- 6 Ekim 2016
- 1.215
- 1.900
- 35
-
- Konu Sahibi TheCapricorn
Canım çok üzüldüm ben yaşadığın durum için lütfen kendini yalnız hissetme. Yalnız değilsin biz varız.
İstersen kendin için bir konu aç burada yazdıklarını kopyala inan bana sana moral veren destek çıkan insan sayısı o kadar çok olacak ki tabi moral sana iyi gelecekse
Telefonuna kades uygulamasını indir , anında konum bilgin polise gider ve hemen müdahale ederler, boşan bu pislikten ama o evden de çıkmaya çalış...
Cok ama çok üzüldüm size özellikle de kızınıza canım benim yaaa son söyledikleri içimi acıttıAllah belasını versin o pisliğin de yavrucağa nasıl küfür edip rencide edebilir. O çocuğun ruhunda derin yaralar açtığının farkında bile değil.
Kınamak veya önyargı olarak düşünmeyin ama ben çocuk varsa ikinci evliliklere karşıyım tabiki kendi adıma böyle düşünüyorum. Evhamlı pimpirikli biriyimdir korkarım sapık mı çıkar, manyak mı çıkar? cesaret edemem açıkçası. Eve gelen misafirden kaynaklı konforum, düzenim bozulunca dahi gerilen biriyim, başkasına güvenerek evimi düzenimi dağıtmaya cesaret edemezdim.
Yok yok zaten şikayeti geri çekmedim ailem zaten dayağa alışmış annem yıllarca dayak yedi babamın her kahrını çekti 35 yıl sonra babam onu boşadı yeniden evlendi buna rağmen kocandır diyo cehennem olsun öyle kocaSakın ha şikayetini cekme yoksa hukuk karşısında haksız konuma düşer eşinin ekmeğine yağ sürersin, ailen gelsin de kendileri dayak yiyip sussunlar , aptallar yaaaa...
Aynen öyle hiçte başlarına kalmam kızımıda tek büyüttüm onlara muhtaç olmadımki Allah kimseye muhtaç etmesin toparlanıcam Allah büyüktürAilenizin ödü patlamıştır 3 çocukla başlarına kalacağınız için yazıklar olsun
Kocasız bi hayat yaşadım zaten 21 yaşında evlendim 5 ay evli kaldım hamile olduğumu bilmeden ayrıldım dava sürecinde öğrendim hamile olduğumu tabi vazgeçmedim kızıma ailemin yanında doğum yaptım sonra kızımı alıp çıktım onu yalnız büyüttüm ne aşka ne evliliğe inancım yoktu zaten bekar bi anne olarak yaşadım evet çok zordu ama mutluydum.Maalesef kadınlarımız kocasız bir hayat düşünemiyor , olan çocuklara ve kadınlara oluyor, erkeğe göre ne var ...
Kızımı 9 yaşına getirdim eşimle tanıştım herşey çok güzeldi nerden bilebilirdim ki bu noktaya geleceğimi benim gibi hayatını yalnız çocuk büyüterek geçirmiş mücadeleci bi kadın nasıl bu hale geldim o kadar iyi bi el o kadar iyi baba rolü oynamış ki göremedim ilk defa böyle bişey oldu bi anlık bi cinnet geçirdi ama asla kabul etmiyorum boşanıcam.
Yani kocasız hayatı en iyi ben bilirim 35 yaşına girdim şurada 3 yıldır evlilik hayatı yaşadım sadece bütün hayatımı yalnız bi anne olarak geçirdim lütfen bilip bilmeden yorum yapmayalım arkadaşım rica ediyorum
Mecburum kızımın ikinci dönemi bitsin zaten bi kere okul şehir arkadaş değişikliği oldu karne almaya az kaldı nasıl okulundan ediyim onu kara kara düşünüyorum. 20 bin kadar birikmişim var o beni bi süre idare eder diye düşünüyorum zaten tedbir nafakası bağlanır bu süreçte en azından şuan kira vermiyorum.Bence orda durmayın. Okulu falan dert etmeyin. Can daha onemli.. birikmişiniz var mı. Eş ailesi nasıl insanlar. Nereliler..ben eş ailesinden korkarım bu durumda. Kilidi falan değiştirin en azından.
Eşimin ailesi üst katımda sözde namazında niyazındalar ama dün onlar da üstüme yürüdü polisi arama rezil olcaz diye teli elimden almaya çalıştılar ama kadese basmıştım bile. Yani oğullarına dönüpte bu kadını hamile haliyle nasıl böyle dövdün bide sokağa atmaya çalışıyosun diyemediler. Beni susturmaya çalıştılar sadece o yüzden onlara güvenmiyorum. Karakolda söyledim can güvenliğim yok aile apartmanı dedim hepsini tutanakta yazdılar. Korkmayın şuan böyle bi soruşturma olduğu için başınıza en ufak bişey gelse onlardan bilinir dedi komser.
Çünkü savcı konuyu çok sıkı tuttu kaç kere komseri aradı o adamı bırakmayın diye duydum hep Allah razı olsun o kadar dua ettim ki hemen uzaklaştırma yakalama ve gözaltı kararı çıkarttı.
Şimdi bir süre boşanana kadar okul bitene kadar beklicem Allah büyüktür ya