. Akışa nasıl gidiliyor? Akış nedir ? AhahahAkışta konuşuluyordu göz gezdirsen bulursun belki
Aradığım yorum hafndbdnsöaö, ay neyse. Up!Şuraya claire gelse finlandiya hukuk sisteminden bahsetse ya çok şükela olmaz mı
Cocuk dogurunca oyle olunuyor:) Valla eskiden cin gibiydim her kavganın içinde olurdum. Şimdilerde ancak uzaktan izliyorum.
Ne diyorsun şimdi buna Bibi? Olabilir mi sence?
Ola bilir artık bu gözler herşeye inanırEtiketledi bir arkadaş bakalım gelecek mi. Belki arkadaş da yoktur ortada aynı kisilerdir
Ayşenaz aşkım su ahh be ne güzel günlerdi harbi ben yaşlandım yaAyşenaz da hastanede yaka kartı atmıştı doktorum diye. Fake çıktı.
Yani belgeler falan bunlar beş dakikalık iş.
Biriyle reelde görüşürüm yüzde yüz emin olurum. Yoksa da inanmam ben mesela
Çocuk gibi herif var, sayılır mı?Cocuk dogurunca oyle olunuyor
Var mı cocuk
Siz yüzyüze tanıyor musunuz?Derdiniz ne şimdi üyeler hakkında konu açmak yasak zaten yemediniz içmediiniz de bunu mu buldunuz yazık ne boş vakitler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?