- Konu Sahibi Nolivesmatter
-
O bambaşka bir dünya ya.Şuraya claire gelse finlandiya hukuk sisteminden bahsetse ya çok şükela olmaz mı
Kardeş bile olmayabilir belki bir arkadaş belki bir kuzen ahshsjsj daha çok karışsın aklınHangi kardesi 2022 de 16 yasında olan deli ergen mi 2022 de 28 yasında olan kötü adamalrın eline düşen mi? Anasınıfına giden aşırı hırcın olan mı mazlum ikizler mi? Kardeş de hangi kardeş lütfen tam bilgi verin aklım karışıyoo
Acaba banı bu yüzdenmi uzun sürüyor egecelin açıgamı çıktı acabaSeni mi kırcaz beaaa
Ya fake olabilir ama 10 sene önce yazdığı şeylerle birşey kanıtlanamaz belki ergen kafasiyla dalga geçti ne bilicez ki. Benim 10 sene önceki mesajlarıma baksam neler yazmışımdır acaba dicemde ben aynı malımdir hala kesinArkadaşıyla falan kullanıyor olabilir hesabı 2014-2015 te. Bilemedim ya hakimim diye yalan söylenmez bence.
Var sende bişeyler var var, hadi anlat bize. Şurda biz bizeyiz laf çıkmazSadece şu aklıma takılmıştı, hatalı yapılan suç duyurusunda ya da kovuşturmaya yer olmadığına dair verilen kararlarda karşı yan vekalet ücreti verilmiyor. O usulden red, al sana vekalet ücreti yazmıştı. Bu konuda garipsedim ama lafın gelişi yazdı diye düşündüm.
Ayşenaz da hastanede yaka kartı atmıştı doktorum diye. Fake çıktı.Gelecek, taninmamak icin bilgilerimi degistirdim diyip gececek. Ne travertenler vardi dass gibi popolar paylasan sonra ortadan usulca kayboldu.
Bilemedim. Arkadasım ben tanıyorum diyen biri vardı o gelse bariAcaba banı bu yüzdenmi uzun sürüyor egecelin açıgamı çıktı acabaşuan açılsaydida bilseydik
Ne mübarek gün allaam kaoslara boğulduk
Şu kaosta tam olarak ihtiyacımız bu değil mi? Hadi itiraf et.O bambaşka bir dünya ya.
Her yorumu acayip kere acayip. Belli şeylere istikrarlı bir şekilde nefret duyuyor, ilginç.
Acaba banı bu yüzdenmi uzun sürüyor egecelin açıgamı çıktı acabaşuan açılsaydida bilseydik
Ne mübarek gün allaam kaoslara boğulduk
Bilemedim. Arkadasım ben tanıyorum diyen biri vardı o gelse bari
Ya Aysenaz şu Sinanim diyendi dimi. Heh bugün onu sorduydum kizlara bilemedi yaw kimse. O da fakemiş dimiAyşenaz da hastanede yaka kartı atmıştı doktorum diye. Fake çıktı.
Yani belgeler falan bunlar beş dakikalık iş.
Biriyle reelde görüşürüm yüzde yüz emin olurum. Yoksa da inanmam ben mesela
Arkadaşı niye adli soruyu buna değil de buraya sormuşArkadaşıyla falan kullanıyor olabilir hesabı 2014-2015 te. Bilemedim ya hakimim diye yalan söylenmez bence.
10 sene önce ben de buraya üyeydim. Hatta şöyle diyeyim, 17-18'den beridir buralardayım. 32 yaşındayım şu anda.Ya fake olabilir ama 10 sene önce yazdığı şeylerle birşey kanıtlanamaz belki ergen kafasiyla dalga geçti ne bilicez ki. Benim 10 sene önceki mesajlarıma baksam neler yazmışımdır acaba dicemde ben aynı malımdir hala kesin
Kadin ameliyata bile girmisti yaniAyşenaz da hastanede yaka kartı atmıştı doktorum diye. Fake çıktı.
Yani belgeler falan bunlar beş dakikalık iş.
Biriyle reelde görüşürüm yüzde yüz emin olurum. Yoksa da inanmam ben mesela
Cevaplarında hukuki bilgisi olduğunu gösteriyor. Hatta yeni çıkan içtihat yani Yargıtay kararından bile haberi vardı. Çoğu avukat bihaber bundan ben de dahil. İçtihadı birleştirme vs biliyordu, hukukla alakası var bence. Hakim mi onu bilmiyorum.Var sende bişeyler var var, hadi anlat bize. Şurda biz bizeyiz laf çıkmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?