- 3 Mayıs 2019
- 327
- 713
- 30
- Konu Sahibi TheCapricorn
Her yerden engelledimAyy adama bak ya. Tabi böyle yemin eder rahat rahat evi yok çünkü. Allah aşkına ben sinir oldum şurada bırak şunu bas tekmeyi ya
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Her yerden engelledimAyy adama bak ya. Tabi böyle yemin eder rahat rahat evi yok çünkü. Allah aşkına ben sinir oldum şurada bırak şunu bas tekmeyi ya
Aynı iş yerindesiniz ama. Uzak dur anlasın sizi sömürmeyeceğini manyak mıdır nedir ya.Her yerden engelledim
adam olan zaten der evi kapat kalsın eşyalarıyla birlikte. biz başka eve çıkalım diye.Bu şartlarda kim olsa alır beni ne enayi kadın diye dedim kendine de . E o zaman niye seni alayım bekar çocuksuz evi arabası olan birini alırım dedim
Oğlun öncelikse ben yokum dedi ya iğreniyorum artıkAynı iş yerindesiniz ama. Uzak dur anlasın sizi sömürmeyeceğini manyak mıdır nedir ya.
Manyağa bak. Ozaman o da oğlunu getirmesin onun da önceliği oğlu olduğu için getirecek aynı eve.Oğlun öncelikse ben yokum dedi ya iğreniyorum artık
Tapmadığı hali nasıl olurdu acaba? Daha yüzük yok bişey yokken bu kadar yüzgöz oluyor, evlenince ciğerini söker artık.Ama sözlerine inandırdı salak yerine koydu çok zoruma gidiyor bunca zaman hep doğru insanı bekledim allahım sen karşıma bana huzur verecek birini çıkar dedim. Boşandıktan sonra çok kişiyle tanıştım hep bi eksik vardı içime sinmedi sende huzur buldum dedi. Hala o sözlere inandığıma ağlıyorum. Bende ona şöyle cevap verdim evet o tanıştığın insanlarda bi eksik varmış EV mis o eksik dedim . Sen beni mala mülke tapan bi adam mı sandın yazıklar olsun falan bağırdı bi sürü
Manipüle ediyor izin verme şunun saçma sapan Küçük Emrah modlarınıAma sözlerine inandırdı salak yerine koydu çok zoruma gidiyor bunca zaman hep doğru insanı bekledim allahım sen karşıma bana huzur verecek birini çıkar dedim. Boşandıktan sonra çok kişiyle tanıştım hep bi eksik vardı içime sinmedi sende huzur buldum dedi. Hala o sözlere inandığıma ağlıyorum. Bende ona şöyle cevap verdim evet o tanıştığın insanlarda bi eksik varmış EV mis o eksik dedim . Sen beni mala mülke tapan bi adam mı sandın yazıklar olsun falan bağırdı bi sürü
Sizin yorumlarınızdan sonra asla geri dönmem ben baya iyi niyetli düşünmüşüm salak gibiManipüle ediyor izin verme şunun saçma sapan Küçük Emrah modlarını
Hele hele 3.sınıf manipülatör.Ama sözlerine inandırdı salak yerine koydu çok zoruma gidiyor bunca zaman hep doğru insanı bekledim allahım sen karşıma bana huzur verecek birini çıkar dedim. Boşandıktan sonra çok kişiyle tanıştım hep bi eksik vardı içime sinmedi sende huzur buldum dedi. Hala o sözlere inandığıma ağlıyorum. Bende ona şöyle cevap verdim evet o tanıştığın insanlarda bi eksik varmış EV mis o eksik dedim . Sen beni mala mülke tapan bi adam mı sandın yazıklar olsun falan bağırdı bi sürü
eski eşiyle aynı iş yerinde mi çalışıyorsunuz veya nereden tanıyorsunuz da muhabbet ediyorsunuzSizin yorumlarınızdan sonra asla geri dönmem ben baya iyi niyetli düşünmüşüm salak gibi
Evet o da aynı binadaeski eşiyle aynı iş yerinde mi çalışıyorsunuz veya nereden tanıyorsunuz da muhabbet ediyorsunuz
Ahahahhahah bakın ne buldum.
Şunu şu ifadeyle yazmayın artık ya yıl oldu 2024.bir de bana diyor benim evim olsa oğlumun yüzünü görmek nasip olmasın seni kirada süründürmezdim diyor. aynısını bende dedim canım kendisine, evimde yaşayacaksın eşyalar benden cinsel isteklerini karşılıcam senin burda sorumluluğun tam olarak ne dedim
Geriden geliyorum belki konuşulmuştur ama şu yazdığınız irite etti beni.bir de bana diyor benim evim olsa oğlumun yüzünü görmek nasip olmasın seni kirada süründürmezdim diyor. aynısını bende dedim canım kendisine, evimde yaşayacaksın eşyalar benden cinsel isteklerini karşılıcam senin burda sorumluluğun tam olarak ne dedim
Düzenli bi seks hayatı olacağını kastettim. Kendimi küçük düşürmedimGeriden geliyorum belki konuşulmuştur ama şu yazdığınız irite etti beni.
Evlilik ve cinsellik böyle bir şey değil.
Evi çekip çevirme tamam da, bir kadın kendini cinsel işlev sağlayıcıyısı olarak tanımlamasın ya.
Seks iki kişilik zevk alınan eylem ya. Hani kadında istiyor erkek de. Erkeklerin ihtiyacı ve sizin hediye edebileceğiniz bir şey değilDüzenli bi seks hayatı olacağını kastettim. Kendimi küçük düşürmedim
Düzenli çamaşırların yıkanıp ütülenecek gibi bir şey sanırım.Düzenli bi seks hayatı olacağını kastettim. Kendimi küçük düşürmedim