canım bırakmamış zaten ama sonuçta anne babaya göstermiyor çocuğunu böyle bir durum varBenim babam da ikinci evliliğini yaparken, babannem dahil herkes annemin hatalı olduğunu filan anlatmış, babam da öyle söylemiş. Ama evladına sahip çıkan bir anne değildir boşanmaya sebep, madem o kadar kötü bu kadın, erkek arkadaşın neden çocuğu öyle "kötü bir kadın"a bırakmış, bunu sordun mu? Babamın şu an ki eşi boşanma sebeplerini bile bilmiyor, bize yaşattıklarını filan bilmiyor ve kimse de anlatmıyor, emin ol kimse de gerçekleri anlatmaz.
+1Benim babam da ikinci evliliğini yaparken, babannem dahil herkes annemin hatalı olduğunu filan anlatmış, babam da öyle söylemiş. Ama evladına sahip çıkan bir anne değildir boşanmaya sebep, madem o kadar kötü bu kadın, erkek arkadaşın neden çocuğu öyle "kötü bir kadın"a bırakmış, bunu sordun mu? Babamın şu an ki eşi boşanma sebeplerini bile bilmiyor, bize yaşattıklarını filan bilmiyor ve kimse de anlatmıyor, emin ol kimse de gerçekleri anlatmaz.
Öyle bi şey olamaz canım, göstermediğini kanıtlar ve çocuğun velayetini bile alır. Çünkü mahkeme çocuk için görme izni ve günleri belirliyor, böyle şeylere lütfen inanmayın.canım bırakmamış zaten ama sonuçta anne babaya göstermiyor çocuğunu böyle bir durum var
+1
ve ilk evlilikten olan çocuk üvey kardeş olmuyor babalar bir çnkü.
canım izin günlerinde zaten arıyor çocuğu, açmıyorlar telefonları, çocuğa polisle gitmek zorunda kaldı kaç kez o şekilde alabildi çocuğu canım ben de yanındaydım ama hiçbir şekilde kanıtlayamıyor görüştürmediğini çünkü polise anne bizim haberimiz yoktu, duymamışız vs. diyor her seferinde. Polislerde haklı anne aleyhine o tarz bir dilekçe yazmak istemiyorlar, çocuktan ayrılmasın diye.çocuğa üzlüyorum çünkü polisle gidince psikolojisi bozuldu çocukcağızın.evet dünyada çok berbat erkekler var ama kadınlar da var bunu kabul etmeliyiz. herkes iyi insan olamıyor.Öyle bi şey olamaz canım, göstermediğini kanıtlar ve çocuğun velayetini bile alır. Çünkü mahkeme çocuk için görme izni ve günleri belirliyor, böyle şeylere lütfen inanmayın.
canım her seferinde polis yardımıyla görüyor çocuğu zaten, bu da çocuğun moralini dahada bozuyorÇocuğuna babalık yapamayan ay pardo yapmak istemeyen baba ya anlmiyorum anne gostermek istemeye bilir ama adalet var bu ülkede hafta sonları bayram v.s görebilir tabi isterse neyse siz gerçekten sevdiğinize eminmisiniz ilerde sizin çocuğunuz olursa abisiyle arasinda sorun olmamasıda sizin elinizde nasıl aşılarsanız çocuğa o şekilde devam eder ilişkileri
canım her seferinde polis yardımıyla görüyor çocuğu zaten, bu da çocuğun moralini dahada bozuyorben asla düşmanca davranmam. dediğim gibi annesiyle sorun yaşadıysa baba çocuğun bir günahı yok. ben her zaman iyi davranırım ondan eminim. ben sadece gelecekte o çocuk ister istemez bana ya da kardeşine düşmanlık beslermi yanlış anlarmı bu durumları diye endişeleniyorum
oğlu 14 yaşında şu an, inşallah canım benim de tek dilegim Allah hayırlısını versin çünkü ben de çok karmaşığım.Anlıyorum evet kıskançlık olur ama düşmanlık olmaz sonuçta kardeşler kac yaşında çocuk ya çocuk içinde çok zor bir durum hakkımızda hayırlısı okur inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?