İkinci sassy vakası

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kardeş bile olmayabilir belki bir arkadaş belki bir kuzen ahshsjsj daha çok karışsın aklın

Arkadaşıyla falan kullanıyor olabilir hesabı 2014-2015 te. Bilemedim ya hakimim diye yalan söylenmez bence.
Ya fake olabilir ama 10 sene önce yazdığı şeylerle birşey kanıtlanamaz belki ergen kafasiyla dalga geçti ne bilicez ki. Benim 10 sene önceki mesajlarıma baksam neler yazmışımdır acaba dicemde ben aynı malımdir hala kesin

Var sende bişeyler var var, hadi anlat bize. Şurda biz bizeyiz laf çıkmaz

Gelecek, taninmamak icin bilgilerimi degistirdim diyip gececek. Ne travertenler vardi dass gibi popolar paylasan sonra ortadan usulca kayboldu.
Ayşenaz da hastanede yaka kartı atmıştı doktorum diye. Fake çıktı.
Yani belgeler falan bunlar beş dakikalık iş.
Biriyle reelde görüşürüm yüzde yüz emin olurum. Yoksa da inanmam ben mesela

Ayşenaz da hastanede yaka kartı atmıştı doktorum diye. Fake çıktı.
Yani belgeler falan bunlar beş dakikalık iş.
Biriyle reelde görüşürüm yüzde yüz emin olurum. Yoksa da inanmam ben mesela
Ya Aysenaz şu Sinanim diyendi dimi. Heh bugün onu sorduydum kizlara bilemedi yaw kimse. O da fakemiş dimi

10 sene önce ben de buraya üyeydim. Hatta şöyle diyeyim, 17-18'den beridir buralardayım. 32 yaşındayım şu anda.
İnsan değişiyor. 10 sene önce belli şeylere hassasiyet duymamışımdır, bilemiyorum.

Var sende bişeyler var var, hadi anlat bize. Şurda biz bizeyiz laf çıkmaz
Cevaplarında hukuki bilgisi olduğunu gösteriyor. Hatta yeni çıkan içtihat yani Yargıtay kararından bile haberi vardı. Çoğu avukat bihaber bundan ben de dahil. İçtihadı birleştirme vs biliyordu, hukukla alakası var bence. Hakim mi onu bilmiyorum.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…