canım o o konuda merakım yok açıkçası ama hukukçular çok şahit oldukları için bu ilişkilerdeki sorunlara , yorum yapabilirler diye düşündüm. Bu arada açıkçası ben eşime sürekli söylüyorum kızını ara sor, asla habersiz bırakma onu diye, o konularda hiçbir problem yok, gayet olgunumdur, anlayışlıyımdır.
canım ben onun eksiklerini de farkındayım zaten ama benim için ufak önemsiz şeyler, tabiki eski eşi için büyük problemler olabilir bunlar o karaktere bağlı. mahkemeler bildiğin gibi zaten velayeti her zaman anneye veriyor, tersine hiç rastlamadım ben ki bence doğru da birşey. eşim benim için çocuğuyla arasına ufakta olsa mesafe koyuyor, bunu da bana söylemiyor olabilir onu bilemem ama ben her zaman onu bu konuda destekliyorum görüşmelerini baba oğul gezmelerini birlikte olmalarını istiyorum.Bütün cevaplarını okudum ve sen kendini kandırıyosun bence. Ben kadın iyi demiyorum, belki gerçekten sıkıntılıdır ama evleneceğin insana inanma da. Erkekler hep kadınları suçlar ama benim çevremde 20 boşanma varsa sadece 1inde kadın kabahatlı oluyo, onlarda çocuklarını bırakıyolar zaten. Akıl var yani kadın kötü diye kendisi boşanıyor, herkes hem fikir ama çocuk "annesinden ayrılmasın" diye anne de bırakılıyor, sence bu mantıklı mı gerçekten? Ayrıca 14 yaşındaki bir çocuk her türlü babasına ulaşır ve gelir istese, liseye gidiyor çünkü,görmek isteyen okuluna gider görür ne bileyim bunların hepsi yalan, eşin yalan söylüyor, gözünü dört aç ve kendini kandırma bence.
canım oğul yanlış yazdım:)ben oglu oldugunu var saymistim nedense. cocugu kizsa daha da hassas davranmanizi oneririm.
hatta açıkçası bazen kendi kendime kızıyorum acaba oğlu üzülürmü babasının başka birisiyle olmasına diye?sırf bu yüzden bile bitirmem gerektiğini düşünüyorum bazenben oglu oldugunu var saymistim nedense. cocugu kizsa daha da hassas davranmanizi oneririm.
hatta açıkçası bazen kendi kendime kızıyorum acaba oğlu üzülürmü babasının başka birisiyle olmasına diye?sırf bu yüzden bile bitirmem gerektiğini düşünüyorum bazen
yanlışlıkla canımÖnce bir oglu var yazmıs sonra kızinı arasın yazmış .
ben ev içi sorunlardan bahsetmedimki canım, bu hanımın çevresinde benim de ortak arkadaşlarım var, aynı işyerinde çalışan arkadaşlarım var yani genel çevremde kendisinin sorunlu bir kişi olduğu oldu bitti söyleniyor. ve bu kişiler eşimin arkadaşları değil dikkatinizi çekerim. buraya yazmadığım da olaylar var ayrıca yaptığı. nasıl erkekler sorunlu oluyorsa, kadınlar da da sorun olabilir, kadın-erkek diye bakmamak lazım, insan olarak bakmak lazım. telefonla hergün görüşüyor canım sık sıkta görmeye gidiyor ama eşi çoğu zaman izin vermeyince icraya gidiyor mecburen bu seferde. zaten benim sorunum eşi falan değil, artık boşanmışlar beni ilgilendirmiyor o kadarı.Ben anlamadım sizin arkadaş ve akrabalarınız bir evin içindeki olayları nerden biliyorlarmış? Herhalde beraber yaşıyorlardı?
Eğer adam çocuğuyla telefonla görüşüyorsa kesinlikle bu adamda büyük bir sorun var. Başka açıklaması yok.
Bizim milletimizde huydur, eğer bir çift boşanmışsa sorunu hep kadına atarlar. Ama gerçekler öyle değildir.
Ailen ne diyor peki bu konuda ? Özellikle annenCanım erkek arkadaşımın ufakta olsa kabahatleri var tabiki ama o derece değil, ben haberdarım konulardan. evet söylediğin şeylerin de evet deme isteğimde etkisi var çünkü gerçekten o kadar rezil adamlar tanıdım ki geçmişte kendim ve çevremde, birkaçı hariç..Bu kişinin sevgisinden eminim ben de ona aynı hisleri besliyorum.
kesinlikle mükemmel değil, ufak kusurları var tabiki ama benim sorun ettiğim şeyler değil bunlar. çocuğuyla da görüşüyor zaten ama annenin izin verdiği günler sadece çünkü kavga çıkıyor yoksa çocuk arada kalıyorSevgiliniz bu kadar mükemmelse neden ayrılmışlar tek kusurlu taraf kadınmıymış yani ?
Çocuğunu görmek isteyen her türlü görür telefonla konuşarak , nafaka ödeyerek babalık yapamaz, arada duygusallık olmaz.
Bence iyi biriyse neden olmasın. Yakın çevremde gordum sırf adamın parasını yemek için evlenip para bitince ayrılan tipler. Bu kadınlar çocuğun velayetimi de vermek istemezler ki para azalsa bile ne koparsak kardır mantığından dolayı. Nasıl olsa adam bir ömür boyu nafaka vermeye mahkum diye düşünüyorlar maalesef. Bence sevgilinizden eminseniz evlenin.arkadaşlar yorumlarınızda anneye yoğunlaşıyorsunuz, fakat ben başka bir problemimden bahsediyorum, o da çocuklu bir erkekle evlilik, buna yoğunlaşırsanız sevinirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?